- 4 Şubat 2015
- 198
- 111
- 33
- 43
bizde yaklaşık 2 aydır tedavideyiz
aslında şans da değil kader bence kaç yıldır kk da çok üyler gördüm eşi azo lu olduğu halde ilk tüp bebekte hamile kalan biz ise kaç kez denedik hiçbiri tutmadı nasıl şeyse hiç bir dr bugüne kadar fsh değerimize bakmayı akıl etmedi
ama yinede çok şükür inş herşey daha iyi olur...hepimiz için
Aynen canım biz de 3 kez denedik, daha da 4.yü nerde yapsak diye araştırırken Kaan Hocayı buldum. Daha önce arastırmadığım için de kızıyorum kendime. O kadar ürolog ve tüp bebek merkezi gezdim bir doktor da niye tutmuyor gidin sperminize baktırın demedi..Neyse ki buna şükür..Son sperm testimiz de 3 milyon çıkmış, Kaan Hoca, bu değere bile doğal yoldan cocugunuz olur stres yapmayın dedi..DNA hasarına bakacak bakalım..bizde yaklaşık 2 aydır tedavideyiz
aslında şans da değil kader bence kaç yıldır kk da çok üyler gördüm eşi azo lu olduğu halde ilk tüp bebekte hamile kalan biz ise kaç kez denedik hiçbiri tutmadı nasıl şeyse hiç bir dr bugüne kadar fsh değerimize bakmayı akıl etmedi
ama yinede çok şükür inş herşey daha iyi olur...hepimiz için
Biz varız canım DNA hasar testi yaptıracagız sonuca göre tedaviye başlanacak..Hepimiz için güzel sonuçlar olurinşallah..Sizde sorun neydi, ne kullanıyorsunuz, hangi testleri istedi hoca sizden?kaan hocaya tedavı olanlar varmı bıde dun basladk ılaclara
Canım siz DNA sonucunu göndermiş miydiniz Kaan Hocaya? Tedaviye başladı mı mrk ettim. Bir de başka test istemiş miydi sizden aceba?Aslında hepimiz ayni şeyler yasamisiz. Benim de 2 aşılama 3 tup denemem var ve olmadı hic hamile kalamadim.doktorlar sperm sayiniz cok iyi değil dediler hep ama gebelik için engel değil dediler. Ben de kaan aydos u burda buldum hayirl8si oldun
Canim bizden fsh spermiygram dna hasar testi istedi.bizde yaptik iki gun once gonderdik testi daha cevap gelmedi. Merakla bekliyorum. Sperm dna hasari % 34cikti.sizin nasıl peki? Hasar var miCanım siz DNA sonucunu göndermiş miydiniz Kaan Hocaya? Tedaviye başladı mı mrk ettim. Bir de başka test istemiş miydi sizden aceba?
azosperm canım bızmkı ıgne ılac verdı 6ay boyunca kulanılackmiş rabbim herkesn kalbndkını versn ınş.Biz varız canım DNA hasar testi yaptıracagız sonuca göre tedaviye başlanacak..Hepimiz için güzel sonuçlar olurinşallah..Sizde sorun neydi, ne kullanıyorsunuz, hangi testleri istedi hoca sizden?
Canım biz 9 Martta Ankara'ya gidip yaptırcaz bizden de spermiyogram ve DNA hasar testi istedi, fsh zaten yaptırmıştık biraz yüksek FSH..Hadi hayırlısı sizin tedavi bizden önce başlayacak..Aynı sürecten geçiyoruz..Morfoloji nasıl çıkmış sizin sperm sayı hareketlilik normal mi aceba? % 34 hasar cok değil okuduklarıma göre, onun tedavisi kolaymış. Morfoloji düşükse onun tedavisi zormuş..Kaan Hocadan olumlu sonuçlar alacağız hepimiz inşallah..sewallll .!.:Canim bizden fsh spermiygram dna hasar testi istedi.bizde yaptik iki gun once gonderdik testi daha cevap gelmedi. Merakla bekliyorum. Sperm dna hasari % 34cikti.sizin nasıl peki? Hasar var mi
İnşallah sperm çıkışı olur canım..Amin..Acil şifalar dilerim..azosperm canım bızmkı ıgne ılac verdı 6ay boyunca kulanılackmiş rabbim herkesn kalbndkını versn ınş.
