Bizde % 34 çıkmış kötü galiba%23 çıktı bizim
Canim bu sperm dna testini hocami yaptiriyorBizde % 34 çıkmış kötü galiba
Evet canım yapin demisti biz istanbulda yaptrdkCanim bu sperm dna testini hocami yaptiriyor
Nezamandir tedavi goruyor esin sizdemi igne kullaniyorsunuzEvet canım yapin demisti biz istanbulda yaptrdk
Arkadaşım düzen labaratuarının internet sitesinde değerleri anlatıyor, ayrıca kaan hocanın web sayfasındada hasta profillerinde değerlere göre kendisi anlatmış, oradaki bir çok örneğe göre çok da kötü sayılmaz sizin, %15 in altı değerler normal kabul ediliyorBizde % 34 çıkmış kötü galiba
Biz daha baslamadik canım tedaviye randevu aldik doktor testleri yapin dedi. Nisan'da gidicez dahaNezamandir tedavi goruyor esin sizdemi igne kullaniyorsunuz
tedaviniz hayırlı olsun canımMerhaba arkadaşlar ..Bizde Kaan Hocayla tanıştık sonunda randevumuz saat 3 teydi fakat sıra bize ancak 5 te geldi.2 saat beklemesi orda biraz gerdi açıkçası. Ama odaya girince sıcak bi insanla karşılaştık. Hoca Önce ki testlerimize baktı ve sizde en azından bi tane canlı sperm var dedi hiç olmayanlar var dedi. İlk önce sperm sayısını yükseltmek için bişeyler yapalım dedi. İki tane ilaç verdi. Haftada 3 gün nohut yiyeceksiniz keçiboynuzu tozunu sütle içecek dedi. Isırgan çayı içecek dedi. Sigara yok dedi ama eşim ben içerim dedi. Doktor iki hafta sonra sperm testi ve kan testi yaptırın bana mail atın dedi gönderdi. Bakalım başladık bizde tedaviye inşallah iyi olur da bebiş sahibi oluruz
sanırım arkadaşlarınız hepsi yeni tedaviye başlayanlar biz mesela 6 ocakta başladık tedaviye 4. kutu iğneye geçtiSELAM HANIMLAR YAA BEN COK MERAK EDIYORUM BURADA HERKES YENIMI TEDAVIYE BASLADI BIZE ESKI OLANLAR BILGI VERSE
ben bi bardaklık yapıyorum sabah akşam taze taze...Arkadaşlar isirgan otu cayini nasil yapiyorsunuz?
Merhaba canim bende yurtdisindayim avusturyada siz nezaman basladiniz tedaviye bizim 2 aya yaklasiyor kaan hocada insallah guzel sonuclar alirizMELEKiim Galiba aynı durumdayız ama senin eşinde sperm varmış zaten varmıydı tedavımı oldunuz ?
canım ilaçların adı yok şimdi aklımda ama iki laç yazdı biri endol diğeride vitamin ama adını akşam bakar yazarım .Keçiboynuzu tozu kullanıyoruz biz rahat içimi diye doktorda öle dedi diye ama bide keçiboynuzu kürününü daha etkili diye okudum bu sitede onu deneyecez en kısa zamanda %70 daha etkiliymiş tozuna göre . Önümüzdeki hafta test yaptıracaz sperm ve kan testi ona göre tedavi ilaçları değişecek .Hoca test sonuçlarını bana gönderin ona göre yola devam edeceğiz demişti.tedaviniz hayırlı olsun canımsonu bebişli olsun inş
hangi ilaçları verdi sayılarınız kaçtı
bizede nohut havuç keçiboynuzu ısırgan önerdi
benim eşimde bırakamadı sigarayı
suyu kaynatıyorum bır fincanlık üstüne bir tatlı kaşığı ısırgan otu atıyorum ağzı kapalı bı bes dk bekletip yüzüp içiyor eşim ama içine şeker atıyor atma diyorum ama öle içiyor.Yararı olur mu şekerli bilemiyorum.Arkadaşlar isirgan otu cayini nasil yapiyorsunuz?
sayımız 2 milyon ama bir adet canlı sperm görüldü yazıyordu cnm test te bir hafta sonra daha ayrıntılı bi test yaptıracaz inşallah ilaçlar ve keçiboynuzu işe yaramıştır yükselir değerlerimiz.tedaviniz hayırlı olsun canımsonu bebişli olsun inş
hangi ilaçları verdi sayılarınız kaçtı
bizede nohut havuç keçiboynuzu ısırgan önerdi
benim eşimde bırakamadı sigarayı
Bence seker atilmaz icemiyorsa bir kasik bal at derimsuyu kaynatıyorum bır fincanlık üstüne bir tatlı kaşığı ısırgan otu atıyorum ağzı kapalı bı bes dk bekletip yüzüp içiyor eşim ama içine şeker atıyor atma diyorum ama öle içiyor.Yararı olur mu şekerli bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?