Arkadaşım kaan hocanın muayene ücreti 500 TL yılbaşından sonra bu fiyat oldu.başarılı bir hekim sabır istiyor sadeceMerhaba arkadaşlar eşim azo spermiproblemin hormonel olduğunu düşünüyoruzancak bize sadece femara diye bir ilaç verip 3 veya 6 ay onu kullandırp tese yapıyorlar ve 2 denememiz oldu ancak başarısız. İçerde olgunlaşmamış spermler alınıp tüp bebek yapılıyor yani. eşimdehormon bozukluğundan meydana geldiğini yeni anladık daha doğrusu dr bizimle daha yeni açık açık konuştu bana eşimin yumurtalıklarının küçük olduğunu ve düzrlmeyeceğini söyledi. Çoğu okuduğum yerdede boyut değil üretimi önemlidir diyor bu hormon tedavisini almak istiyoruz ama sadece kaan aydosun ve emre bakırcı oğlunun bu konudaiyi olduğunu duyduk fakat tedavi ücreti çok pahalı deniliyor giden var mı yardımcıolursanız çok sevinirim arkadaşlar gerçekten ben artık vazgeçmek üzereyimpsikolojim bozuldu lütfen
Canım tabiki sabırsız hiçbişey olmuyor onda sıkıntı yok yeter ki sonuç alalım kaan hocaya gelmesem de sabredeceğiz başka çaresi yokki bizlerin nasip. Ama insan her yolu denemek istiyor ama maddi güç de bi yere kadar benim eşim 1800 lirayla çalışıyor ben de çalışamadım daha bir ay oldu tedavimiz vardı bitti ama sonuç malesef olmadı ben toplam ne kadarı bulur bi hesap yapıp ona göre para ayarlamalıyım hazırlıksız oralara gelemem ki biz bu hormon tedavisini olmazsak boşuna tüp bebek yapılmış olacak çünkü buralardaki merkezlerde hormon tedavisini dikkate alıp uğraşan yok dr lar iki ayda tedaviyi bitiriyorlar ama sorunun özüyle kimse ilgilenmiyor
Canım tabiki sabırsız hiçbişey olmuyor onda sıkıntı yok yeter ki sonuç alalım kaan hocaya gelmesem de sabredeceğiz başka çaresi yokki bizlerin nasip. Ama insan her yolu denemek istiyor ama maddi güç de bi yere kadar benim eşim 1800 lirayla çalışıyor ben de çalışamadım daha bir ay oldu tedavimiz vardı bitti ama sonuç malesef olmadı ben toplam ne kadarı bulur bi hesap yapıp ona göre para ayarlamalıyım hazırlıksız oralara gelemem ki biz bu hormon tedavisini olmazsak boşuna tüp bebek yapılmış olacak çünkü buralardaki merkezlerde hormon tedavisini dikkate alıp uğraşan yok dr lar iki ayda tedaviyi bitiriyorlar ama sorunun özüyle kimse ilgilenmiyorArkadaşım kaan hocanın muayene ücreti 500 TL yılbaşından sonra bu fiyat oldu.başarılı bir hekim sabır istiyor sadece
Canim üzülme olmazları olduran Rabbim seninde yüzüne gülecektir sabır dua ile bekleyeceğiz.canim Kaan hoca bir seferde muayene parası alıyor.sonra maille iletişime geçiyorsun.zaten tedavi verecektir iğne falan .Allah bir kolaylığını verir üzülme sakın.nasip olmadimi spermler olsada faydası yok bol dua edip elimizden geleni yapalım gönlünü ferah tut.Canım tabiki sabırsız hiçbişey olmuyor onda sıkıntı yok yeter ki sonuç alalım kaan hocaya gelmesem de sabredeceğiz başka çaresi yokki bizlerin nasip. Ama insan her yolu denemek istiyor ama maddi güç de bi yere kadar benim eşim 1800 lirayla çalışıyor ben de çalışamadım daha bir ay oldu tedavimiz vardı bitti ama sonuç malesef olmadı ben toplam ne kadarı bulur bi hesap yapıp ona göre para ayarlamalıyım hazırlıksız oralara gelemem ki biz bu hormon tedavisini olmazsak boşuna tüp bebek yapılmış olacak çünkü buralardaki merkezlerde hormon tedavisini dikkate alıp uğraşan yok dr lar iki ayda tedaviyi bitiriyorlar ama sorunun özüyle kimse ilgilenmiyor
