Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlaar size haberlerim var. 1 aylık klomen ve vitamin takviyesi sonucu eşimin 2.9 olan fshı 5.5 olmus. Testesteronu ise fazla yükselmis sanki 400lerdeydi 900 olmuş.

Hasara henüz baktırmayın dedi daha 1 ay oldu ilaclara baslayalı. Ama havuc ve incir de düzenli kullandık. Biraz korktum tam 1 ay önce testesteron 456ymış şuan 946. Alt sınır 280 üst sınır 820 buarada. Ayrıca fsh da cok yükselmemis 2,9dan 5,5e cıkmıs

Evet hasar için erken daha korkma canım klomeni keser muhtemelen antioksidan kullanmaya devam edersiniz hormonlardan çok anlamıyorum bende hoca güzel şeyler söyler inşallah

Kızlar bi konuda sizin fikirlerinizi almak istiyorum.biz ilk haziran ayinda kaan hocaya gittik dna hasar testi istedi.cok şükür hasar çıkmadı.ama sperm sayisi toplam 32 milyon geldi.ileri gereklilik %65 geldi.kaan hoca klomen ve trental yazdı eşim iki ay kullandı test yaptı sayı 99 milyon olmuştu ama ileri hareketlilik %1 'di .hoca klomeni kesti .trental ve promotil kullan dedi ekim ayında tekrar sperm testi yapın demiş. Eşim iş gereği ankaraya gidecek.sizce canlılık testi falan yaptırsin mi kaan hoca başka test falan ister mi ileriki zamanda gitmisken yaptırsin.

Ben hepsini yaptırmayı düsünüyorum hoca istemese de

Suan biZdende hasar tekrarı istedi bende acaba hepsini yaptırsam mı diorum

Naber kızlar. Bayadır yazmıyordum ama sizi takip ediyorum biz durumu kabullendik bozmadan hocanın dediklerine devam ediyoruz. Bi kaç ay sonra tüp deniycez inşallah

Naber kızlar. Bayadır yazmıyordum ama sizi takip ediyorum biz durumu kabullendik bozmadan hocanın dediklerine devam ediyoruz. Bi kaç ay sonra tüp deniycez inşallah
Kaan hocadan cvp geldimi cnm son testinize? Bizde ocak subat gbi tüp bebek görüşmelerine baslarz ozmna kdr da doğal yolla olur mu diye zmn tanıyalım dedik ama bnmde umudum yok. Umut edip her ay hüsrana uğramaktan da yıldım artık o yüzden tüp bebege kanalize oldm inş onda yüzümüz güler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…