amın canim inş. Sızde sorun neydı açabaİnşallah sperm çıkışı olur canım..Amin..Acil şifalar dilerim..
aramıza hoş geldin canımıyı aksamlar bızde kaan aydosa gıttık ve azosperm ıcn tedavı görecez 6ay boyunca tedavı görenler yazarsa sevınrm
inş canımInşallah canım belki hayirlisi budur.
Canlarım, Kaan Hoca bizden Sperm DNA hasar testi ve sipermiyogram istedi. Ankara Düzen Laboratuvarında yaptıracağız. 3 gün cinsel perhiz gerekli sanırım. Daha önce yaptıran arkadaşlarım tavsiyeleriniz varsa ve sonuçlarınız paylaşır mısınız? Bu arada Kaan Hocanın sitesinde doğal yolla baba olmak için beslenme ve gıda takviyeleri var. Onları uygulamayı düşünüyorum. 3 kez 25 mg çinko ve her gün 3 mg L-karnitin yazmış. Bunları kullanan var mı aranızda?
bizler hepimiz kaan hocanın hastasızıyız canımkaan hocaya tedavı olanlar varmı bıde dun basladk ılaclara
bize sadece iğne tedavisi ve proxeed plus verdi şu an sizin sayılarınz kaçtıCanlarım, Kaan Hoca bizden Sperm DNA hasar testi ve sipermiyogram istedi. Ankara Düzen Laboratuvarında yaptıracağız. 3 gün cinsel perhiz gerekli sanırım. Daha önce yaptıran arkadaşlarım tavsiyeleriniz varsa ve sonuçlarınız paylaşır mısınız? Bu arada Kaan Hocanın sitesinde doğal yolla baba olmak için beslenme ve gıda takviyeleri var. Onları uygulamayı düşünüyorum. 3 kez 25 mg çinko ve her gün 3 mg L-karnitin yazmış. Bunları kullanan var mı aranızda?
bizde aynı arkadaşım 5 kez denedik tüp bebek ama hiç bir merkez gidin sperm tedavisi olun demediAynen canım biz de 3 kez denedik, daha da 4.yü nerde yapsak diye araştırırken Kaan Hocayı buldum. Daha önce arastırmadığım için de kızıyorum kendime. O kadar ürolog ve tüp bebek merkezi gezdim bir doktor da niye tutmuyor gidin sperminize baktırın demedi..Neyse ki buna şükür..Son sperm testimiz de 3 milyon çıkmış, Kaan Hoca, bu değere bile doğal yoldan cocugunuz olur stres yapmayın dedi..DNA hasarına bakacak bakalım..
bende kk da okuduklarımla buldum kaan hocayı tüp bebek merkezlerine kalsak yandıkAslında hepimiz ayni şeyler yasamisiz. Benim de 2 aşılama 3 tup denemem var ve olmadı hic hamile kalamadim.doktorlar sperm sayiniz cok iyi değil dediler hep ama gebelik için engel değil dediler. Ben de kaan aydos u burda buldum hayirl8si oldun
bize sadece iğne tedavisi ve proxeed plus verdi şu an sizin sayılarınz kaçtı
bizde aynı arkadaşım 5 kez denedik tüp bebek ama hiç bir merkez gidin sperm tedavisi olun demedi
bence önce spermler iyileştirilip tedavi olunmalı
Bizim 258 çıkmış canım, biraz düşük mü aceba..kızlar eşlerinizin testesteron seviyesi kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?