Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ah canım inan benim eşim de bişi demiyo ama adamcağız her yeni bişeye başladığımızda umutlanıyo, değerlerin biri düşüyo biri yükseliyo. Morfoloji hep 2. Kaan hocada da 2.ayımız bu ay ekimde dna hasarına tekrar bakılsın dedi. Ama korkuyor eşim test vermeye. Peki bişi sorabikir miyim size kaan hocanın tedavisiyle ilgili?
Bide kaan hocaya sormuştm promen k da l arginin ve carnitin var demişti. Harici gerek yok demişti ama ne bileyim belki size yardımcı olabilirim diye söyleyeyim dedim..

Tüp bebege kdr biZde ilaçlara dvm etmek istyrz klite korunmaya dvm etsin geriye gidiş olmasn diye.bnde memırial ve amerikan hastanesyle görüşcem . Bahceci güvenc beyde yapmıstm tüp bebegi simdi baska merkez bakacagm

Kızlar kaan hoca Ekim ortasında test istemiş ve sizde zaten doğal yolla olmasını bekliyoruz sperm testini sık tekrarlamaya gerek yok demiş daha ne kadar bekleyeceğiz bilmiyorum çok yıpratıyoruz kendimizi işime de adapte olamıyorum ne yapacağımı şaşırdım

cnm sizin değerleriniz nasıldı? bizdende ekim başı tekrar spermıyogram istedi, doğal yolla yada tüp bebekle deneybılırsnz sperm acısından sorun kalmadı yazmıs. 3 aylık tedavı snrası sperm canlılıgı arttı spermıyogramda daha ıyı ama sayımız brz düştü ml 13 mlyn toplam 56 mılyon gibi birşey. biz birkaç ay ovulasyon testıyle fln da takıp edip doğal yolla deneyecegız snra tüp bebek merkezı bakacagız. artık yorulduk doğal yolla olacagına inancımız da pek yok her ay umutla bekleyıp hüsrana ugramak da bıktırdı. tüp bebekle de pozitif görecegımızın garantısı yok ama sperm kalıtesi artmısken bi daha deneyelım diyoruz. ama 6 ay dogal yolla denemek uzun bir süre artık bnm için 3-4 aya pes ederiz:)

Canım bizi değerler pek iç açıcı değil sayı 12 milyon hareket % 1 bizde ilaç kullanıyoruz şuan tüp bebek için sperm açısından bizdede bir sorun yok bende tüp düşünmeye başlıyorum artık birde kendimden de korkuyorum acaba başka bir sorun mu var diye

Sizin de dna hasarı için mi kaan hocada tedavi görüyodunuz? Bizim de hasarımız %29. Ekim de hasar testini tekrarlayalım demiş hoca ama korkuyorum biraz kötü çıkacak diye değerler..

sayı ml de mi toplamda mı 12 mlyn cnm ? bizim hareket toplamda %10 du ilaçlardan snra %70 cıktı. doğal yolla olurmu bilmem ama bnmde aynı senın gbı şüphelerim var kendımle ilgili. amh değerim cok iyi değiş yaşıma göre. tabi cok büyük bir alarm vermıyordu en son baktırdıgımda ama yumurta kalitesi kötü mü acaba gbi sorularım var. yani spermler düzelsede baska sebep cıkacak gibi endişe hissediyrm.

Sizin de dna hasarı için mi kaan hocada tedavi görüyodunuz? Bizim de hasarımız %29. Ekim de hasar testini tekrarlayalım demiş hoca ama korkuyorum biraz kötü çıkacak diye değerler..
cnm bizde dna hasarı cıkmadı , sperm canlılıgmız kötü cıkmıstı onun için tedavi gördük. genelde hasar tedavisinde düşüs sagladı arkadaslar inş sizinde düşer ztn cok yuksek değil sizinki. biz hala ilaçlara dvm ediyoruz sperm kalitesi korunsun sayı artsın diye sanırım. tedaviler bittikten snra sperm kalıtesı bozulmadan çok ara vermeden tüp bebege başlayalım diye düşünüyoruz.bakalım küçük de olsa bir umut doğal yolla bir mucize olur mu bilmiyorum. inanmak ve umut etmekte istemıyorum, tüp bebege kanalize ettim kendimi

