Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canlarım, Kaan Hoca bizden Sperm DNA hasar testi ve sipermiyogram istedi. Ankara Düzen Laboratuvarında yaptıracağız. 3 gün cinsel perhiz gerekli sanırım. Daha önce yaptıran arkadaşlarım tavsiyeleriniz varsa ve sonuçlarınız paylaşır mısınız? Bu arada Kaan Hocanın sitesinde doğal yolla baba olmak için beslenme ve gıda takviyeleri var. Onları uygulamayı düşünüyorum. 3 kez 25 mg çinko ve her gün 3 mg L-karnitin yazmış. Bunları kullanan var mı aranızda?

Aynen canım biz de 3 kez denedik, daha da 4.yü nerde yapsak diye araştırırken Kaan Hocayı buldum. Daha önce arastırmadığım için de kızıyorum kendime. O kadar ürolog ve tüp bebek merkezi gezdim bir doktor da niye tutmuyor gidin sperminize baktırın demedi..Neyse ki buna şükür..Son sperm testimiz de 3 milyon çıkmış, Kaan Hoca, bu değere bile doğal yoldan cocugunuz olur stres yapmayın dedi..DNA hasarına bakacak bakalım..

kaan hocaya tedavı olanlar varmı bıde dun basladk ılaclara
Biz varız canım DNA hasar testi yaptıracagız sonuca göre tedaviye başlanacak..Hepimiz için güzel sonuçlar olurinşallah..Sizde sorun neydi, ne kullanıyorsunuz, hangi testleri istedi hoca sizden?

Aslında hepimiz ayni şeyler yasamisiz. Benim de 2 aşılama 3 tup denemem var ve olmadı hic hamile kalamadim.doktorlar sperm sayiniz cok iyi değil dediler hep ama gebelik için engel değil dediler. Ben de kaan aydos u burda buldum hayirl8si oldun

Canım siz DNA sonucunu göndermiş miydiniz Kaan Hocaya? Tedaviye başladı mı mrk ettim. Bir de başka test istemiş miydi sizden aceba?

Canım siz DNA sonucunu göndermiş miydiniz Kaan Hocaya? Tedaviye başladı mı mrk ettim. Bir de başka test istemiş miydi sizden aceba?
Canim bizden fsh spermiygram dna hasar testi istedi.bizde yaptik iki gun once gonderdik testi daha cevap gelmedi. Merakla bekliyorum. Sperm dna hasari % 34cikti.sizin nasıl peki? Hasar var mi

Biz varız canım DNA hasar testi yaptıracagız sonuca göre tedaviye başlanacak..Hepimiz için güzel sonuçlar olurinşallah..Sizde sorun neydi, ne kullanıyorsunuz, hangi testleri istedi hoca sizden?
azosperm canım bızmkı ıgne ılac verdı 6ay boyunca kulanılackmiş rabbim herkesn kalbndkını versn ınş.

sewallll .!.:
Canim bizden fsh spermiygram dna hasar testi istedi.bizde yaptik iki gun once gonderdik testi daha cevap gelmedi. Merakla bekliyorum. Sperm dna hasari % 34cikti.sizin nasıl peki? Hasar var mi
Canım biz 9 Martta Ankara'ya gidip yaptırcaz bizden de spermiyogram ve DNA hasar testi istedi, fsh zaten yaptırmıştık biraz yüksek FSH..Hadi hayırlısı sizin tedavi bizden önce başlayacak..Aynı sürecten geçiyoruz..Morfoloji nasıl çıkmış sizin sperm sayı hareketlilik normal mi aceba? % 34 hasar cok değil okuduklarıma göre, onun tedavisi kolaymış. Morfoloji düşükse onun tedavisi zormuş..Kaan Hocadan olumlu sonuçlar alacağız hepimiz inşallah..

ıyı aksamlar bızde kaan aydosa gıttık ve azosperm ıcn tedavı görecez 6ay boyunca tedavı görenler yazarsa sevınrm
aramıza hoş geldin canım
kaan Aydos inş hepimizin bebeklerine kavuşmamıza vesile olur
bizde 2 ay olacak tedaviye başlayalı

kaan hocaya tedavı olanlar varmı bıde dun basladk ılaclara
bizler hepimiz kaan hocanın hastasızıyız canım

bize sadece iğne tedavisi ve proxeed plus verdi şu an sizin sayılarınz kaçtı
bizde aynı arkadaşım 5 kez denedik tüp bebek ama hiç bir merkez gidin sperm tedavisi olun demedi
bence önce spermler iyileştirilip tedavi olunmalı

bende kk da okuduklarımla buldum kaan hocayı tüp bebek merkezlerine kalsak yandık

Bizim ki normal çıkmış testosteron ve fsh. Sayi da iyi Morfoloji% 3 Sperm dna 34. Bakslm nasıl tedavi olurz

member: 345697"]bize sadece iğne tedavisi ve proxeed plus verdi şu an sizin sayılarınz kaçtı

bizde aynı arkadaşım 5 kez denedik tüp bebek ama hiç bir merkez gidin sperm tedavisi olun demedi
bence önce spermler iyileştirilip tedavi olunmalı[/QUOTE]
Aynen canım..sperm sayısı 3 milyon ama şaşırdım Kaan Hoca endişe etmeyin normal yolla olur dedi bize! DNA hasarına bakalım dedi..ileri hızlı hareket 0, yavaş ileri hareketli % 1 canım normal morfoloji % 2 yazıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…