Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar düzen laboratuvarinda hangi testleri yapmalı eşim sperm bide Kruger bakılacak ,başka hangisini yaptırmalı. DNA hasarı yok bizde kanda da skinti çıkmadi yani FSH falan. Şuan hız düşük bizde sadece .

neden peki? Morfoloji de buyuk bir sknti degil mi?
Evet öyle ben de bilmiyorum ama dusuk morfoloji ile hamile kalan cok kisi gordum bu forumda surekli arastiriyorum.Hatta az once bir tane daha okudum bayan morfoloji 2 iken dna hasari ve %12hizla 2 ay sonra hamile kalmis.Darisi basimiza

Evet öyle ben de bilmiyorum ama dusuk morfoloji ile hamile kalan cok kisi gordum bu forumda surekli arastiriyorum.Hatta az once bir tane daha okudum bayan morfoloji 2 iken dna hasari ve %12hizla 2 ay sonra hamile kalmis.Darisi basimiza
Amin amin insalalh

Kızlar düzen laboratuvarinda hangi testleri yapmalı eşim sperm bide Kruger bakılacak ,başka hangisini yaptırmalı. DNA hasarı yok bizde kanda da skinti çıkmadi yani FSH falan. Şuan hız düşük bizde sadece .
Biz de hasarla ayni anda verdik ama morfoloji de cikti duzende neden ayni anda calisilmiyomus kafam karisti bizim niye baktilar ki

Biz de hasarla ayni anda verdik ama morfoloji de cikti duzende neden ayni anda calisilmiyomus kafam karisti bizim niye baktilar ki
Söyle bizde sadece Kaan hoca DNA hasarı istedi bu semen testini onlar kendisi bakmış .yani eğer istenirse hepsine bakıyorlar yani biz hani Kruger yada morfoloji bakilsin dememiştik.ayni anda çalışılır tabiki istendiği sürece.

Söyle bizde sadece Kaan hoca DNA hasarı istedi bu semen testini onlar kendisi bakmış .yani eğer istenirse hepsine bakıyorlar yani biz hani Kruger yada morfoloji bakilsin dememiştik.ayni anda çalışılır tabiki istendiği sürece.
Anladim canim yanlis anlamisim ben

Dna hasar ücretinin yanında bi de semen test ücreti almadı mı düzen sizden?

cok iyiymis. Bizimde 2 sefer baktirdik birinde morfoloji 0 digerinde %3 cikti. Insallah bizimde iyilesir degerlerimiz ve saglikli bebek sahibi oluruz

Eki Görüntüle 2051664 Arkadaşlar bizim semen testinde neden morfoloji görünmüyor bi arkadaş yollamış onda görünüyor düzen labaratuvarında verdik tahlili
Cnm bizim varikosel ameliyatından önce yaptırdığımız testte morfoloji yoktu sorduk doktora sperm sayınız çok düşük olduğu için makina sayım yapamıyor denildi. Ameliyattan 3 ay sonra çıktı ama

Cnm bizim varikosel ameliyatından önce yaptırdığımız testte morfoloji yoktu sorduk doktora sperm sayınız çok düşük olduğu için makina sayım yapamıyor denildi. Ameliyattan 3 ay sonra çıktı ama
En az sayı kaç olmalı canm morfoloji çalışilabilsin

Fsh 2.42 cikti kizlar ilaclari kullanali 15 gun oldu normal herhalde deger. Hocaya mail attik sonucu bakalim ne dicek.

Kizlar bizde 2 milyondan 76 milyona yolculuk diye bir topic var ya bizde oyle bir topic mi acsak?? Insan surekli dertlesebilecegi birilerini ariyor...

Allahim kendim icin nasil istiyorsam tum isteyenler icinde istiyorum Rabbim yuzumuze gulsun insallah
İnş cnm. Bu derdi çeken bilir. Çekmeyen sadece bekle sabret, inş olur, çok takıntı yapma, olur olur. Vs der geçer çok basit bi şey gibi. Nasıl olsa onlarda var. Bizde onlar için önemli değiliz zaten. Benciller.... yeri geliyor bunu annen ablan yengen bile yapıyor.....

Back
X