Toplamda canım yumurtlama takip testi bende almak istiyorum adet olcam günüm yaklaştı gidip yeniden bir hormonlarıma falan baktırmak istiyorum endişeler hamilelik oluşmadıkça daha da artıyor kaan hocanın tedavisinden sonuç alan yok henüz heralde

Hareketlilik çok iyi aslında sizin hala devam ediyomusunuz ilaçlara

gebelik yaşayan yok şuan cnm , en azından şimdi aktif yazanlar arasında ,hasarları düşenler var ama.

gebelik yaşayan yok şuan cnm , en azından şimdi aktif yazanlar arasında ,hasarları düşenler var ama.
İnşallah en kısa zamanda Rabbim tüm isteyen herkese versin bu mutluluğu bizde yaşayalım Allah kucaklarımızı boş bırakmasın. Havuç kürü uygulayacağız da canım nasıl oluyor o

İnşallah en kısa zamanda Rabbim tüm isteyen herkese versin bu mutluluğu bizde yaşayalım Allah kucaklarımızı boş bırakmasın. Havuç kürü uygulayacağız da canım nasıl oluyor o
cnm biz ilaçalra dvm ediyoruz emodeksın 5. kutusuna gectık. havuc kürü uygulamadık , bi kaç gün havuc suyu içirdim bazende salatalara koydum eşim pek sevmıyor havucu. biz ilaçlar dısında macun aldık onunda 5. kavonazında eşim. bende 2 kavonoz bitrdim yumurta gelişimi için.
nohut tuketyrz duzenlı, kırmızı eti azaltmıstık ama bu aralar tuketmeye başladık yıne. köy yumurtası tavugu ev yogurdu kuruyemıs düzenli yediklerimiz. biz ocak sonu tüp bebekten negatıf aldıktan snra beslenmemızı düzenlemeye calıstık. onlarında faydası olmustur herhalde.

Olmazmı bu kullandıklarınızın tabiki faydası olmuştur biz düzenli hiç birşey yapmadık sigarayı da bırakmadı eşim macun nasıl birşey canım neler var içinde

Emodeks içmiyoruz biz onu bıraktık yerine promotil başladı hoca siz kaan hocaya ne zaman gitmiştiniz canım

Emodeks içmiyoruz biz onu bıraktık yerine promotil başladı hoca siz kaan hocaya ne zaman gitmiştiniz canım
cnm macunun tam içeriğini söylemiyor yapan kişi ama bnm tadından farkettıklerım ve adamın soyledgı bırkac sey : bal , ceviz, zencefil, ginseng, çeşitli yerlerden toplanan polenler var. daha neler kattı içine bilmiyorz ama adamın hasta ajandası var bildiğin türkiyenin birçok ilinden arıyorlar. bizede bir tanıdık önerdi 5-6 kişiyi götürdüm hepsi hamıle kaldı diye bizde deniyoruz işte. eşim sigarayı da bıraktı bu arada 1 yıl oldu şuan haftada 1 dal puro içiyor zevk içinmiş onu bırakamzmış strese giriyormus , kaan hoca okdrdan birşey olmaz dedi ama keske onu da içmese. kaan hocaya mart sonunda gittik cnm testleri yaptır sonucları yolla cvp bekle derken biz ilaca mayıs ortasında başladık.

Bizde sizden bir hafta sonra gitmişiz inşallah emeklerimiz boşa gitmez bala alerjim var ama eşim için alabilirim adam lokman Hekim falanmı nerede

Bizde sizden bir hafta sonra gitmişiz inşallah emeklerimiz boşa gitmez bala alerjim var ama eşim için alabilirim adam lokman Hekim falanmı nerede
genelde erkek infertiletisi üzerine karısım hazırlıyor ama başka rahatsızlıklara da karısım verdiğini gördüm. sakarya da yaşıyor biz evinden gidip aldık ama kargoda yapıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…