35 ti şimdi 8 e düşmüş29 cnm sizin
Sayınız kactı başta35 ti şimdi 8 e düşmüş
Bizimde toplamda 12milyondu bakalım ne olucak size cvp yazında buraya yazarmısın ne dicek merak ettim sayıyı artırmak içinSayı toplamda 18 di 12 ye düşmüş
hayir izinde degilller. Ben pazartesi muayenehanedeydim.Arkadaşlar kaan hoca izinde mi bileniniz var mı muayenehanesini aradığımizda kimse çıkmıyor
Teşekkür ederim .yeni ulasabildimhayir izinde degilller. Ben pazartesi muayenehanedeydim.
Canim bizim tedavimiz bitti. Su anda kür kullaniyoruz soylediklerinin hepsi var vitamini kestik sadece. Ama tedavideyken kür denemedik etki etmesin diye. Ama kullananlar var.Kızlar lütfen yardımcı olun cok ihtiyacım var yanlıs bisi yapmaktan korkuyorum. Esimde hasar yüzde 37 cıktı ve ileri hızlı sıfır. Kaan hoca klomen ve bir vitamin önermis impryl adında. Basladık onlara. Ancak ben keciboynuzu kürü ve e vitamini takviyesi( baktım verdiği vitaminin icinde e vitamini yok) bir de bal propolis karısımı duyuyorum acıkcası yapmayı düsünüyorum ama tedavi olurken ters etki yapar diye korkuyorum. Önerilerinizi bekliyorum
Canım tedavin bitmiş son durumunuz nedir sayı, hasar falan?Canim bizim tedavimiz bitti. Su anda kür kullaniyoruz soylediklerinin hepsi var vitamini kestik sadece. Ama tedavideyken kür denemedik etki etmesin diye. Ama kullananlar var.
Valla hasar oksidatif stres ve canlilik cok duzeldi. Ama sayi rezalet durumda. Ve hareketlilik. Onun icin de kur falan kullaniyoruz isteCanım tedavin bitmiş son durumunuz nedir sayı, hasar falan?
Kürleri Kaan Bey mi tavsiye etti tedavinin devami niteliğinde yoksa bitirdi mi tedaviyi ?Valla hasar oksidatif stres ve canlilik cok duzeldi. Ama sayi rezalet durumda. Ve hareketlilik. Onun icin de kur falan kullaniyoruz iste
Kaan hoca dna hasar tedavisini bitirdi. Baska ilac verdi -trental- sayi ve hizin artmasi icin su anda onu kullaniyoruz. Ayriyetten küru kendimiz kullaniyoruz.Kürleri Kaan Bey mi tavsiye etti tedavinin devami niteliğinde yoksa bitirdi mi tedaviyi ?
Nekadar sürede bitti peki? Klomenle mi bitti yoksa iğneye gecildi miValla hasar oksidatif stres ve canlilik cok duzeldi. Ama sayi rezalet durumda. Ve hareketlilik. Onun icin de kur falan kullaniyoruz iste
Anladım canım hadi hayırlısı ile inşallah hamilelik haberini alırız: )Kaan hoca dna hasar tedavisini bitirdi. Baska ilac verdi -trental- sayi ve hizin artmasi icin su anda onu kullaniyoruz. Ayriyetten küru kendimiz kullaniyoruz.
3.5 ay canim. Tamoksifen ve promotil fort kullandik. Igne degil hap. Tamoksifen de klomenin muadiliNekadar sürede bitti peki? Klomenle mi bitti yoksa iğneye gecildi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?