Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bence kaan hoca ne diyorsa yap yani ben yapardım tüp bebeğe başlarsak eğer
kaan hocanın bir bildiği vardır dıyorum, bir yandan da görüştüğümüz tüp bebekciler suan eşimin gördüğü tedaviyi çok gereksz buldular bu ilaçların hiçbir yararı yok fln dedıler. neye inanacagımızı şaşırdık cnm

kızlar kaan hoca bize de cevap atmış tüp bebeğe başlayacagımzı bildirmiştik. değerlerimizin iyi oldugunu soylemıs tüp bebek tutmazsa doğal yolla da denemeye devam edın demıs. ben iğneleri kullanırken eşime de gün aşırı menogon 75 ml iğne yazmış. emodeks ve trentale de devam demiş. şimdi kafam karıstı bu iğneye gerek varmıki fsh hormonu içeriyor sanırım. sıkıntı olmasın snra. ztn tüp bebekciler suan eşimin gördüğü tedaviye de inanmıyor bir faydası yok diyor. bir akıl verin lütfen
Aynen canım tüp bebekçiler düzelmez Kaan hoca vitamin vermiş size sürekli tüp bebek yapın başka çareniz yok diyor.Hafta sonu bizde gittik görüşmeye söylenenler aynı.Bence kaan hocanın dediklerine devam et adam erkek infertilitesinde başarılı bildiği bişey vardır.

kaan hocanın bir bildiği vardır dıyorum, bir yandan da görüştüğümüz tüp bebekciler suan eşimin gördüğü tedaviyi çok gereksz buldular bu ilaçların hiçbir yararı yok fln dedıler. neye inanacagımızı şaşırdık cnm
madem yararı yok değerler nasıl düzeliyor peki canlılık oranınız arttı sonuçta.

Ama tedavi olmadan da bebek tutmayanlarıda cok gördük cnm.ben artık formada cok girmiyorum hergün aklımda olunca cidden psikolojım cok bozuluyor ondan hepinizden biraz uzak kaldım

nutella08 nutella08 Bir melek gelsin Bir melek gelsin kızlar şimdi kaan hocanın sitesinde tüp bebek öncesi neden bu iğneyi verdiğine dair bir yazı buldum araştırma sonucu paylaşmış. kafama yattı bnde diyorum üreme alanında en etkılı isim sonucta sürekli araştırmalar yapıyor emınımki bir tüp bebek merkezinin ürologundan daha cok sey araştıryordr. tüp bebe için 2 merkezle görüştm dna hasarına pek inanmıyorlar hatta kaan hocanın fazlaca bu işe sarıldıgını düşünüyorlar. suan kanıtlanmıs bırsey yok diyorlar. belkı 3 sene snra kanıtlanacak dna hasarının kesın etkısı ozmnda kabullenecekler ama olan 3 senemıze olacak bu tedavıyı reddersek. bızım sperm canlılıgımız düşük cıkmıstı ama o testin istdan ankaraya dondurulark gönderılmesı sonucu oyle cıkmıs olma ıhtımalıde yuksekmıs. %0 ileri hız %5 yerınde %5 yavas cıkmıstı. ve diğer spermıyogramlarımız o testtekı kdr dusuk olmamıstı. biz yinede vitamın takvıyesı aldık sperm kalıtesı artsın dıye 3 ay snra yenıden test verdgmzde ıstda dırek ölçüm yapıldı ve canlılık sorunu yoktu hız daha ıyıydı. kafamız brz karısık o yuzden gercekten canlılık srounumuz varmıydı yoksa testı ankaraya yoladık dıye mı degerler dustu. hala da cvbı bılmıyrz ama 2. tüp bebek denememiz olacagı için eşim ve ben bedenımızı desteklemeye calısyrz tedavılere ayak uyduryz. bu iğneyide uygulayacagız herhlde zararı olmasın da fayda gormesek de olur napalım .

