Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sperm var derken normal testlerdede çıkıyomuydu yoksa fish demi çıktı ? Nasıl tedavi oldunuz neler kullandınız ilaç ve bitkisel azosperm ise nedeni ne biliyomusunuz. Bizim 2 ay bitti 3.aya giri tedavimiz kaan beyde eşim neofortil klomen ve managon kullanıyo biz istanbuldayız fish testini pendikteki merkezdemi ankarada mı versek onu düşünüyoruz yani örnek ankaraya gönderiliyormuş gidene kadar hücre varsa ölmezmi ?
canım onlan bi alakası yokmuş onu ben hocaya sormuştum hiç bişey olmaz dedi.isterseniz siz bile kargoyla gönderebiliyosnuz daha erken gidiyo

Merhaba bizde kaan hocada tedavi oluyoruz. Eşim dün hormon testi yaptırdı 1 ay sonra fish boyamalı sperm testi yaptıracak sizin sonuç nasıl çıktı testi nerede yaptırdınız ?
eşimin fish testi sonuçları çıkmış
bir hafta içinde çıktı, inş sonuçlar iyidir henüz sonuçlar nasıl bilmiyorum..

merhaba bayanlar; biz de kaan hocanın hastasıyız... biz de ilk muayenemizi 08.01.2014 te olduk... bizda dna hasar testi verdik, düzen labaratuarında, bizede 15 gün sürer çıkması denildi, sonra onu doktor beye mail atacağız, o da engeç 1 haftada dönüp ilaç yazacakmış..zaman geçmiyor bir türlü:( bir an evvel başlayalım istiyorum...

merhaba bayanlar; biz de kaan hocanın hastasıyız... biz de ilk muayenemizi 08.01.2014 te olduk... bizda dna hasar testi verdik, düzen labaratuarında, bizede 15 gün sürer çıkması denildi, sonra onu doktor beye mail atacağız, o da engeç 1 haftada dönüp ilaç yazacakmış..zaman geçmiyor bir türlü:KK43: bir an evvel başlayalım istiyorum...
canım sizde sorun ney neden dna hasar testi.

aranızda eşi Kaan hocanın hastası olan varmı ?Gelin tedavi için neler kullanıyosunuz ,nasıl sonuçlar aldınız paylaşalım....
birbirimize destek olalım....
bizde Kaan hocanın hastasıyız ve eşim geçen hafta sperm fish testi yaptırdı...Bizim gibi bu testi yaptıranlar varmı...
merhaba bizde kaan hocanın hastasıyız 2yıl önce tese yapıldı spermatid çıktı sonra fish boyamadada haploid çıktı sonra fsh testestoron alt ast ggt ara ara bunlara baktıı ve tüp bebege geçelim dedi dün igneye başladım eşim yine ameliyat olacakk inşallahh bu sefer bulunurr dua edinn siz yenimi başladınız tedaviye ameliyat falan oldunuzmu birazda sen bahset ;)

merhaba bizde kaan hocanın hastasıyız 2yıl önce tese yapıldı spermatid çıktı sonra fish boyamadada haploid çıktı sonra fsh testestoron alt ast ggt ara ara bunlara baktıı ve tüp bebege geçelim dedi dün igneye başladım eşim yine ameliyat olacakk inşallahh bu sefer bulunurr dua edinn siz yenimi başladınız tedaviye ameliyat falan oldunuzmu birazda sen bahset :KK66:

Merhaba canim bnim esimdede olgunlasmamis sperm cikdi yani spermatid oluyo saniirim nasil ilerlediniz suanda sonuclari bekliyoruz bizde esim mikro tese oldu laboratuvarda islem altinda olgunlasma söz konusuysa 6 ay igne tedavisi uygulancak esime sora tüp bebek dendi biraz aydinlatirmisin beni nasil oldu neler yapdiniz

Merhaba canim bnim esimdede olgunlasmamis sperm cikdi yani spermatid oluyo saniirim nasil ilerlediniz suanda sonuclari bekliyoruz bizde esim mikro tese oldu laboratuvarda islem altinda olgunlasma söz konusuysa 6 ay igne tedavisi uygulancak esime sora tüp bebek dendi biraz aydinlatirmisin beni nasil oldu neler yapdiniz
merhaba evet spermatid oluyor.spermatidlerinmi olgunlaşması söz konusu laboratuvarda bizde tesede spermatidler çıkrı bu sevindirici kök var yani dedi onlarla tüp bebege geçemeyiz dedi 6 aylık igne kullanalım dedi bu ara da ara ara fısh boyamaya gidiyorduk sonra haploid çıktı bu haploidde denenebiliniyormuş tüp bebek te az bi şansla tedaviye karşılık verdigin sevindirici dedi kan tahlillleri falan baktı ara ara yine sonra tüp bebege geçme zamanı geldi dedii ameliyat olacak 2.kez olgun sperm çıkada bilir çıkmayada bilir dedi inşallahh çıkarrr tabi 2sene sonra geçebildik tüp bebege birde haziranda gittim boş boş geri döndüm yaştan dolayıı 24 olacakmışş yaş öyle

merhaba evet spermatid oluyor.spermatidlerinmi olgunlaşması söz konusu laboratuvarda bizde tesede spermatidler çıkrı bu sevindirici kök var yani dedi onlarla tüp bebege geçemeyiz dedi 6 aylık igne kullanalım dedi bu ara da ara ara fısh boyamaya gidiyorduk sonra haploid çıktı bu haploidde denenebiliniyormuş tüp bebek te az bi şansla tedaviye karşılık verdigin sevindirici dedi kan tahlillleri falan baktı ara ara yine sonra tüp bebege geçme zamanı geldi dedii ameliyat olacak 2.kez olgun sperm çıkada bilir çıkmayada bilir dedi inşallahh çıkarrr tabi 2sene sonra geçebildik tüp bebege birde haziranda gittim boş boş geri döndüm yaştan dolayıı 24 olacakmışş yaş öyle

Anladiimmm yani 6 ay igne tesavisi gördü esin ayni benim esimde 6 ay igne tedavisi görcek tüp bebek icin 24mü olmak gerekio ne sacmaa ilk defa duyduumm ben bunu

Anladiimmm yani 6 ay igne tesavisi gördü esin ayni benim esimde 6 ay igne tedavisi görcek tüp bebek icin 24mü olmak gerekio ne sacmaa ilk defa duyduumm ben bunu
yani 24 derken devletin karşılaması için ilaçları falan karşılaması için biz 6aydan fazla kullandık sonra karaciger yaglanması oldu için igneleri kesti klomene devm ettik siz yenimi başladınız tedaviye senn yaş kaçki

yani 24 derken devletin karşılaması için ilaçları falan karşılaması için biz 6aydan fazla kullandık sonra karaciger yaglanması oldu için igneleri kesti klomene devm ettik siz yenimi başladınız tedaviye senn yaş kaçki

Smdi anladm biz yeni sayilir esim gecen ay mikro tese oldu ondan önce 2 hafta hap kullanfdi smfi sadece kürleri kullaniyo sonuca göre igne kullancak insallah benim yas 21

Smdi anladm biz yeni sayilir esim gecen ay mikro tese oldu ondan önce 2 hafta hap kullanfdi smfi sadece kürleri kullaniyo sonuca göre igne kullancak insallah benim yas 21
aynı biz gibi aynı yollardan geçmişiz geenetik tasti falan yapıldımı sebebiniz ne belli mi

Back
X