Üzülme arkadaşım herşey bir sebebp kaan hocada ilaçlarda öyle biz tabiki tedbir alıp takdiri bekleyeceğiz. Allahm verdiği sifayı hiç bir ilaç veremeyecek o yüzden dua dua dua.hiçbişeyimz yoksa duamız var kapılar açılacaktır elbetCanım tabiki sabırsız hiçbişey olmuyor onda sıkıntı yok yeter ki sonuç alalım kaan hocaya gelmesem de sabredeceğiz başka çaresi yokki bizlerin nasip. Ama insan her yolu denemek istiyor ama maddi güç de bi yere kadar benim eşim 1800 lirayla çalışıyor ben de çalışamadım daha bir ay oldu tedavimiz vardı bitti ama sonuç malesef olmadı ben toplam ne kadarı bulur bi hesap yapıp ona göre para ayarlamalıyım hazırlıksız oralara gelemem ki biz bu hormon tedavisini olmazsak boşuna tüp bebek yapılmış olacak çünkü buralardaki merkezlerde hormon tedavisini dikkate alıp uğraşan yok dr lar iki ayda tedaviyi bitiriyorlar ama sorunun özüyle kimse ilgilenmiyor
Ben 3000 diye duydum ama... 20 bin cok değil mi yaSağolun gerçekten ümidim biterken rahatlattınız yazdıklarınızı okurken anlıyorum ki birinin desteğine gerçekten çok ihtiyacım varmış. Eşimden başka kimse anlamıyor beni zaten bende uzun süredir ona üzüldüğümü belli etmemek için bu konuyu açamıyordum.çok sağolun iyi ki var siZin gibi insanlar. Kaan hocanın ameliyati 20 bine yaptigi söyleniyor doğru mu tese için
Hiç bilgim yok canım ama siz önce kendinizi maddi manevi hazır hissettiginizde görüşürsun ayrıntılar i sorarsanız canım Allah tez vakitte şifa versinSağolun gerçekten ümidim biterken rahatlattınız yazdıklarınızı okurken anlıyorum ki birinin desteğine gerçekten çok ihtiyacım varmış. Eşimden başka kimse anlamıyor beni zaten bende uzun süredir ona üzüldüğümü belli etmemek için bu konuyu açamıyordum.çok sağolun iyi ki var siZin gibi insanlar. Kaan hocanın ameliyati 20 bine yaptigi söyleniyor doğru mu tese için
Hiç hasara bakıldı mı? Bizim de hersey mükemmel mükemmel denildi 1 yıl boyunca yaşınız genc eşinin spermi 300 milyon senin rezervin iyi kist vs yok olmaması imkansız dediler. Sonuc 2. Yıla geldik hala yok ve hasar cıktı. Hoş ben bazen hasarın da etkili olduguna inanamıyorum ama elimdeki tek sıkıntı bu en azından bu cözülürse olur diyorum...Çok sağol cnim.kendimle beraber hepinize dua ediyorum.mutlu kal..
Yok hasara bkilmadi.cuma günü sonuç çıkacak..bizimde mukkemelin üzerinde dediler..galiba tup denemediniz,biz iki defa denedik ama embiriyo olusmadi. .ondan dolayi hasara bakma gereği duyduk..Hiç hasara bakıldı mı? Bizim de hersey mükemmel mükemmel denildi 1 yıl boyunca yaşınız genc eşinin spermi 300 milyon senin rezervin iyi kist vs yok olmaması imkansız dediler. Sonuc 2. Yıla geldik hala yok ve hasar cıktı. Hoş ben bazen hasarın da etkili olduguna inanamıyorum ama elimdeki tek sıkıntı bu en azından bu cözülürse olur diyorum...
Yok hasara bkilmadi.cuma günü sonuç çıkacak..bizimde mukkemelin üzerinde dediler..galiba tup denemediniz,biz iki defa denedik ama embiriyo olusmadi. .ondan dolayi hasara bakma gereği duyduk..Hiç hasara bakıldı mı? Bizim de hersey mükemmel mükemmel denildi 1 yıl boyunca yaşınız genc eşinin spermi 300 milyon senin rezervin iyi kist vs yok olmaması imkansız dediler. Sonuc 2. Yıla geldik hala yok ve hasar cıktı. Hoş ben bazen hasarın da etkili olduguna inanamıyorum ama elimdeki tek sıkıntı bu en azından bu cözülürse olur diyorum...
her kes bişey söylüyor nette bi yerde öyle yazmışlar bende araştırıp öğrenmek istedim inşallah senin dediğim gibidir canım gerçekten çok istiyorum bu tedavi benim için çok önemliBen 3000 diye duydum ama... 20 bin cok değil mi ya
Sadece aşılama denedik tutmadı ben de tutmamasını kabullenmedim arastırmaya basladım kendi kendime öyle buldum hasar vsYok hasara bkilmadi.cuma günü sonuç çıkacak..bizimde mukkemelin üzerinde dediler..galiba tup denemediniz,biz iki defa denedik ama embiriyo olusmadi. .ondan dolayi hasara bakma gereği duyduk..
