Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bana da öyle geliyor. Ta nerden gittik. Muayenede o kadar emindiki hasarın kotu olduğuna. Fsh dusuk hapla igneyle yukseltecegiz dedi o kadar. Uç ay keçiboynuzu kürü yaptım fayda etmedi dedim.size yaramaz keçiboynuzu Fsh yi yükseltmek lazım sperm üretimi sıkıntı dedi o kadar . Ama ilaçlara gelince emodex verdi bitti her şey. Umut dünyası işte nerden derman bulacagimizi bilemiyoruz

inşallah emodex iyi gelir cnm, vardır bir bildiği umarım:işsiz:

Selam Kizlar
Rabbim bu mübarek ayda dualarimizi kabul etsin evlat isteyen bizlere hayirli evlatlar nasip etsin insallah.

Size bi sorun olacak esleri klomen kullananlar sperm dnasi icin,klomen tabletleriniz kac mg?
Bende 5.denememde rabbim kismet ederse esime klomen kullandirmak istiyorum o yüzden kac mglik olmasi lazim

zaten bir çeşit klomen hap var 50 mg. yarım her sabah aç karnına. ama fsh ı düşük ise kullanılır mesela 3-5 gibi ise 25 e kadar yükseltilebiliyor. sizinkisi kaç ki.

Kizlar kaan hoca bize endol ve sudafed verdi tikaniklik olup olmadigina bakmak icin 1 hafta kullandik 1 hafta daha kullanip test yapilacak
Sorum su : dogal yoldan bu ilaci kullanip hamile kalinabilir mi bu ilac dogal yoldan cikis saglar mi ??????

Kizlar kaan hoca bize endol ve sudafed verdi tikaniklik olup olmadigina bakmak icin 1 hafta kullandik 1 hafta daha kullanip test yapilacak
Sorum su : dogal yoldan bu ilaci kullanip hamile kalinabilir mi bu ilac dogal yoldan cikis saglar mi ??????
Bizde kullandk bu ilaci 2 kere test yaptrdk ikisndede cikis olmadi sizin icin hayirli olur inş

Bizde kullandk bu ilaci 2 kere test yaptrdk ikisndede cikis olmadi sizin icin hayirli olur inş

arkadaşlar çam kabuğu ekstresi (PYCNOGENOL) morfolojiye çok iyi geliyormuş. yabancı bir sitede okudum igilizce olarak. kullanan var mı?

Merhaba arkadaslar. 3 hafta once 4.kez hamile oldugumu ogrendim ancak bunda da sonuc degismedi kalp atisi yok. Bebegim hala icimde pazartesi kurtaj olucam. Genetik pihtilasma pataloji vb tum testler temiz cikti. Son gebelikte her ihtimale karsi hibor3500 igne kullandim ve sonuc ayni bu da kayıp.

Dr bu defa bagisiklik sisteminden bahsetti. Romatoloji bolumune gondercem seni testler icin dedi. Sperm dna diye bisey varmis o sebep olamazmi dedim olabilir dedi. Her seye olabilir diyo.

Carsamba gunune baskent unv den randevu aldik esime sprem kruger dna üçü birlikte bakiliyomus 350 tl. 1 ayda cikar dna sonucu dediler. Kaan aydosu aradim ekimin 3.haftasina randevu verebiliriz dediler. Bende dna sonucumuz elimizde olsun problem varsa tekrar ararim kaan aydosu diye dusundum.

Yasadiklarim hakkinda yorum yapabilecek benzerlerini yasamis duymus birileri var mi? Bebegime kavusmama vesile olacak tek umut ariyorum..

arkadaşım bu ilaçları tıkanıklığı açmak içinmi tıkanıklık varmı yokmu öğrenme amacıylamı verdi?

Tikaniklik var mi yok mu ogrenmek amaciyla verdi canim ama heralde tikaniklik yok cunku test yaptik yine sonuc 0 malesef. :KK43:
Hepmi sıfırdi. Benim esimin başta normaldi sonradan azosperm oldu bir defa aşılama bile yaptrmstk düşün yani sebepsiz hamilelik olmuyodu tekrar aşılama yaptrcaktk hersey hazırdı sperm verdiki çok azalms 1.5 milyona düşmüş sonra dahada düştü sonra azsperm oldu anlayamadk:(

Hepmi sıfırdi. Benim esimin başta normaldi sonradan azosperm oldu bir defa aşılama bile yaptrmstk düşün yani sebepsiz hamilelik olmuyodu tekrar aşılama yaptrcaktk hersey hazırdı sperm verdiki çok azalms 1.5 milyona düşmüş sonra dahada düştü sonra azsperm oldu anlayamadk:KK43:
Evet hepsi 0 canim.acaba bisey.mi etkiledi esini sigara, stres veya baska bisey etkilemis olabilir

merhaba arkadaşlar 22 ay önce öğrendik eşimin azosperm olduğunu başarısız bir tese ameliyatımız oldu 13 ay önce kaan hoca da yaklaşık 8 aydır tedavi görüyoruz menopur 75 kullanıyoruz ve eşimde y kromozon delasyonu var hoca ameliyata kendimi ğiriyor memnunmusunuz kendinden deneyimlerinizi paylaşır mısınız

