. Anladım canım hayırlısı olsun inşallahSanırım hasar olayını çözüp diğerlerine geçicek bizdede aynı durum var sizde asıl sorun hasar dedi sonra diğerlerine bakıcaz demişti ama ben yinede diğerlerini merak ediyorum işte
Cok tşk ederim canm benim150 tl idi galiba cnm. Düzende yaptırmadım ros testini. Mikrogendeki panelde yaptrmıştık.oksidatif stres ros oluyor cnm
Canm nasıl gidio hersey yolunda demi?merak ettim seni4 gunde 430dan 884e yukseldi yani az
Ama dr. Cuma gunu kese gormek icin cagirdi. Cuma gunu 6+1 olacagim
Sence gec degil mi?
canim benim keseyi cok sukur gorduk. simdi kalp atisi icin bekliyoruz 29unda gidecegim kismetse bakalim ne olacakCanm nasıl gidio hersey yolunda demi?merak ettim seni
canim hayirli olsun.sen tedavi ile mi hamile kaldın?canim benim keseyi cok sukur gorduk. simdi kalp atisi icin bekliyoruz 29unda gidecegim kismetse bakalim ne olacak
Ya bu harikaaaa bak ne güzel oldu öZünü bozma iyi düşün demiştim maşallah canmcanim benim keseyi cok sukur gorduk. simdi kalp atisi icin bekliyoruz 29unda gidecegim kismetse bakalim ne olacak
evet canim ama kendime hamileyim cok diyemiyorum. Betalarim fazla fazla artmamisti. Bakalim Allah kismet edecek micanim hayirli olsun.sen tedavi ile mi hamile kaldın?
canim benim sagolasin bakalim bekliyorum. Ama icimi cok karartmiyorum Alalh kismetime yazdiysa olur diyorumYa bu harikaaaa bak ne güzel oldu öZünü bozma iyi düşün demiştim maşallah canm
Hasara henüz baktırmayın dedi daha 1 ay oldu ilaclara baslayalı. Ama havuc ve incir de düzenli kullandık. Biraz korktum tam 1 ay önce testesteron 456ymış şuan 946. Alt sınır 280 üst sınır 820 buarada. Ayrıca fsh da cok yükselmemis 2,9dan 5,5e cıkmısHasar ne durumda canımCankiriklarim
Evet hasar için erken daha korkma canım klomeni keser muhtemelen antioksidan kullanmaya devam edersiniz hormonlardan çok anlamıyorum bende hoca güzel şeyler söyler inşallahHasara henüz baktırmayın dedi daha 1 ay oldu ilaclara baslayalı. Ama havuc ve incir de düzenli kullandık. Biraz korktum tam 1 ay önce testesteron 456ymış şuan 946. Alt sınır 280 üst sınır 820 buarada. Ayrıca fsh da cok yükselmemis 2,9dan 5,5e cıkmıs
Ben hepsini yaptırmayı düsünüyorum hoca istemese deKızlar bi konuda sizin fikirlerinizi almak istiyorum.biz ilk haziran ayinda kaan hocaya gittik dna hasar testi istedi.cok şükür hasar çıkmadı.ama sperm sayisi toplam 32 milyon geldi.ileri gereklilik %65 geldi.kaan hoca klomen ve trental yazdı eşim iki ay kullandı test yaptı sayı 99 milyon olmuştu ama ileri hareketlilik %1 'di .hoca klomeni kesti .trental ve promotil kullan dedi ekim ayında tekrar sperm testi yapın demiş. Eşim iş gereği ankaraya gidecek.sizce canlılık testi falan yaptırsin mi kaan hoca başka test falan ister mi ileriki zamanda gitmisken yaptırsin.
Suan biZdende hasar tekrarı istedi bende acaba hepsini yaptırsam mı diorumKızlar bi konuda sizin fikirlerinizi almak istiyorum.biz ilk haziran ayinda kaan hocaya gittik dna hasar testi istedi.cok şükür hasar çıkmadı.ama sperm sayisi toplam 32 milyon geldi.ileri gereklilik %65 geldi.kaan hoca klomen ve trental yazdı eşim iki ay kullandı test yaptı sayı 99 milyon olmuştu ama ileri hareketlilik %1 'di .hoca klomeni kesti .trental ve promotil kullan dedi ekim ayında tekrar sperm testi yapın demiş. Eşim iş gereği ankaraya gidecek.sizce canlılık testi falan yaptırsin mi kaan hoca başka test falan ister mi ileriki zamanda gitmisken yaptırsin.
Kaan hocadan cvp geldimi cnm son testinize? Bizde ocak subat gbi tüp bebek görüşmelerine baslarz ozmna kdr da doğal yolla olur mu diye zmn tanıyalım dedik ama bnmde umudum yok. Umut edip her ay hüsrana uğramaktan da yıldım artık o yüzden tüp bebege kanalize oldm inş onda yüzümüz gülerNaber kızlar. Bayadır yazmıyordum ama sizi takip ediyorumbiz durumu kabullendik bozmadan hocanın dediklerine devam ediyoruz. Bi kaç ay sonra tüp deniycez inşallah
Panelin için dna hasarı testı dısında birkac test daha var cnmKızlar panel ile hasar aynı şey mi
Tamam canm teşekkürlerPanelin için dna hasarı testı dısında birkac test daha var cnm
Bende seni merak ettim ne zamndır yoktunNaber kızlar. Bayadır yazmıyordum ama sizi takip ediyorumbiz durumu kabullendik bozmadan hocanın dediklerine devam ediyoruz. Bi kaç ay sonra tüp deniycez inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?