Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İstanbul'daki yer fazla ücret alıyor kızlar biz ağustosta panele 850 verdik nakit 650 olması gerekirken. Bu ayda ros testine 400 verdik şimdi Ankara'yı aradım 300 dediler.İstanbul fazla fiyat alıyor.

oksidatif stres fazla çıkmış 1,42 den küçük olması lazım bizim 2,31 di tedavi sonucu 1,21 e düştü hocaya yolladık cvp bekliyoruz.
Meraba oksidatif stres okadar yüksekki ozaman bizim %36 larda nasıl düşecek bu rakam yani canlılıkmı bu

Canim sizin yuzdeyle hesaplandi 1lere dusmesi gerekmiyo onun kac oldugu belli degil yuzdeyle hesaplanmamis arkadaslarin
Bide raporun altında normal lere göre 1.5 kat artmıs diyor yanlıs anlamadıysa aşırı bir artıs değil galiba yani umarım

Bide raporun altında normal lere göre 1.5 kat artmıs diyor yanlıs anlamadıysa aşırı bir artıs değil galiba yani umarım
Yok o normal sinir sanirim bizimk8nde de oyle yaziyo. Ondan dun sor demistim ben cikinca aricam anlamadim yuzdeli sonuclari

merhaba kızlar.bıde kaan beyde tedavıye basladık.esım azo.ben kaan beyın maıl ıne gıremıyorum kayıt oldum ama denıyorum denıyorum olmuyor.muyanehanedeyken sekreterı guvenlık duvarı yuksek ondan demıstı ama sız nasl gırıyorsunuz acaba bır turlu beceremedım.

Selam kızlar eşim dün düzen laboratuarında spermiyogram testi vermişti sonuçlar hiç olmadığı kadar iyi güvenebilir miyiz bilemiyorum yorumlarınızı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…