nutella08 nutella08 Bir melek gelsin Bir melek gelsin kızlar şimdi kaan hocanın sitesinde tüp bebek öncesi neden bu iğneyi verdiğine dair bir yazı buldum araştırma sonucu paylaşmış. kafama yattı bnde diyorum üreme alanında en etkılı isim sonucta sürekli araştırmalar yapıyor emınımki bir tüp bebek merkezinin ürologundan daha cok sey araştıryordr. tüp bebe için 2 merkezle görüştm dna hasarına pek inanmıyorlar hatta kaan hocanın fazlaca bu işe sarıldıgını düşünüyorlar. suan kanıtlanmıs bırsey yok diyorlar. belkı 3 sene snra kanıtlanacak dna hasarının kesın etkısı ozmnda kabullenecekler ama olan 3 senemıze olacak bu tedavıyı reddersek. bızım sperm canlılıgımız düşük cıkmıstı ama o testin istdan ankaraya dondurulark gönderılmesı sonucu oyle cıkmıs olma ıhtımalıde yuksekmıs. %0 ileri hız %5 yerınde %5 yavas cıkmıstı. ve diğer spermıyogramlarımız o testtekı kdr dusuk olmamıstı. biz yinede vitamın takvıyesı aldık sperm kalıtesı artsın dıye 3 ay snra yenıden test verdgmzde ıstda dırek ölçüm yapıldı ve canlılık sorunu yoktu hız daha ıyıydı. kafamız brz karısık o yuzden gercekten canlılık srounumuz varmıydı yoksa testı ankaraya yoladık dıye mı degerler dustu. hala da cvbı bılmıyrz ama 2. tüp bebek denememiz olacagı için eşim ve ben bedenımızı desteklemeye calısyrz tedavılere ayak uyduryz. bu iğneyide uygulayacagız herhlde zararı olmasın da fayda gormesek de olur napalım .
Bencede olsun iğne yani kafanda soru işareti kalmaz bu bile önemli canm.

canım nerde deniceksiniz tüp bebeği.

Merhaba canım dna hasar testi sonucumuz %23 çıkmış, hemen hıcaya yazdık tabi, 2 gün içinde sağolsun cvp yazdı, klomen ve emodex vermiş. Bir ay kullan demiş, bir ayın sonunda fsh ve testesteron testlerinin yanında, karaciğer enzimleri ile ilgiki birkaç test vermiş, yap gönder demiş. Bu arada tavsiye ettiği bşr çok yiyecek maddesini araştırdığımda karaciğerde biriken toksinlerin ayılmasına yardımcı olduğunu gördüm. Hocamız kenfi sitesindede yazmış. Eşkerimizin kullandığı bu hırmon ilaçları karaciğeri zorlayan ikaçlar olduğu için vede uzun bir süreçte kullanmaları gerektiği için hoca bu besinlerle hasarı önlemeye çalışıyor.
cnm mrb emodex faydasi oldumu bizde 3 ay kulandikda gelisme varmi baya zman gecms ama sormak istedim

Ben bülent tıraşla görüştüm birebir, bana dediği mikrociple sağlıklı spermi seçip yapabiliriz dna hasarı daha yeni bir konu sonra kaan hocada tedavi gördüğümüzü söyledim bana dediki alanındaki en iyi hpcaya gidiyosunuz benim sınıf arkadasımdır selam söyleyin tedavisini harfiyen uygulayın dedi

Ben bülent tıraşla görüştüm birebir, bana dediği mikrociple sağlıklı spermi seçip yapabiliriz dna hasarı daha yeni bir konu sonra kaan hocada tedavi gördüğümüzü söyledim bana dediki alanındaki en iyi hpcaya gidiyosunuz benim sınıf arkadasımdır selam söyleyin tedavisini harfiyen uygulayın dedi
Aynen bizde kaan hocanin tedavisini tamamlayip bulent beyde tup bebek tedavisi dusunuyoruz.memorialde imsi yontemiyle seciliyor spermler bizde bi ise yaramadi

Bende iki deneme yaptim orda.acibadem maslaki onerdi doktorum ellerinde iyi bir makine varmis spermleri kac kat buyutup bakiyolarmis.
Imsi teknigi cnm o bahsettgin 8000 kat buyutup bakiyrlar memorilda bize o teknik uygulanacak. Sen memnun kalmadinmi memoriladan

Mikrocip de yeni bir yontemmis onuda her merkez kullanmiyor bnmde aklimdaydi ama acibademe gtmek istemedik ins memorialdan memnun kaliriz

Mikrocip de yeni bir yontemmis onuda her merkez kullanmiyor bnmde aklimdaydi ama acibademe gtmek istemedik ins memorialdan memnun kaliriz
Amin inşallah. Valla ben de arastırıp gitmedim eşimin müdürü ona randevu almıs biz öyle gittik. Bence vesile bunlar olcagı varsa olur

Sen onlara hiç bakma canım bence Kaan hocanin dediğini yap

Back
X