- 6 Nisan 2016
- 53
- 46
- 3
- 32
Can'ım bizim normal yolla çıkış sağlanamadı 2 ay falan sürdüCanim tedaviniz mikro teseye kadar ne kadar surdu ne kadar sure ilac kullandiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Can'ım bizim normal yolla çıkış sağlanamadı 2 ay falan sürdüCanim tedaviniz mikro teseye kadar ne kadar surdu ne kadar sure ilac kullandiniz
Hayırlı olsun gebeliğiniz.Rabbim tamamına erdirsin inşallah.Hayırlısıyla Sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah.Bizde şuan Kaan hocanın hastasıyız değerler normalde 3 ay emodex kullancaksın dedi eşime . bekleyin 6 ay doğal yolla olur olmazsa tüp bebek dedi.Ağustosta doluyo 6 ay . İstanbuldayız ciddi ciddi düşünmeye başladık.Eşiniz sayı morfoloji nasıldı Ne kadar tutdu ücret olarak .Daha önce nerde yaptırmıştınız .Negatif sonuçlandı.Helal edin hakkınızı çok sordum.Sizi görünce çok sevindim.Hayırlı olsun tekrardan.Can'ım ben İstanbul'da Prof Bülent traş a gittim çok şey denedi onda ilk denememde hamileyim daha önce başka yerde 4 defa yaptım bhcg hep 0 çıkıyordu çok zor süreçler ağlamadıydım gün yoktu herşey iyi gidiyordu tedavilerde ama hep negatif sonuç alıyordum sakın umudunu yitirme inş olacak sizin de
Maşallah canım sevindim 1ile hamile kalmışsınız. Morfoloji 4 sayı en son totel 241 ml 61 hareketlilik yüzde 45 - 50 hayırlısıyla bekliyoruz bende rahim filmi çekindim açık çıktı eşimin diğer dna hasar semen kültürü vs hep temiz çıktı şükür. Aileler isyanda artık bu yüzden yaş geçmeden tüp bebek düşünmeye başladık 30 bin baya maliyetli olmuş.Ama mecbur kalınca vermek lazım. İlk muayene ücreti ne kadar sgk geçerli miCan'ım morfoloji 1 çıkıyordu sayı 15 ile 60 milyon arasında değişiyordu, daha önce Diyarbakır'da yaptırmıştım bu defa İstanbul'da Bülent traşta yaptırdım 30 bine yakın da paramız gitti
Normal canım.hamilelik belirtisi de regli belirtisi de aynı. Kanda baktirmadan belli olmuyor .inşallah sonucun olumludur da ondan agriyordur.nerde yaptırdım tüp bebeğiMerhaba arkadaşlar transferimin 7 günü fakat karnım 2 gündür mens olucak gibi ağrıyor ara ara normalmi yoksa hastaneye gitmem gerekirmi bileniniz varmı
İnşallah gönlünce olur sonucun.esinin değerleri nasıl.tedaviden olumlu bir cevap alabildiniz mi Kaan hocadan
Fsh kac cikti sizin?
Oyle bir cikmazdayim ki. Değerler duzelmiyor ,tüp bebek dusuyor. Kurtajlarla uğraşıyorum. Toparlanmak zaman alıyor. Tedaviden de vaz gecwmiyorum. Tüp bebek doktorun spermler bozuk ondan dusuyor diyordu. Kaan hocaya ümit bağlayarak gittik. Hasar da çıkmadi tüp bebekle olmaması için sorun yok diyor. İlacı kullanalim bakalim uç ay ne diyecek sonra merak ediyorum. Muayenede fsh dusuk demiştiniz onun için ilaç kullanamayacak mıyız diye mesaj gönderdim. İki hafta sonra yazar inşallah mesajima bir şey.Acaba zaman mi kaybediyoruz.baslasak mi tekrar tüpe?
Oyle bir cikmazdayim ki. Değerler duzelmiyor ,tüp bebek dusuyor. Kurtajlarla uğraşıyorum. Toparlanmak zaman alıyor. Tedaviden de vaz gecwmiyorum. Tüp bebek doktorun spermler bozuk ondan dusuyor diyordu. Kaan hocaya ümit bağlayarak gittik. Hasar da çıkmadi tüp bebekle olmaması için sorun yok diyor. İlacı kullanalim bakalim uç ay ne diyecek sonra merak ediyorum. Muayenede fsh dusuk demiştiniz onun için ilaç kullanamayacak mıyız diye mesaj gönderdim. İki hafta sonra yazar inşallah mesajima bir şey.
Bencede fsh düşük neden klomen vermedi acaba, bu şekilde yazman iyi olmuş cnm. Eşim 2 ay kullandı emodex sayı 7 milyondan 12 milyona çıktı aşırı bir artış yok ama biz hiç bu rakamı görmemiştik, bence sayıya faydası var. siz alıp kullanmaya başlayın.
Bizim fsh 5 küsürdu ama dna hasarı var diye başladı klomen e en son fsh 8 küsürken ve dna hasarı düştüğü için bıraktırdı.