oksidatif stres fazla çıkmış 1,42 den küçük olması lazım bizim 2,31 di tedavi sonucu 1,21 e düştü hocaya yolladık cvp bekliyoruz.hanımlar herkese meraba bende derdime derman aramak için burdayım :) bızde kaan beyde tedavı goruyoruz baslayalı 40 gun kadar oldu ılk dna hasarımız %32 cıkmıstı impryl ve klomen kulandı esım 1 ay kadar sonra dna panelı ıstedı onun sonucunda aldık kaan beyden cevap beklıyorum dna hasarı dusmus gorunuyor %13 cok şükür.. ama oksidaf stres 5.40 cıkmıs normalden cok fazlabakalım kaan bey nasıl bı tedavıyle devam etıtırecek
rabbım hepımızın yardımcısı olsun
pekı kaan bey sıze hangı ılacı verdı kac aylık tedavı sonucu dustu degerler acaba cok caresız hıssedıyorum kendımıoksidatif stres fazla çıkmış 1,42 den küçük olması lazım bizim 2,31 di tedavi sonucu 1,21 e düştü hocaya yolladık cvp bekliyoruz.
bizde hasar yoktu ama canlılık ve oksidatif stres için endol trental impyl verdi.3 ay olucak ay sonu kullanalı.pekı kaan bey sıze hangı ılacı verdı kac aylık tedavı sonucu dustu degerler acaba cok caresız hıssedıyorum kendımı
impyl bızde kullanıyoruz zaten suan 40 gun flan oldu tedavı surecımız 3 ay mı :O umarım o kadar surmez bızımkıde :/bizde hasar yoktu ama canlılık ve oksidatif stres için endol trental impyl verdi.3 ay olucak ay sonu kullanalı.
Kızlar bu oksidatif stres ne oluyoroksidatif stres fazla çıkmış 1,42 den küçük olması lazım bizim 2,31 di tedavi sonucu 1,21 e düştü hocaya yolladık cvp bekliyoruz.
tam içerik olarak bılemıyorum ama dna hasarı yaptıgını duydumKızlar bu oksidatif stres ne oluyor
Durumumuz çok benzer. Bizim de hasar düştü ama oksidstif stres yüksek.bizim gibi olanlara ne önerdi acaba hoca. Çok merak ediyorum ben de..hanımlar herkese meraba bende derdime derman aramak için burdayım :) bızde kaan beyde tedavı goruyoruz baslayalı 40 gun kadar oldu ılk dna hasarımız %32 cıkmıstı impryl ve klomen kulandı esım 1 ay kadar sonra dna panelı ıstedı onun sonucunda aldık kaan beyden cevap beklıyorum dna hasarı dusmus gorunuyor %13 cok şükür.. ama oksidaf stres 5.40 cıkmıs normalden cok fazlabakalım kaan bey nasıl bı tedavıyle devam etıtırecek
Canlılık kaçtı acaba?bizde hasar yoktu ama canlılık ve oksidatif stres için endol trental impyl verdi.3 ay olucak ay sonu kullanalı.
Amin inşallah rabbim hepimizin yardımcısı olsunhanımlar herkese meraba bende derdime derman aramak için burdayım :) bızde kaan beyde tedavı goruyoruz baslayalı 40 gun kadar oldu ılk dna hasarımız %32 cıkmıstı impryl ve klomen kulandı esım 1 ay kadar sonra dna panelı ıstedı onun sonucunda aldık kaan beyden cevap beklıyorum dna hasarı dusmus gorunuyor %13 cok şükür.. ama oksidaf stres 5.40 cıkmıs normalden cok fazlabakalım kaan bey nasıl bı tedavıyle devam etıtırecek
Cnm canlılık testi hareketli olmayan spwrm için mi yapılıyor? Bu “ oksidatif stres”. Testi nedir ne için yapılıyor? NSıl bi sorun olduğunu gösteriyor?bizde hasar yoktu ama canlılık ve oksidatif stres için endol trental impyl verdi.3 ay olucak ay sonu kullanalı.
Canim esin sigara iciyor mu?tam içerik olarak bılemıyorum ama dna hasarı yaptıgını duydum
Hayir canim icmiyor 8 ay felan oldu burakaliCanim esin sigara iciyor mu?
Niye dusmedi acaba oksidatif stres. Acaba daha yuksekti de dustu ve dusmeye devam mi ediyo kiHayir canim icmiyor 8 ay felan oldu burakali
Canim toksik maddeler zamanla spermlerde birikerek serbest oksijen radikalleri yani sanirim metabolik atiklari arttiriyo. Bu sperm dna hasarina da yol acabiliyo.Kızlar bu oksidatif stres tam olarak ne olur.biri açıklayabilir mi
hıc bılmıyorum kı canım ılk basladıgımızda yaptırmadık oksidaftan yınede cok yuksek herseye ragmen bız devlet hastanesıne gıttımızde esıme kesınlıkle tup bebek baska sansınız yok demıstı kaan hoca bıze umut oldu :/ yınede rabbım bılır ne verırse hayılı zamanda hayırlısını nasıp etsın rabbımNiye dusmedi acaba oksidatif stres. Acaba daha yuksekti de dustu ve dusmeye devam mi ediyo ki
Canim bizim hepsimi istemisti yuksek o da tedavi ne ise yarayacak bakalimİnşallah ne sende ne de bende nede başkasında çıkar birde bununla ugrasmayalim canim
Canım zaten hasara sebep oluyormuş ya yüksek çıkması normal olazamanCanim bizim hepsimi istemisti yuksek o da tedavi ne ise yarayacak bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?