Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Dna hasari yoksa vermiyor mu ki acaba

yani ben eski konularda okumuştum, şu 2milyondan 76 milyona yolculuğumuz konusu var ya orada fsh ı düşük olanlara iğne veriyordu. Şu anda sanırım hastasıda çok olduğu için tam takip mi edemiyor diye düşünmeye başladım. yoksa fsh 2 düşük bir değer.

yani ben eski konularda okumuştum, şu 2milyondan 76 milyona yolculuğumuz konusu var ya orada fsh ı düşük olanlara iğne veriyordu. Şu anda sanırım hastasıda çok olduğu için tam takip mi edemiyor diye düşünmeye başladım. yoksa fsh 2 düşük bir değer.
O sayfanin birazını ben de okudum.orda da evet fsh si dusuk olanlara klomen ya da iğne vermiş.m muayenede de o ilaçlardan bahsetmişti ama emodexten başka bi şey yazmamış:-( arada kaynamamisizdir inşallah

O sayfanin birazını ben de okudum.orda da evet fsh si dusuk olanlara klomen ya da iğne vermiş.m muayenede de o ilaçlardan bahsetmişti ama emodexten başka bi şey yazmamış:-( arada kaynamamisizdir inşallah

en sıkıntılı yanı şu mail işi zaten arayıp konuşma fırsatı olsa rahat rahat sorarsın. neyse artık yine cvb ı bekliceksiniz:( umarım verir bir şeyler vermezsede sen ısrarla mail atmaya devam et bence cnm

Merhaba arkadaslar , benim esimde azospermi malesef daha once varikosel ameliyatimizida olduk ama sonuc degismedi. Ben yurtdisinda yasiyorum esimle, gecen yil emailine mesaj cektim hocanin, biraz yazistik ama simdi ulasamiyorum iletilmiyor. Randevu almak istiyorum nasil alacagimizda bilmiyorum yardimci olurmusunuz ?

Merhaba arkadaslar , benim esimde azospermi malesef daha once varikosel ameliyatimizida olduk ama sonuc degismedi. Ben yurtdisinda yasiyorum esimle, gecen yil emailine mesaj cektim hocanin, biraz yazistik ama simdi ulasamiyorum iletilmiyor. Randevu almak istiyorum nasil alacagimizda bilmiyorum yardimci olurmusunuz ?

İnternet sitesinde tel yazıyor cnm ordan randevu alabilirsin. Genelde 3 ay sonraya veriyorlar bir an önce arayın isterseniz.

Dna hasari yoksa vermiyor mu ki acaba
evet canım dna hasarı çok olduğunda kaan hoca fsh tedavisini (klomen vererek) uyguluyor. Sende dna hasarı yoksa sen direkt vitamin keçiboynuzu nohut ısırgan yeşillik ballı ceviz takviyesiyle normal yolla elde edersin bunu demiş. l arginine al bence yanına (eşin) bir de 1 adet doğal e vitamini al ama evicap değil doğal e vitamini eczanelerde vardır.

biz de 5 sene önce tedavi olduk %97 dna hasarı vardı. bu nedenle fsh tedavisi uygulayacağız fsh'ı yükselteceğiz diye yazmıştı. O zaman 4. ayda hamile kalmıştım.şimdi 4 yaşında çok şükür. burada dna hasarı çok olanlara sperm sayısı az olanlara (bizim başlangıç sperm sayımız 1 milyondu) moral olsun. en önemli kısım beslenme gerçekten eşiniz doktorun dediği gibi beslenince oluyor.

biz de 5 sene önce tedavi olduk %97 dna hasarı vardı. bu nedenle fsh tedavisi uygulayacağız fsh'ı yükselteceğiz diye yazmıştı. O zaman 4. ayda hamile kalmıştım.şimdi 4 yaşında çok şükür. burada dna hasarı çok olanlara sperm sayısı az olanlara (bizim başlangıç sperm sayımız 1 milyondu) moral olsun. en önemli kısım beslenme gerçekten eşiniz doktorun dediği gibi beslenince oluyor.

