Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İnş cnm. Bu derdi çeken bilir. Çekmeyen sadece bekle sabret, inş olur, çok takıntı yapma, olur olur. Vs der geçer çok basit bi şey gibi. Nasıl olsa onlarda var. Bizde onlar için önemli değiliz zaten. Benciller.... yeri geliyor bunu annen ablan yengen bile yapıyor.....
aynen en yakjnin bile anlamiyor cunku cocugu hemen olmus. Bu derdi ancak yasayan anlar. O yuzden buradan dertleselim istedim insallah bi faydasi olur

Cnm ben bu işleri pek bilmiyorum İnan.
bakayim bi bulcam insalalh

Kızlar sonuçlara bakar mısınız ya bızim sayı çok çok düşmüş.ilaclardan sonra düşmesi normal mi

Eklentiler

• IMG_20171005_175504.webp
    IMG_20171005_175504.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_20171005_175442.webp
    IMG_20171005_175442.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 82
Başlangıç kaçtı ki hız nasıldı başlangıcta?kloman mi kullandınız
Ilk 12 milyondu sperm sayısı.sonra eşim kur bide emodex kullandı kaan hocaya gidinceye kadar sonra gitti ankaraya kaan hoca dna hasar bide normal sperm testi istemişti orada sonuç:hasar yoktu sperm sayısı 33 milyon ve ileri hareket %60 ti.sonra klomen ve trental kullandı sayı 99 milyon ileri hareketlilik%1 'di.klomeni kesti hoca şuan promotil ve trental kullanıyor dün test yaptı sonuç hüsran :(

Ilk 12 milyondu sperm sayısı.sonra eşim kur bide emodex kullandı kaan hocaya gidinceye kadar sonra gitti ankaraya kaan hoca dna hasar bide normal sperm testi istemişti orada sonuç:hasar yoktu sperm sayısı 33 milyon ve ileri hareket %60 ti.sonra klomen ve trental kullandı sayı 99 milyon ileri hareketlilik%1 'di.klomeni kesti hoca şuan promotil ve trental kullanıyor dün test yaptı sonuç hüsran :KK43:
Klomen sayıyı aslında düşürüyor die biliyorum fsh cok artmıs olabilir mi onunda normal degerlerinin üZerine cıkması azaltıo spermi

Klomen de düşürüyor ne yapacağımız şaşırdık. Mail attık hocaya cevap diğer ayın 5 inde gelicek 1 ay var onada

Klomen de düşürüyor ne yapacağımız şaşırdık. Mail attık hocaya cevap diğer ayın 5 inde gelicek 1 ay var onada
Ya eskiden 15 günde cvp geliodu artık 1 aya mı cıktı aslında kendi hastalarına öncelik vermesi gerekir hocanın bu sistem hiç hoş degil yani tedavi sekteye ugruyor:kızgın:

Ya eskiden 15 günde cvp geliodu artık 1 aya mı cıktı aslında kendi hastalarına öncelik vermesi gerekir hocanın bu sistem hiç hoş degil yani tedavi sekteye ugruyor:kızgın:
Bizede dun aksam gonderdigim test icin tam 1 ay sonrasina atti :oha: sok oldum
Temmuzda yaptırdığımiz testte sperm sayisi ml de 34 milyon ileri hizli 3 morfoliji 1 di
Dün ki testte ml de 47 milyon ileri hizli 74 morfoloji 1 cikmis
Ve bu donemde sadece neofortil kullandi esim onu da aşırı düzenli değildi
Kaan hocanın oncekinde dedigi dna hasari yoksa morfolojinin bi onemj yok demisti
Simdi ne diyecek merak ediyorum o_O

Bizede dun aksam gonderdigim test icin tam 1 ay sonrasina atti :oha: sok oldum
Temmuzda yaptırdığımiz testte sperm sayisi ml de 34 milyon ileri hizli 3 morfoliji 1 di
Dün ki testte ml de 47 milyon ileri hizli 74 morfoloji 1 cikmis
Ve bu donemde sadece neofortil kullandi esim onu da aşırı düzenli değildi
Kaan hocanın oncekinde dedigi dna hasari yoksa morfolojinin bi onemj yok demisti
Simdi ne diyecek merak ediyorum o_O
cnm bence sonucunuzu kaan hoca olumlu yorumlayacak ve dogal yolla da bekleyeblrsnz dıyecek. ama su var sperm sayılarımız cok fazla olmadgı ıcın sanırım doğal yolla gebelık süresi de uzuyabiliyor. 300 mılyon spermı olup hareketi vs bmzkı gbi olan birinin eşi ilk 6 ayda gebe kalıyorsa bzmkı belkı 1 yılı bulabklr ben bundan korkuyrm. beklemeye tahammulum kalmadı hos beklemesem ne olacak tüp bebek bile garanti vrmıyorkı Allah nasip etmedikçe gelmeyecek o bebiş. şuan bnde karar aşamasındaym doğal yoldan nekdr beklemelıyım yoksa hemen tüp bebege mı geceyım diye sizler ne düşünyrsnz

kızlar kaan hocanın muayene ücreti ne kadar acaba? testleri nerde yaptırıyor onlar ne kadar tutuyor mesela? ankara üniversite hastanesindede görev yapıyomu?

