1 aralıkta yaptırdık 7 aralıkta çıktıBen aramadan yollamadilar baya gecikti ya ne zaman yaptirdin
Hangi lab?bizde 22. Yaptırcaz da panel1 aralıkta yaptırdık 7 aralıkta çıktı
mikrogen lab ama istanbulda örnek verdik.Bu arada panelin fiyatı ne kadar kızlar bilen varmıHangi lab?bizde 22. Yaptırcaz da panel
var canım 650 nakıt kartada 700 bunlar kaan beye ozle fıyatlar mıkrogendemikrogen lab ama istanbulda örnek verdik.Bu arada panelin fiyatı ne kadar kızlar bilen varmı
700 tl dedi mikrogen panelemikrogen lab ama istanbulda örnek verdik.Bu arada panelin fiyatı ne kadar kızlar bilen varmı
Ne guzel yaaa insallah hizli cikar bizim de.1 aralıkta yaptırdık 7 aralıkta çıktı
Hangi test erken cıkan bizde yaptırdık 11 gün oldu cıkar mı acaba arasakmı ki1 aralıkta yaptırdık 7 aralıkta çıktı
Mesajıma cevap vermişsin arkadasım yeni gördüm tesekkür ederim bakalım bizimkide cıkmısmı arayalm da1 aralıkta yaptırdık 7 aralıkta çıktı
Ara bence canimHangi test erken cıkan bizde yaptırdık 11 gün oldu cıkar mı acaba arasakmı ki
Meraba oksidatif stres okadar yüksekki ozaman bizim %36 larda nasıl düşecek bu rakam yani canlılıkmı buoksidatif stres fazla çıkmış 1,42 den küçük olması lazım bizim 2,31 di tedavi sonucu 1,21 e düştü hocaya yolladık cvp bekliyoruz.
Canim sizin yuzdeyle hesaplandi 1lere dusmesi gerekmiyo onun kac oldugu belli degil yuzdeyle hesaplanmamis arkadaslarinMeraba oksidatif stres okadar yüksekki ozaman bizim %36 larda nasıl düşecek bu rakam yani canlılıkmı bu
Öyle mi ozaman karmasık bir durum bu neye göre yüzde kaça düşmesi gerekiyor dimi bu durumda diye bocalayacagızCanim sizin yuzdeyle hesaplandi 1lere dusmesi gerekmiyo onun kac oldugu belli degil yuzdeyle hesaplanmamis arkadaslarin
Bide raporun altında normal lere göre 1.5 kat artmıs diyor yanlıs anlamadıysa aşırı bir artıs değil galiba yani umarımCanim sizin yuzdeyle hesaplandi 1lere dusmesi gerekmiyo onun kac oldugu belli degil yuzdeyle hesaplanmamis arkadaslarin
Yok o normal sinir sanirim bizimk8nde de oyle yaziyo. Ondan dun sor demistim ben cikinca aricam anlamadim yuzdeli sonuclariBide raporun altında normal lere göre 1.5 kat artmıs diyor yanlıs anlamadıysa aşırı bir artıs değil galiba yani umarım
canım sız hangı ılacları kulandınız acaba nasıl dustubizim 2,31 di şimdi 1,23
biz trental endol impyl kullandı eşim .düştücanım sız hangı ılacları kulandınız acaba nasıl dustu
yeptırdık ros u demekkı daha fazlaydı ve dustubiz trental endol impyl kullandı eşim .düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?