Insallah kuzum yaaaa. Korkuyorum hasar dusmedi diye.Canım zaten hasara sebep oluyormuş ya yüksek çıkması normal olazaman
Düşük olsa hasar d olmaz demek inşallah düşmüştür canım oda
bizim %4 canlı %96 ölü çıktı canımCanlılık kaçtı acaba?
kaan hoca demişti oksidatif stres için deniz kirlenmesi gibi düşün vücutta zararlı metobolitler birikir sperm yapısını bozar hasar morfoloji canlılık etkiler demişti.Kızlar bu oksidatif stres ne oluyor
biz sadece oksidatif stresi yaprtıkdık 7 günde çıktı.Ne kadar sürede çıkıyor düzenin sonuçlar hasar testi falan meraktan catlıyorum
Canım peki tedavisi var demi oda düzelir inşallahkaan hoca demişti oksidatif stres için deniz kirlenmesi gibi düşün vücutta zararlı metobolitler birikir sperm yapısını bozar hasar morfoloji canlılık etkiler demişti.
evet var bizim düştü mesela ilaçları kullandık 2 aydır her hafta nohut yapıyorum havuç suyu ve ısırgan otunu düzenli yaptığımızı söyleyemem ara ara. birde telefonları yattığımız odadan çıkardık.şarja başka odada takıyoruz.Canım peki tedavisi var demi oda düzelir inşallah
Canım peki ne ilacı vitamini kullandınız?evet var bizim düştü mesela ilaçları kullandık 2 aydır her hafta nohut yapıyorum havuç suyu ve ısırgan otunu düzenli yaptığımızı söyleyemem ara ara. birde telefonları yattığımız odadan çıkardık.şarja başka odada takıyoruz.
trental endol imprly vermişti.Canım peki ne ilacı vitamini kullandınız?
Ne güzel düşmüş canım inşallah tez vakitte güz haberlerde alirsiniz?
Canim duzen sen arayinca mi gonderdi sonucu? Ankara mi istanbul mu bi detrental endol imprly vermişti.
yok kendileri yolladılar.istanbulCanim duzen sen arayinca mi gonderdi sonucu? Ankara mi istanbul mu bi de
canım sızın oksıdaf kactı acaba bızımde dna hasarı duzelmıs oksıdaf fazla :/evet var bizim düştü mesela ilaçları kullandık 2 aydır her hafta nohut yapıyorum havuç suyu ve ısırgan otunu düzenli yaptığımızı söyleyemem ara ara. birde telefonları yattığımız odadan çıkardık.şarja başka odada takıyoruz.
Ben aramadan yollamadilar baya gecikti ya ne zaman yaptirdinyok kendileri yolladılar.istanbul
Sperm degerlerinde degisme var mi canim hasar dusunce degisiklik oldu mucanım sızın oksıdaf kactı acaba bızımde dna hasarı duzelmıs oksıdaf fazla :/
canım valla tam hatıorlamıyorum testler evde oncekı teste toplam sprem sayısı 159 bın yazıyodu bu en sonkı tetste canlılık sayısı 50 bın hasarsız sperm % 86 hasarlı %13 olarak cıkmıs ılk dna hasarımızda %32 cıktıSperm degerlerinde degisme var mi canim hasar dusunce degisiklik oldu mu
Morfoloji falan nasildicanım valla tam hatıorlamıyorum testler evde oncekı teste toplam sprem sayısı 159 bın yazıyodu bu en sonkı tetste canlılık sayısı 50 bın hasarsız sperm % 86 hasarlı %13 olarak cıkmıs ılk dna hasarımızda %32 cıktı
oksıdafta 5.59 cıkmıs
morfolojı 3 yazıyodu kaan bey ıyı sorun yok demıstıMorfoloji falan nasildi
Hasar dusunce artmadi mimorfolojı 3 yazıyodu kaan bey ıyı sorun yok demıstı
canım ona tekrar baktırmadık kaan beyde ozel olarak yazmadı yaptırdıgımız testlerdede yazmıyoHasar dusunce artmadi mi
Anladim canim biz bi de spermiyogram istemistik ondan ogrendikcanım ona tekrar baktırmadık kaan beyde ozel olarak yazmadı yaptırdıgımız testlerdede yazmıyo
bizim 2,31 di şimdi 1,23canım sızın oksıdaf kactı acaba bızımde dna hasarı duzelmıs oksıdaf fazla :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?