Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 kasim diyodu cevap tarihi bugun geldi.Size mesaj tarihinden önce mi cevap geldi acaba
5 kasimsa 4unde gelir cevapBizimde 5 kasım cevap tarihimiz inşallah bugün yarın gelir cevap
Bize 40 gun sonraya atiyor hep5 kasimsa 4unde gelir cevap
Biz maili 5 Ekim'de attik tam 1 ay oluyor ya :-(Bize 40 gun sonraya atiyor hep
Çok uzun sure bu offfBiz maili 5 Ekim'de attik tam 1 ay oluyor ya :-(
Kesinlikle çok uzun sabır gerektiriyorÇok uzun sure bu offf
Canim bizim de 1200 kusur cikti hoca ne dedi size testosteron artisina?Biz de 1 ay kullandık klomen ve impryl fsh 5,5 total testesteron 900lerde cıkmıs eskiden 450ydi üst sınır 820
Testesterona bisi demedi fsh 5,5 olmustu 2,9dan cıkmıstı 1 ayda. Herhalde yetersiz buldu iğneye gectiCanim bizim de 1200 kusur cikti hoca ne dedi size testosteron artisina?
elimde igne var isterseniz uygun fiyata yollarınTestesterona bisi demedi fsh 5,5 olmustu 2,9dan cıkmıstı 1 ayda. Herhalde yetersiz buldu iğneye gecti
Tsk ederm aldık bizEl
elimde igne var isterseniz uygun fiyata yolların
Anladim canim. Bizim 2 haftada 4 ten 7 oldu gecmez herhalde kac olmasini istiyor 8 falan degil miTestesterona bisi demedi fsh 5,5 olmustu 2,9dan cıkmıstı 1 ayda. Herhalde yetersiz buldu iğneye gecti
Bilemiyorum ki bizimkini az bulduguna göre öyleAnladim canim. Bizim 2 haftada 4 ten 7 oldu gecmez herhalde kac olmasini istiyor 8 falan degil mi
450 muayane ücreti .telefondan ulaşın Kaan Aydos iletişim yaz çıkan numarayı ara çok geç randevu veriyor hattı da düşürmek bı hayli zorMerhaba.
Eskişehir de ikamet ediyorum, Kaan beye ulaşamıyorum bir türlü. Sizler nasıl ulaştınız ve muayene ücreti ne kadar?
Bence kaan hoca ne diyorsa yap yani ben yapardım tüp bebeğe başlarsak eğerkızlar kaan hoca bize de cevap atmış tüp bebeğe başlayacagımzı bildirmiştik. değerlerimizin iyi oldugunu soylemıs tüp bebek tutmazsa doğal yolla da denemeye devam edın demıs. ben iğneleri kullanırken eşime de gün aşırı menogon 75 ml iğne yazmış. emodeks ve trentale de devam demiş. şimdi kafam karıstı bu iğneye gerek varmıki fsh hormonu içeriyor sanırım. sıkıntı olmasın snra. ztn tüp bebekciler suan eşimin gördüğü tedaviye de inanmıyor bir faydası yok diyor. bir akıl verin lütfen