Ne güzel Allah bağışlasın. Allah bizlerede nasip etsin en kısa zamanda inşallah.. Multivitamin olarak siz ne kullanmıştınız?

evet canım dna hasarı çok olduğunda kaan hoca fsh tedavisini (klomen vererek) uyguluyor. Sende dna hasarı yoksa sen direkt vitamin keçiboynuzu nohut ısırgan yeşillik ballı ceviz takviyesiyle normal yolla elde edersin bunu demiş. l arginine al bence yanına (eşin) bir de 1 adet doğal e vitamini al ama evicap değil doğal e vitamini eczanelerde vardır.
Emodex e başlayacağız bugün. E vitamini de mi kullansa acaba. Fsh dusuk ama hasar olmasa da. Sperm üreten Fsh hormonu demişti doktor bey. Fsh yi yukseltmezse nasıl artacak sayı . Zaten toplamı 3 milyon.h iz ve morfoloji 0. Nasıl olacak ki normal yolla gebelik

Ne güzel Allah bağışlasın. Allah bizlerede nasip etsin en kısa zamanda inşallah.. Multivitamin olarak siz ne kullanmıştınız?

proxeed plus kullanmıştık.
Emodex e başlayacağız bugün. E vitamini de mi kullansa acaba. Fsh dusuk ama hasar olmasa da. Sperm üreten Fsh hormonu demişti doktor bey. Fsh yi yukseltmezse nasıl artacak sayı . Zaten toplamı 3 milyon.h iz ve morfoloji 0. Nasıl olacak ki normal yolla gebelik

fsh kısmına çok takılmayın bence tek yol fsh ı yükselterek yapmak değil ve doktora sordunuz cevap gelir zaten. spermi artıran şeylere yönelin, nohut (humus yapın hergün yesin kaşık kaşık), keçiboynuzu özü içirin, et kesinlikle yedirtmeyin, sıcak duş yok, hamam vs kesinlikle yok, bol bol badem ceviz ve zeytinyağında incir her gün, doğal e vitamini alabilirsiniz günde 1 tane (200mg lık alın ama onunda 400 mg lıkları var çok gelir) ama soya fasulyesinden yapılan e vitamini yani doğal üzerinde vegatable content yazar.

ben 2 kere tüp bebek olmuştum kaan hocadan önce negatifti, dondurulmuşlarım da vardı, meğer dna hasarından dolayı boşu boşuna denemişim.imha ettirdim donmuşları da. siz de iyi yapmışsınız kesinlikle embriyo tutmuyor veya düşük oluyor.

Kaan hocadan mesaj geldi. Başka ilaca gerek yok yazmış Fsh 2 olmasına rağmen. Spermiogram değerlerimiz çok kötü ama hasar kaydimiz yok. Hasar kaydı olmadığından vermiyor sanırım Fsh için de ilaç.

Bi sonraki randevu ne zaman? Ne kdr kullanacaksiniz ilaclari? Muhtemelen bize de oyle soyleyecek.

3 ay emodex kullanıp spermiogram yaptırıp sonucu gönderdik dedi. Tekrar çagirmadi yanına .

Bosuna gidiyoruz var ya.bize de aynisini diycek
Bana da öyle geliyor. Ta nerden gittik. Muayenede o kadar emindiki hasarın kotu olduğuna. Fsh dusuk hapla igneyle yukseltecegiz dedi o kadar. Uç ay keçiboynuzu kürü yaptım fayda etmedi dedim.size yaramaz keçiboynuzu Fsh yi yükseltmek lazım sperm üretimi sıkıntı dedi o kadar . Ama ilaçlara gelince emodex verdi bitti her şey. Umut dünyası işte nerden derman bulacagimizi bilemiyoruz

Selam Kizlar
Rabbim bu mübarek ayda dualarimizi kabul etsin evlat isteyen bizlere hayirli evlatlar nasip etsin insallah.

Size bi sorun olacak esleri klomen kullananlar sperm dnasi icin,klomen tabletleriniz kac mg?
Bende 5.denememde rabbim kismet ederse esime klomen kullandirmak istiyorum o yüzden kac mglik olmasi lazim

Back
X