Cok gecmiş olsun uzuldum dogrusu kaan hocada ameliyat olupta bu kadar basarısız olması beni sasırttı.peki ameliyat sonrası kontrole gittiniz mi size ne dedi cok iyi iyilesme var dedi mi
Veya siz diğer drların yorumunu soylediniz mi
Allah yardımcınız olsun inş mucizen gelir tez zamanda
3 ay sonra duzeldi canım ama hala olmuyor dr olasıklıktan dedi bende sasırdım artık
Vakti gelmemişse olmuyor işte sebep olsun veya olmasın
İnşallah sende tez zamanda mujdeni alırsın
Tebrik ederim canım Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin.Diger doktorların yorumunu söyledik bizi uzaktan takip edeceğini söyledi ve bir kac hap kullanmasını tavsiye etti. Guya takip edilen hastalarından biriydik ama bir kere kendisi sormadı esimin durumunu, guya takip edecekti.biz hep rahatsız ettik ve ilgi görmeyince bıraktık iletişim kurmayı.
Sadece sunu soyluyum embriyonuzu transfer etmeden once MUTLAKA SOGAN KURUNU uygulayın. 8 yıl basarisizliktan sonra ilk kez sogan kurunden sonra hamile kaldım donmuş embryo ile elhamdulillah. (hemde çözülmesi sırasında embryo iki hücresini kaybetti, ucuncu gun embryos 8 hücreli dondurulmuştu ama transfer gutu 6 hücreye düşmüştü) Tabiki herseyden oncede Allahin taktiri. Allahım Saglikli kucagimiza almayi nasip etsin inshallah. Allahtan umudunuzu kesmeyin inshallah.
Devlet hastanesinde yaptirdim ben, ücretsiz...urolojiden randevu aldim gittik. Total testesteron baktirdik, sonuç geç cikiyorarkadaslar kaan bey fsh ve testesteron testı yapın ıkı hafta sonunda yazmıs.duzenı aradım total testesteron mu serbest testesteron mu dıye sordu ıkı farklı fıyat mıs sız hangısını yaptırıyordunuz.ayrıca duzende 340 tl gıbı cıkıyo toplam ozel bır tıp merkezınde 60 tl bu kadar fark oluyormu bu testler arasında
cok tesekkur ederım.muayenehanenın numarasını dusurebılmek bır olum.acsa soracam ıkı dakka kapatıcam ama telefonun basında agac oldum.ordakı hemsıerenın sesı artık kulaklarımı tırmalıyo :):)Devlet hastanesinde yaptirdim ben, ücretsiz...urolojiden randevu aldim gittik. Total testesteron baktirdik, sonuç geç cikiyor
merhaba.Rabbim yardımcınız olsun.Tedavi olup sonuç alan değil ama kaan aydos ve emre bakırcıoğluna eşi muayne olan biri olarak yazıyorum.Şuan güncel ücretleri bilmiyorum.Fakat çokmu pahalı derseniz denemeye değer yani tüp bebek özellikle özelde oldukça pahalı onu göz önüne alırsanız 2binlira gibi bir bütçe ile muayne olur isenilecek test varsa yaptırabilirsiniz(Müdahale gerekecek bir durumda ekstra masraf olabilir tabi).Bulunduğunuz şehire göre yol masrafı olabilir.Emre bey değil ama kaan aydos tese dışında hormonla ilgili bir sorun varsa iğne klomen v.s. gibi desteklerle kendiliğinden çıkış olabilmesi içinde uğraşıyor.İsterseniz bir randevu için arayıp görüşün.Merhaba arkadaşlar eşim azo spermiproblemin hormonel olduğunu düşünüyoruzancak bize sadece femara diye bir ilaç verip 3 veya 6 ay onu kullandırp tese yapıyorlar ve 2 denememiz oldu ancak başarısız. İçerde olgunlaşmamış spermler alınıp tüp bebek yapılıyor yani. eşimdehormon bozukluğundan meydana geldiğini yeni anladık daha doğrusu dr bizimle daha yeni açık açık konuştu bana eşimin yumurtalıklarının küçük olduğunu ve düzrlmeyeceğini söyledi. Çoğu okuduğum yerdede boyut değil üretimi önemlidir diyor bu hormon tedavisini almak istiyoruz ama sadece kaan aydosun ve emre bakırcı oğlunun bu konudaiyi olduğunu duyduk fakat tedavi ücreti çok pahalı deniliyor giden var mı yardımcıolursanız çok sevinirim arkadaşlar gerçekten ben artık vazgeçmek üzereyimpsikolojim bozuldu lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?