tedavıye baslamadan once fsh 10 testesteron 15,52 Kaan beye gıttık menagon bıde klomen verdı ıkı hafta sonra fsh 18 olmustu maıle cevap haersey yolunda aynen devam edın yazmıs ıgne ve hapa subat sonunda semen haploıd panelı yaptırın yazmıs.sız ne kadar zamandır tedavı goruyorsunuzBizde sertoly only sendromuyla mücadele ediyoruz .korkmayın umutsuz olmayın bi çok hasta war sertoly olup hamile kalan Rabbim herşeyin hayırlısı nı versin sizin hormon değerleri kaç fsh testesteron.başka ne demiş hoca
Benim eşim yaklaşık 5 aydır tedavi oluyor. Dediğim gibi hoca ilk olarak menegon ve klomen verdi daha sonra klomeni kesti igneye hep devam ettik 5 aydır yanında promen k kullanıyoruz bizde şubat ortasında ikinci panel testi ni yaptıracağız ona göre bir yol çizecegiz yazmış hoca tüp bebek yada tese yaZmış yani tedavinin sonuna yaklaştık hayırlısı olur inşallah hepimiz için.ilk panel testinde haploit hücre çıkmadı.bakalım bu sefer ne olcak .tedavıye baslamadan once fsh 10 testesteron 15,52 Kaan beye gıttık menagon bıde klomen verdı ıkı hafta sonra fsh 18 olmustu maıle cevap haersey yolunda aynen devam edın yazmıs ıgne ve hapa subat sonunda semen haploıd panelı yaptırın yazmıs.sız ne kadar zamandır tedavı goruyorsunuz
Biz yaptrdk cnm fsh ve total menegon igne verdi 2 hafta.kulandi esim ve snra kaan hoca kesti.smdi ilaclrni.kulanio 2inci kutularna gecdi sizin kac ckdi fsharanızda eşi Kaan hocanın hastası olan varmı ?Gelin tedavi için neler kullanıyosunuz ,nasıl sonuçlar aldınız paylaşalım....
birbirimize destek olalım....
bizde Kaan hocanın hastasıyız ve eşim geçen hafta sperm fish testi yaptırdı...Bizim gibi bu testi yaptıranlar varmı...
Bzim cnm fsh 13 du total 5 di.igne verdi menegon 2.hafta snra yaptrdk sonuclr hemen.hemen ayniydi cok.iyi ckms brakn yazdi.igneyi hc bsy anlamdm.ben fshin dusmesi.lazm deglmydi igneyletedavıye baslamadan once fsh 10 testesteron 15,52 Kaan beye gıttık menagon bıde klomen verdı ıkı hafta sonra fsh 18 olmustu maıle cevap haersey yolunda aynen devam edın yazmıs ıgne ve hapa subat sonunda semen haploıd panelı yaptırın yazmıs.sız ne kadar zamandır tedavı goruyorsunuz
Mail ulaşmadı o zmn tekrar dene ı i harflerine güvenlik kutusunda olan mail gelmesi gerek dönüş tarihi için kesinlikleArkadaşlar benim bir sorum olacak : Kaan Hoca ya 08/02/2018 tarihinde mail attım sitedeki üye girişiyle. Fakat cevap vereceği tarih falan yazmadı. Sadece mesajınız gönderildi yazısı çıktı. İlk defa mail gönderiyorum. Daha önce göndermiş olanlar beni bu konuda bilgilendirebilir mi?
Öyle mi, hemen tekrar göndereyim o zaman. Çok sağ olunMail ulaşmadı o zmn tekrar dene ı i harflerine güvenlik kutusunda olan mail gelmesi gerek dönüş tarihi için kesinlikle
Mesajınız gönderilmiştir, gelecek cevap mesajlarını kendi e-posta kutunuzdan veya "İşlemlerim" sayfasından takip edebilirsiniz.Mail ulaşmadı o zmn tekrar dene ı i harflerine güvenlik kutusunda olan mail gelmesi gerek dönüş tarihi için kesinlikle
Pes yaaa kaç gün sonra gelicek eskiden en geç 1 ayda gelioduŞimdi anladım, dönüş tarihi maile gelmiş. 20 Nisan diyor
MalesefPes yaaa kaç gün sonra gelicek eskiden en geç 1 ayda geliodu
Şimdi anladım, dönüş tarihi maile gelmiş. 20 Nisan diyor[/QUOT cnm kiymet hanimi ara sole o cevaplatio.kaan.hocaya demisdi asistani sitede calisma var die asistani cvplatio sorulari
Bizde tedavimin sonuna geldik sanırım dna hasar düştü zaten kaan hocanın takıldıgı genel şey hasar.morfoloji 0 sayı az ama kaan hoca onları nedense önemsemiyor.bize gelicek cvp az cok belli 6 ay bekleyin istemezseniz tüp bebeğe geçinMalesefBen de şok oldum, resmen 70 gün sonra cevap gelecek. İyi ki erkenden tahlil yaptırıp göndermişiz
Allah hepimizin yardımcısı olsun. Biz azosperm sebebiyle gittik. Önce hormonları düzeltelim dedi, çok şükür bir ay içinde hormonlar düzeldi. İnşallah Allahın izniyle sperm oluşumu da olur. Rabbim hepimizin bekleyişlerini hayırla sonuçlandırsın.Bizde tedavimin sonuna geldik sanırım dna hasar düştü zaten kaan hocanın takıldıgı genel şey hasar.morfoloji 0 sayı az ama kaan hoca onları nedense önemsemiyor.bize gelicek cvp az cok belli 6 ay bekleyin istemezseniz tüp bebeğe geçin
Ya artık 2 ayda anca geliyor.Pes yaaa kaç gün sonra gelicek eskiden en geç 1 ayda geliodu
Cnm asistanini ara sole o cevaplatio.kaan hocayaYa artık 2 ayda anca geliyor.Eşliden öyleymiş benim burdan okuduğum kadarıyla
Sanmıyorum çünkü biz oradayken arayanlar oldu "Sadece size özel bir durum değil, hocanın 4000-5000 tane hastası var o yüzden ancak sıra geliyor" demişti. Herhangi birine öncelik vereceğini sanmıyorum.Cnm asistanini ara sole o cevaplatio.kaan hocaya
Amin canm zaten kaan hoca azospermde daha etkili biz sayı az die gitmiştik ki hala az sadece hasarımız azaldı Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınAllah hepimizin yardımcısı olsun. Biz azosperm sebebiyle gittik. Önce hormonları düzeltelim dedi, çok şükür bir ay içinde hormonlar düzeldi. İnşallah Allahın izniyle sperm oluşumu da olur. Rabbim hepimizin bekleyişlerini hayırla sonuçlandırsın.
Amin canım inşallah. Bize çok iş düşüyor. Eşlerimize moral motivasyon kaynağı olmalıyız. Umudumuz her zaman yüksek olmalı.Amin canm zaten kaan hoca azospermde daha etkili biz sayı az die gitmiştik ki hala az sadece hasarımız azaldı Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?