hoş geldin canım bi kaç arkadaşta sizin gibi yurtdışından geliyor kaan hocaya tedavi için inş Allah emeklerini karşılıksız bırakmazMerhaba bizde kaan hocada tedavi görüyoruz.. Yurt dışında yaşıyorum burda umudumuzu kestiler.. Ama kaan hoca umut verdi hayırlısı,Esımde klinefelter sendromu var..hiç sperm yok ilaç kullanıyoruz dogal yolla hamıle kalmam zor sanırım bazen umutlu bazen umutsuzum :/
canım bizde sperm var evet ilk evlendiğimzde sayılar düşüktü çok drlar asla artmaz dediler fakat bir sürü ot çöp her duyduğumuzu kullandık Allaha şükür arttıMELEKiim Galiba aynı durumdayız ama senin eşinde sperm varmış zaten varmıydı tedavımı oldunuz ?
biz keçiboynuzu özü aldık eczaneden oda etkiliymişcanım ilaçların adı yok şimdi aklımda ama iki laç yazdı biri endol diğeride vitamin ama adını akşam bakar yazarım .Keçiboynuzu tozu kullanıyoruz biz rahat içimi diye doktorda öle dedi diye ama bide keçiboynuzu kürününü daha etkili diye okudum bu sitede onu deneyecez en kısa zamanda %70 daha etkiliymiş tozuna göre . Önümüzdeki hafta test yaptıracaz sperm ve kan testi ona göre tedavi ilaçları değişecek .Hoca test sonuçlarını bana gönderin ona göre yola devam edeceğiz demişti.
ben şeker koymuyorum bence şeker iyi olmaz su niyetine ılık ılık içiyo eşimsuyu kaynatıyorum bır fincanlık üstüne bir tatlı kaşığı ısırgan otu atıyorum ağzı kapalı bı bes dk bekletip yüzüp içiyor eşim ama içine şeker atıyor atma diyorum ama öle içiyor.Yararı olur mu şekerli bilemiyorum.
inş canım daha tedavinizin başındasınız bizimde pazartesi test yaptırıcak eşim inş fsh azda olsa yükselmiştirsayımız 2 milyon ama bir adet canlı sperm görüldü yazıyordu cnm test te bir hafta sonra daha ayrıntılı bi test yaptıracaz inşallah ilaçlar ve keçiboynuzu işe yaramıştır yükselir değerlerimiz.
ben şekersiz veriyorumBence seker atilmaz icemiyorsa bir kasik bal at derim
benim eşimde kafeinli içecekler içiyorbize doktor havuç fındık fıstık falan demedi yaa. Eşim kola cips yiyor yeme diyorum gene yiyor . Bu beslenmeyle nasıl olacak bu iş Allahım
Aç karnına demiş benim eşime, eşim sabah erken kalkıp kahvaltıdan bir saat evvel içiyorSlm kizlar esim bugun hapa basladi klomen kaan hoca mailde sabah alsin demis ac karnami tok karnami yazmamis bilgisi olan varmi
Saol canim tesekur ederimAç karnına demiş benim eşime, eşim sabah erken kalkıp kahvaltıdan bir saat evvel içiyor
Allah şifa versin canımSaol canim tesekur ederim
Aminnnn cumlemizeAllah şifa versin canım
Hosbulduk amin sagol ALLAH herkesin gönlüne göre versin..hoş geldin canım bi kaç arkadaşta sizin gibi yurtdışından geliyor kaan hocaya tedavi için inş Allah emeklerini karşılıksız bırakmazklinefelter derken 47 kromozomlumu
ümidini kesme sizin gibi olup sonuç alanlar çok
Hangi ilac acaba ?Slm kizlar esim bugun hapa basladi klomen kaan hoca mailde sabah alsin demis ac karnami tok karnami yazmamis bilgisi olan varmi
ignenin yaninda birde klomen hapi verdi siz nezaman basladiniz tedaviyeHangi ilac acaba ?
Hosbulduk amin sagol ALLAH herkesin gönlüne göre versin..
Evet 47 canim sizin öyle dehilmiydi yanlis okuduysam kusura bakma
Daha Yeni 2 ay olacak.. sız daha sanslısınız sanırım :)evet canım bizimde 47 kromozom ama sizinkinden farklı bizim çook az görülen bir durum sizde x fazla sanırım bizde y fazla
ne kadar zamandır tedavidesiniz
bizde yaklaşık 2 aydır tedavideyizDaha Yeni 2 ay olacak.. sız daha sanslısınız sanırım :)
ıyı aksamlar bızde kaan aydosa gıttık ve azosperm ıcn tedavı görecez 6ay boyunca tedavı görenler yazarsa sevınrm
bizde yaklaşık 2 aydır tedavideyiz
aslında şans da değil kader bence kaç yıldır kk da çok üyler gördüm eşi azo lu olduğu halde ilk tüp bebekte hamile kalan biz ise kaç kez denedik hiçbiri tutmadı nasıl şeyse hiç bir dr bugüne kadar fsh değerimize bakmayı akıl etmedi
ama yinede çok şükür inş herşey daha iyi olur...hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?