Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hoş geldin canım bi kaç arkadaşta sizin gibi yurtdışından geliyor kaan hocaya tedavi için inş Allah emeklerini karşılıksız bırakmazklinefelter derken 47 kromozomlumu
ümidini kesme sizin gibi olup sonuç alanlar çok

MELEKiim Galiba aynı durumdayız ama senin eşinde sperm varmış zaten varmıydı tedavımı oldunuz ?
canım bizde sperm var evet ilk evlendiğimzde sayılar düşüktü çok drlar asla artmaz dediler fakat bir sürü ot çöp her duyduğumuzu kullandık Allaha şükür arttı
şimdi kaan hoca bizden ümitli inş bidaha tüp bebek tedavisine gerek kalmadan kendiliğinden hamile kalabilirim

biz keçiboynuzu özü aldık eczaneden oda etkiliymiş

ben şeker koymuyorum bence şeker iyi olmaz su niyetine ılık ılık içiyo eşim

inş canım daha tedavinizin başındasınız bizimde pazartesi test yaptırıcak eşim inş fsh azda olsa yükselmiştir

bize doktor havuç fındık fıstık falan demedi yaa. Eşim kola cips yiyor yeme diyorum gene yiyor . Bu beslenmeyle nasıl olacak bu iş Allahım
benim eşimde kafeinli içecekler içiyor
ama fındık fıstık çekirdek türü yiyeceklerde tüketiyor
inş olacak kafana takma azaltsa biraz söylesen

Slm kizlar esim bugun hapa basladi klomen kaan hoca mailde sabah alsin demis ac karnami tok karnami yazmamis bilgisi olan varmi

Hosbulduk amin sagol ALLAH herkesin gönlüne göre versin..
Evet 47 canim sizin öyle dehilmiydi yanlis okuduysam kusura bakma

Hosbulduk amin sagol ALLAH herkesin gönlüne göre versin..
Evet 47 canim sizin öyle dehilmiydi yanlis okuduysam kusura bakma

evet canım bizimde 47 kromozom ama sizinkinden farklı bizim çook az görülen bir durum sizde x fazla sanırım bizde y fazla
ne kadar zamandır tedavidesiniz

Daha Yeni 2 ay olacak.. sız daha sanslısınız sanırım :)
bizde yaklaşık 2 aydır tedavideyiz
aslında şans da değil kader bence kaç yıldır kk da çok üyler gördüm eşi azo lu olduğu halde ilk tüp bebekte hamile kalan biz ise kaç kez denedik hiçbiri tutmadı nasıl şeyse hiç bir dr bugüne kadar fsh değerimize bakmayı akıl etmedi
ama yinede çok şükür inş herşey daha iyi olur...hepimiz için

ıyı aksamlar bızde kaan aydosa gıttık ve azosperm ıcn tedavı görecez 6ay boyunca tedavı görenler yazarsa sevınrm

Inşallah canım belki hayirlisi budur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…