Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bizde % 34 çıkmış kötü galiba
Arkadaşım düzen labaratuarının internet sitesinde değerleri anlatıyor, ayrıca kaan hocanın web sayfasındada hasta profillerinde değerlere göre kendisi anlatmış, oradaki bir çok örneğe göre çok da kötü sayılmaz sizin, %15 in altı değerler normal kabul ediliyor

tedaviniz hayırlı olsun canımsonu bebişli olsun inş
hangi ilaçları verdi sayılarınız kaçtı
bizede nohut havuç keçiboynuzu ısırgan önerdi
benim eşimde bırakamadı sigarayı

ArkadaşlarLEKiim, post: 39522758, member: 345697"]sanırım arkadaşlarınız hepsi yeni tedaviye başlayanlar biz mesela 6 ocakta başladık tedaviye 4. kutu iğneye geçti[/QUOTE]
Arkadaşlar isirgan otu cayini nasil yapiyorsunuz?

Merhaba bizde kaan hocada tedavi görüyoruz.. Yurt dışında yaşıyorum burda umudumuzu kestiler.. Ama kaan hoca umut verdi hayırlısı,Esımde klinefelter sendromu var..hiç sperm yok ilaç kullanıyoruz dogal yolla hamıle kalmam zor sanırım bazen umutlu bazen umutsuzum :/

MELEKiim Galiba aynı durumdayız ama senin eşinde sperm varmış zaten varmıydı tedavımı oldunuz ?

canım ilaçların adı yok şimdi aklımda ama iki laç yazdı biri endol diğeride vitamin ama adını akşam bakar yazarım .Keçiboynuzu tozu kullanıyoruz biz rahat içimi diye doktorda öle dedi diye ama bide keçiboynuzu kürününü daha etkili diye okudum bu sitede onu deneyecez en kısa zamanda %70 daha etkiliymiş tozuna göre . Önümüzdeki hafta test yaptıracaz sperm ve kan testi ona göre tedavi ilaçları değişecek .Hoca test sonuçlarını bana gönderin ona göre yola devam edeceğiz demişti.

sayımız 2 milyon ama bir adet canlı sperm görüldü yazıyordu cnm test te bir hafta sonra daha ayrıntılı bi test yaptıracaz inşallah ilaçlar ve keçiboynuzu işe yaramıştır yükselir değerlerimiz.

Bence seker atilmaz icemiyorsa bir kasik bal at derim

bize doktor havuç fındık fıstık falan demedi yaa. Eşim kola cips yiyor yeme diyorum gene yiyor . Bu beslenmeyle nasıl olacak bu iş Allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…