Evet hepsi 0 canim.acaba bisey.mi etkiledi esini sigara, stres veya baska bisey etkilemis olabilir
Valla canm doktor alerji oldunmu ameliyat oldumu vs dedi ama bizde hiç bişey yoktu sigara dedik etkiler ama azaltr sıfır yapmaz dedi stres bence olmuştur eşimde bilmiyorum bakalm hakkımızda hayrlisi

ARKADAŞLAR HERKESE MERHABALAR... EŞİME AZOSPERMİ TEŞHİSİ KONMUŞTU VE NİSAN AYINDA AMELİYAT OLMUŞTU 5 TÜP SPERM BULUNUP DONDURULMUŞTU HRS HASTANESİNDE... BİZDE TÜP BEBEĞİ ANKARA TIPTA YAPMAYA KARAR VERDİK VE BU AY BAŞLADIK... AZOSPERMİ OLDUĞU İÇİN EŞİM RAPORU HEMEN ÇIKARABİLDİK YANİ ŞU EVLİLİK YILININ TUTMASINI FALAN BEKLEMEDEN ORTALAMA 1750 TL HASTANEYE VERDİK VE 1000 TL YE YAKINDA İLAÇLARA... TABİ ÖNCESİNDE HRS HASTANESİNDEN EŞİMİN SPERMLERİNİ TAŞIDIK... VE BENDEN 14 YUMURTA TOPLANDI 8 İ DÖLLENDİ 3.GÜN EMBİRYOLARINDAN 2 TANESİNİ TRANSFER ETTİLER... TRANSFER GÜNÜ SAĞ KASIĞIMDA OLUŞAN AĞRI İLE CEM HOCA OHSS OLDUĞUNU SÖYLEDİ VE 2 GÜN HASTANEDE GÖZETİM ALTINDA KALDIM VE TABİ BOL BOL SIVI TÜKETTİM... DAHA SONRADA MEMLEKETİME DÖNDÜM BİZ DONDURULMUŞ EMBİRYOMUZ VAR MI DİYE ARADIK HEMŞİRELER YOK DEDİ SONRA EMBİRYOLOG SİNAN HOCA ARADI VE 6,GÜNE ÇIKAN 2 EMBİRYONUN OLDUĞUNU VE DONDURDUKLARINI AÇIKLADI BİZE... VE EŞİMİN SADECE 1 TÜPÜ ÇÖZDÜRMÜŞLER...ŞİMDİ AYIN 30UNDA GEBELK TESTİM VAR OLUMLU YA DA OLUMSUZ SONUCU MUTLAKA SİZLERE YAZARIM... BUNLAR ZOR SÜREÇLER AMA ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİME UMUDUMUZ HALA VAR, ELLERİMİZ HEP DUADA DİLİMİZ ŞÜKÜRDE... İÇİNİZİ LÜTFEN FERAH TUTUN BENİM İÇİN DE DUALARINIZI ESİRGEMEYİN...

ARKADAŞLAR HERKESE MERHABALAR... EŞİME AZOSPERMİ TEŞHİSİ KONMUŞTU VE NİSAN AYINDA AMELİYAT OLMUŞTU 5 TÜP SPERM BULUNUP DONDURULMUŞTU HRS HASTANESİNDE... BİZDE TÜP BEBEĞİ ANKARA TIPTA YAPMAYA KARAR VERDİK VE BU AY BAŞLADIK... AZOSPERMİ OLDUĞU İÇİN EŞİM RAPORU HEMEN ÇIKARABİLDİK YANİ ŞU EVLİLİK YILININ TUTMASINI FALAN BEKLEMEDEN ORTALAMA 1750 TL HASTANEYE VERDİK VE 1000 TL YE YAKINDA İLAÇLARA... TABİ ÖNCESİNDE HRS HASTANESİNDEN EŞİMİN SPERMLERİNİ TAŞIDIK... VE BENDEN 14 YUMURTA TOPLANDI 8 İ DÖLLENDİ 3.GÜN EMBİRYOLARINDAN 2 TANESİNİ TRANSFER ETTİLER... TRANSFER GÜNÜ SAĞ KASIĞIMDA OLUŞAN AĞRI İLE CEM HOCA OHSS OLDUĞUNU SÖYLEDİ VE 2 GÜN HASTANEDE GÖZETİM ALTINDA KALDIM VE TABİ BOL BOL SIVI TÜKETTİM... DAHA SONRADA MEMLEKETİME DÖNDÜM BİZ DONDURULMUŞ EMBİRYOMUZ VAR MI DİYE ARADIK HEMŞİRELER YOK DEDİ SONRA EMBİRYOLOG SİNAN HOCA ARADI VE 6,GÜNE ÇIKAN 2 EMBİRYONUN OLDUĞUNU VE DONDURDUKLARINI AÇIKLADI BİZE... VE EŞİMİN SADECE 1 TÜPÜ ÇÖZDÜRMÜŞLER...ŞİMDİ AYIN 30UNDA GEBELK TESTİM VAR OLUMLU YA DA OLUMSUZ SONUCU MUTLAKA SİZLERE YAZARIM... BUNLAR ZOR SÜREÇLER AMA ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİME UMUDUMUZ HALA VAR, ELLERİMİZ HEP DUADA DİLİMİZ ŞÜKÜRDE... İÇİNİZİ LÜTFEN FERAH TUTUN BENİM İÇİN DE DUALARINIZI ESİRGEMEYİN...
Insallah olumlu olur canim

Back
X