- 16 Şubat 2016
- 2.837
- 3.718
- 83
Bizim 4 ten 7 kusure yukseldi 2haftada. Hoca biraktirdi klomeni. Sizin sure uzunmusFsh düşüktü biraz ama çok da yükselmemişti 4.5 ay kullandık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim 4 ten 7 kusure yukseldi 2haftada. Hoca biraktirdi klomeni. Sizin sure uzunmusFsh düşüktü biraz ama çok da yükselmemişti 4.5 ay kullandık
Aynen bizim zaten çok çok azdi 1milyon civarında idi. Sıfırlandi kaan bey sayesinde ! Üç ay hiç çıkmadığı halde her seferinde sayi mühim değil diyodu.artacak cikacak diyodu 6 ayı devirdik elde var sıfır olunca biraktik tüp için hazırlık yapiyoruz maddi manevi şu an. Fatoş sen ne durumdasin canm?Valla biz de defalarca sorduk verdiği tek cevap sayı önemli değil kalite önemli dedi. Zaten ilk mesajlarda normal olabilir sizin sayı yeterli derken-çünkğ o zamanlar sayı yeterliydi- son iki mesajda tüp bebeğe yönlendirdi Zaten direkt. Tamoksifen kesinlikle azaltıyor sayıyı. Benim gibibir arkadaş daha vardı A aryastark1 onun da sayı düşmüştü onunla aynı ilacı kullandık biz. O da tüp deniyor.
Canım biz tedaviye başladık tekrar. Sayımız arttı mı bilemiyoruz test yaptırmadık en aon 500 bindi. Ama 24 embriyomuz döllendi. Yarın 5. Gün arayacaklar tekrar hepsi 3. Güne de sağlam geldi ama 5 e giden olur mu mesele o. Bakalım kaan hocanın dediği gibi kalite arttı mı yarın görmüş olucaz. Sizin sayıda artış oldu mu Peki? Bahçecide mi deniyorsunuz yine?Aynen bizim zaten çok çok azdi 1milyon civarında idi. Sıfırlandi kaan bey sayesinde ! Üç ay hiç çıkmadığı halde her seferinde sayi mühim değil diyodu.artacak cikacak diyodu 6 ayı devirdik elde var sıfır olunca biraktik tüp için hazırlık yapiyoruz maddi manevi şu an. Fatoş sen ne durumdasin canm?
Ya öyle mi ne çabuk yazmış çok şaşırdım .Rapor canım yani tüp bebekte indirim demekMerhaba kızlar kaan hoca tüp bebek için hrs yi önerdi benim içinde batuhan özmen hocayı tüp bebeği orada yaparız, Batuhan hoca rapor çıkması için yol gösterir demiş ama rapor derken neyi kastetti anlamadım. Birde bir mesaj atınca 1 ay bekliyoruz ama tüp bebek konusunda dün mesaj attım bugün cevap yazmış çok şaşırdım
Canım evet regl oldum hareket artmıyor boşa bekleriz dedi Kaan hoca bende anlamadım tüp bebek için bu kadar erken cevap yazması düşündürdü beni deCanım neden tüp bebeğe karar verdiniz bu arada hatırladım seni regl oldun mu sen
Haklısın tabi ya biz şimdi 40 gün bekliyoruz cevap için .bizede tüp bebeğe geçin demiş ama biz biraz daha beklicez insalalh gerek kalmaz hepimiz doğal yoldan hamile kalırız.Canım evet regl oldum hareket artmıyor boşa bekleriz dedi Kaan hoca bende anlamadım tüp bebek için bu kadar erken cevap yazması düşündürdü beni de
Bence kimseye söylemeyin başka insanlar bilince insan daha çok geriliyor bunu bizzat yaşadım.ben daha önce tüp bebek denedim olmadı .siz daha önce tüp bebek denediniz miEşim daha erken biraz daha bekleyelim diyor zaten bende çok kararsızım kimsenin haberi yok söyleyip söylememekte kararsızım yaptırıp yaptırmamakta kararsızım yaptırırsamda nerede yaptıracağımızı bilmiyorum off karamsarlıktan bir türlü kurtulamıyorum
Yok canım daha önce denemedik inş denememiize de gerek kalmaz evet söylemek çok zor birde konuşulanları duymak daha da zor o yüzden inşallah bir an önce Tüpe gerek kalmadan hamile kalırızBence kimseye söylemeyin başka insanlar bilince insan daha çok geriliyor bunu bizzat yaşadım.ben daha önce tüp bebek denedim olmadı .siz daha önce tüp bebek denediniz mi
İnsalalh canım Rabbim tez zamanda nasip etsinYok canım daha önce denemedik inş denememiize de gerek kalmaz evet söylemek çok zor birde konuşulanları duymak daha da zor o yüzden inşallah bir an önce Tüpe gerek kalmadan hamile kalırız
Aynen şifa Allah tan insalalh o ilaçlar şifa olur canım. Bide ovulasyon testi yap ve sperm dostu diye preseed jel var onu dene yumurtlama zamanlarında hız sorunu olanlarda genelde ise yaramış bende ilk defa bu ay denedim bakalm ne olacakZaten şu an aktardan macun ve kapsül aldık onları kullanıyoruz biraz daha kullanıp bir test yaptırmayı düşünüyoruz sonrasında Allah kerim
Bazen çok kötü oluyorum istemeden onuda üzüyorum hiç birşey söylemiyor bana ben konuşuyorum o dinliyor inşallah Rabbim bizimde yüzümüzü güldürür bugün regl oldum içimde küçük bir ümit vardı ama olmadı yıkıldımBide kasma canım kendini eşini de üzme onlar strese girince değerleri daha da kötüye gidiyor.Rabbimin ne güzel mucizeleri ne şahit olduk burda.kiminde sayı yok kiminde hareket morfoloji DNA hasarı yada doktorların imkansız dediği kişilerin normal yolla çocuğu oldu.Rabbim elbet bizlerinde yuzunu güldürecek
İnşallah faydalı olur canım bende deneyeyim bakalım siz ne durumdasınız pekiAynen şifa Allah tan insalalh o ilaçlar şifa olur canım. Bide ovulasyon testi yap ve sperm dostu diye preseed jel var onu dene yumurtlama zamanlarında hız sorunu olanlarda genelde ise yaramış bende ilk defa bu ay denedim bakalm ne olacak
Allah büyük inşallah en yakın zamanda yaşarız güzel duyguyuBazen çok kötü oluyorum istemeden onuda üzüyorum hiç birşey söylemiyor bana ben konuşuyorum o dinliyor inşallah Rabbim bizimde yüzümüzü güldürür bugün regl oldum içimde küçük bir ümit vardı ama olmadı yıkıldım
İnşallah canım iyi geceler görüşmek üzereAllah büyük inşallah en yakın zamanda yaşarız güzel duyguyu
Bizimde dna hasarı yok.sayi hareket morfoloji kötü.sati 8 milyon ileri hareket %20 morfoloji 2 .Kaan hoca normal yolla çocuk olmasına mani bir durum yok demişti .sonrada bı tüp deneyin isterseniz olmazsa tekrar 6 ay normal yolla deneriz demişİnşallah faydalı olur canım bende deneyeyim bakalım siz ne durumdasınız peki