- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
bende aynılarını kullanıyorum inş fayda eder hepimizeKeciboynuzu kürü kullaniyorumm nohuut yediriyoorumm firinda bide isirgan cayi incir ceviz bunlari insallah sonuclar iyi olur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende aynılarını kullanıyorum inş fayda eder hepimizeKeciboynuzu kürü kullaniyorumm nohuut yediriyoorumm firinda bide isirgan cayi incir ceviz bunlari insallah sonuclar iyi olur
bende aynılarını kullanıyorum inş fayda eder hepimizenohutu fırında nasıl yapıyosun
![]()
ben yemeğini yediriyodumCerez gibi 1 gün önceden isliyorum sora güzelce yikiyorumm ardindan tuzluyoruum tepsiye diziyoruumm firinda pisiyor cokda lezzetli oluyo
Inşallah canım benim ya. Bu cok zor bi durum. Ne olduğu beĺli olmaynca insan cok üzülüyor. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bu dna hasarı kafama yattı yanu sebep bu olabilir hayirlisi artıkhoş geldin canım kaan hoca sizde sperm dna hasarına bakacaktır
inş bidaha tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırsın![]()
ben yemeğini yediriyodum
bu şekilde de deneyeyim... teşekkürler yeni bişey öğrenmiş oldum![]()
bizim morfoloji krugere %2 di fakat çok iyi değil sanırım
bizim ilk testimizde toplamda 5 milyondu sperm bugüne kadar o kadar çok şeyler kullandık Allaha çok şükür ki fayda etmiş şu an kaan hoca normal yolla gebe kalmayı bekle dedi inş önce Allahın izniyle ve kaan hocanın vesilesiyle hamile kalırım daha fazla beklemeden
bizim genetikte bi sorunumuz var o yüzden tüp bebekler tutmamış olabilir diyo dr lar
evet 5 kez tüp bebek çok zor umut emek sonra sonuç hüsran olunca yıkılıyo insan
eşin hormonlarına falan baktırsın bi durumunuzu mail at istersen kaan hocaya sitesinden maile mutlaka cevap veriyor
bize 3 aylık prooxed tedavisi verdi 6 aylık iğne ve 3 aylık prooxed plus inş faydalı olur mucizeme kavuşurum![]()
Merhaba arkadaşlar. Ben de 3.5yillik evliyim. Bize hep sebepsiz infertilite denildi şimdiye kadar. 3 defa tüp bebek yaptik. Hep negatif sonuc aldik. En son bize esimde sperm Morfolojisi biraz kötü denildi. Bizde kaan beyden randevu aldik nisan ayında. Bakalım hayırlısı inş bir sonuc alirz[/gecmiş olsun canım kaan hocaya email atarsan nisana kadar tedavini başlatır emailde herşeyi yaz o sana geri dönüş yapar.nisana kadar yol alırsınız.
arkadaşlar bizim fish testi sonuçlarımız çıktı sonuçlar iyi çıktı çok şükür şimdi 6 ay devam edicez iğnelere
merhaba canım, biz 1,5 yıldır evliyiz, hiç korunmadık. hiç gebelik yaşayamadım malesefcanım hoş geldin
siz ne kadar zamandır istiyosunuz bebekeşinin sayıları kaç
bizde 6 ocakta geldik kaan hocaya bize dna hasar testine gerek görmedi sperm fish testi yaptırdık iyi çıktı şükür size ne gibi ilaçlar verdi bizim fsh düşükmüş onun için 6 aylık tedavi verdi dna hasar sonuçlarını yazarsan belki arkadaşlar yorum yapar
bunu bende yapayım ya, adamcağız yemekten mahvoldu:) teşekkürlerCerez gibi 1 gün önceden isliyorum sora güzelce yikiyorumm ardindan tuzluyoruum tepsiye diziyoruumm firinda pisiyor cokda lezzetli oluyo
Varlık hucre vardı sadecemerhaba benm eşimde azosperm tese olduk 2.kez olacaz sizde spermatid falandamı çıkmadı
Yuvarlak hucremerhaba benm eşimde azosperm tese olduk 2.kez olacaz sizde spermatid falandamı çıkmadı
sperm dna hasarı kolay tedavi edilen bi durum sanırımInşallah canım benim ya. Bu cok zor bi durum. Ne olduğu beĺli olmaynca insan cok üzülüyor. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bu dna hasarı kafama yattı yanu sebep bu olabilir hayirlisi artık
canım bizim 5 milyondu sayılar ilk evlendiğimizde şu an arttı fakat yine hamile kalamadım en son kaan hocaya geldik fsh hormonu düşükmüş eşimin ama bugüne kadar hiç bir dr bunu incelemedi basit bi sorunmuş şimdi 6 aylık bi tedavi planı verdi kaan hoca öyle işte inş hepimiz daha fazla beklemeyiz emeklerimizin karşılığını alırız sen ısırgan çayını nasıl yapıyosun tazesini mi kurusunumuYemeginide yapiyorum ama bölye de lezzetli
Canim sizin problem neydi
geçmiş olsun canım eşin az düzeldimi çok geçmeden gidin derim çünkü biz çok pişmanız baştan beri gitmediğimizeinşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin.. benim eşim henüz ürolojiye gitmedi, sonuçları sindirmesini bekliyorum, şu anda lafını ettirmiyorKaan hoca aklımda ama ondan habersiz göndermek istemiyorum. biraz zamana ihtiyacı var.
ben dr sitesine üye olup ordan atmıştım mail yada kendi sitesi var kaan Aydos diye aratırsan bulursunmerhaba kızlar kaan hocanın mail adresi varsa yazarmısınız
canım bizim 5 milyondu sayılar ilk evlendiğimizde şu an arttı fakat yine hamile kalamadım en son kaan hocaya geldik fsh hormonu düşükmüş eşimin ama bugüne kadar hiç bir dr bunu incelemedi basit bi sorunmuş şimdi 6 aylık bi tedavi planı verdi kaan hoca öyle işte inş hepimiz daha fazla beklemeyiz emeklerimizin karşılığını alırız sen ısırgan çayını nasıl yapıyosun tazesini mi kurusunumu![]()
bunu bende yapayım ya, adamcağız yemekten mahvoldu:) teşekkürler
Canım Sağol. Yazdim tum tahlilleri bugün artık cevap bekliyorum heyecanlagecmiş olsun canım kaan hocaya email atarsan nisana kadar tedavini başlatır emailde herşeyi yaz o sana geri dönüş yapar.nisana kadar yol alırsınız.