cnm bence sonucunuzu kaan hoca olumlu yorumlayacak ve dogal yolla da bekleyeblrsnz dıyecek. ama su var sperm sayılarımız cok fazla olmadgı ıcın sanırım doğal yolla gebelık süresi de uzuyabiliyor. 300 mılyon spermı olup hareketi vs bmzkı gbi olan birinin eşi ilk 6 ayda gebe kalıyorsa bzmkı belkı 1 yılı bulabklr ben bundan korkuyrm. beklemeye tahammulum kalmadı hos beklemesem ne olacak tüp bebek bile garanti vrmıyorkı Allah nasip etmedikçe gelmeyecek o bebiş. şuan bnde karar aşamasındaym doğal yoldan nekdr beklemelıyım yoksa hemen tüp bebege mı geceyım diye sizler ne düşünyrsnz
Benim bekleyisim nerdeyse 2bucuk sene oldu ileri hızlımız bi indi bi cikti sayi hep bu civardaydi
Ben bu ay asilama denemeyi düşünüyorum daha fazla bekleyecek gücüm kalmadi Allah yardimcimiz olsun

Benim bekleyisim nerdeyse 2bucuk sene oldu ileri hızlımız bi indi bi cikti sayi hep bu civardaydi
Ben bu ay asilama denemeyi düşünüyorum daha fazla bekleyecek gücüm kalmadi Allah yardimcimiz olsun
sizdeki sorun ileri hızmıydı cnm ? bizde sperm canlılıgı düşük cıkmıştı şimdi düzeldi ama yinede doğal yolla olacak gibi gelmıyor yada uzun bir süre beklerim gibi geliyor. 2 yıldr hüsranla karşılasınca insan umutlanamıyor demekki. aşılamanın da başarı oranı düşük diye ben pek yanaşmadım. ilk denemelerde pozitif alan cok okumadım bu forumlarda. ama tabi kısmetımız geldıyse o da olcaktır. aşılamanı devlette mi yaptrmayı düşünyrsn

sizdeki sorun ileri hızmıydı cnm ? bizde sperm canlılıgı düşük cıkmıştı şimdi düzeldi ama yinede doğal yolla olacak gibi gelmıyor yada uzun bir süre beklerim gibi geliyor. 2 yıldr hüsranla karşılasınca insan umutlanamıyor demekki. aşılamanın da başarı oranı düşük diye ben pek yanaşmadım. ilk denemelerde pozitif alan cok okumadım bu forumlarda. ama tabi kısmetımız geldıyse o da olcaktır. aşılamanı devlette mi yaptrmayı düşünyrsn
Sorunun ne oldugu belli de degil aslinda bizim bir evladimiz var dogal yoldan kisa surede olmustu
2. Olmuyor o yuzden direk tüp e gecmek de beni korkutuyor bi kere de olsa asilamayi denemek istiyorum özel de yaptırırım ya acibadem ya da memorial düşünüyorum simdi adet olmayi bekliyorum

Sorunun ne oldugu belli de degil aslinda bizim bir evladimiz var dogal yoldan kisa surede olmustu
2. Olmuyor o yuzden direk tüp e gecmek de beni korkutuyor bi kere de olsa asilamayi denemek istiyorum özel de yaptırırım ya acibadem ya da memorial düşünüyorum simdi adet olmayi bekliyorum
bir evladın varmış ne mutlu cnm , biz hiç cocugumuz olmayacakmı düşüncesiyle boğuşuyoruz o beter bi hal:( aslında tüp bebek benide korkutuyor onun negatıfı daha ağır geliyor. hadı inş aşılaman tutar cok zahmet cekmeden kavusursun

Arkadaşlar selam.
Eşim yaklaşık 16-17 gündür menagon ve impryl kullaniyor. Dun test verdi ve fsh 6.46, total testesteron ise 2.34 çıktı. Testesteron düşük sanırım. Sizlerde bu ilaçları kullandiktan sonra nasil çıkmıştı sonuçlar ve ilacın etkisi mi var acaba?

Back
X