Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cok tesekkur ederım.muayenehanenın numarasını dusurebılmek bır olum.acsa soracam ıkı dakka kapatıcam ama telefonun basında agac oldum.ordakı hemsıerenın sesı artık kulaklarımı tırmalıyo :):)
Çok yoğunlar Kaan hocaya bir hemsire yetmiyor artik.Daha telefonin birini kapatmadan digerini acıyor.

merhaba arkadaşlar uzun süre girmedim siteye. kısaca özet geçeyim. 6 yıl olacak bir tane bile spermimiz yok. sebepsiz azosperm. antalyada her yeri denedikten sonra kaan hocada tedaviye başlamıştık. ağustos ayında semen haploidi paneli testi yaptırmıştık ve kaan hoca umut vaad ediyor tedaviye devam demişti. doktorun isteği üzerine aynı testi geçen hafta 2. kez tekrar yaptırdık. sanırım bu test artık yolumuzu belirleyecek. 1 ay sonra durum netleşecek . eğer bu test olumlu olursa eşimi micro teseye beni de tüp bebeğe hazırlayacaklar, olumsuz olursa da sanırım yapılacak bir şey yok. genetik, hormon testis vs.. her şey normal kızlar bir sorun yok . merional iğnelere devam ediyoruz. klomen ve beta caroten de kullanıyoruz. inşallah hücre bulunur. sizlere de dua ediyorum. bendeki durum bu siz neler yaptınız ? inşallah güzel haberler verirsiniz. hiç spermi olmayıp kaan hocada tedaviyle sperm bulunan var mı acaba çok merak ediyorum

İnşallah sonucunuz iyi gelir belki duam kabul olur sizi hiç tanımıyorum ama kimin duası kabul olur bilemeyiz.Allah kimseyi evlat sevgisi ile sınamasın inşallah.bizde kaan hoca ile tedavideyiz sayımız az bakalım nasıl devam edicek.Allah yardımcımız olsun

evet canım Allah razı olsun güzel duaların için öncelikle inşallah Rabbim hepimize yardımcı olsun dualarımızı cevapsız bırakmasın. elbette çok istiyorum denemeyi ama bizimde durumumuz ortada. Ben iş arıyorum eşim zaten ancak bizi idare ediyor. Daha bu sene olduğumuz tedavi masrafı bile ödemesi bitmesi ki. Bide 20 30 binden söz ettiler bize hep bende aramaya bile çekindim açıkçası boşuna karşılayamayacağımız bi yere umut bağlamak istemedim Rabbim yardımcımız olsun napalım

Arkadaşlar Merhaba,
Eşim 7 ay önce varikosel ameliyatı oldu. Ameliyat öncesi spermimiz vardı ama ameliyat sonrası sıfıra düştü. Kaan hocaya gittik FSH hormonunun yüksek olduğunu söyledi değer 21 di. Eşime iğne tedavisi başladı. Menegon haftada üç defa vuruluyoruz. FSH arttıracakmış iğne daha sonrasında iğneyi kesip normale dönecek dedi. iğneyi kullanalı 1 ay oldu. Kaan hoca iğneye başladıktan 2 hafta sonra test yaptırıp atın dedi. Değerimiz 25 olmuş ancak maile cevaplama süresine 15 mart diye cevap geldi. Ne yapacağımı bilemedim. Budurum da olan var mı arkadaşlar bilgi verebilir misiniz?

Kaan hoca cvp gelene kadar tedaviye devam edin diyor ama ya bide dahada yükselirse fsh o da kafa karıstırıyor bizdede klomen fsh ı yükseltmişti cvp gelene kadar devam ettik ama o sürede ben fsh kontrolüne devam ettim sabitlenmişti hapı cvp gelince kesmiştik

arkadaslar kaan hoca klomen ve menagon vermıstı fsh yuksektı 10 du ılacları kullandı esım 2 hafta sonra test verdık 18 olmus fsf maıle cevap suresı 7 nısan olarak gelmıs beklıyecekmıyız sımdı o kadar sure bılemedım

Merhaba benim eşim de Kaan aydosun hastası . Bizde menegon ve klomen kullandık ilk başta fsh bizimde yükselmişti .bizde çok tedirgin olduk ama hiç tedirgin olmayın menegon fsh iğnesi olduğu için yükselmesi normal hoca bunu biliyor yükselen sağlıklı fsh sizinki şuanda hocanın zaten istediği ve beklediği birşey.eşinin vücudunun ilacı kabul etdigini gösteriyor biz şuan da tedavinin son 1 ayındayız klomeni kesti hoca prom n k vitamin kullanıyoruz .son kez panel testi verip sonucu na göre bir yol çizcek.sizde tam olarak sorun nedir .yanılmıyorsam sperm oluşması için hoca fsh nin 4.5 seviyesinde olması gerektiğini sizede söyledimi acaba .ayrıca sonuç için Nisan’a kadar bekleme Kıymet hemşireyi ara o sana yardım cı olur .

Aradimhemsireyi bir ay içinde cevaplanmazsa ara yardımcı olucam dedi normal panik yapma devam edin tedaviye dedi.canim bizim canlı ölü hiç hucre yok tedavi siz tese oldu bi yine çıkmadı şimdi kaan aydos tayiz. Tam olarak teşhis ne onu bilmiyorum heyecandan sormamış im mail sorfum cevap verir kısa zamanda insallah

Merhabalar hanimlar oncelikle Allah m kimsenin kucagini evlatsiz birakmasin insallah.
Kaan aydosa giden arkadaslardan fikir almak istedim umarim yardimci olursunuz.
Erkek infertilitesi sebebiyle 1 basarisiz tup bebek denememiz oldu esim varikoselden opere oldu sperm sayimizda 5 milyon hareketler ise zatrn sikintiliydim dollenen embriyolarimizin tamami 3.gun birden olunce doktorumuz yuksrk ihtimalle dna hasari var dedi. Ve yasadigimiz ilde baska dna hasar testi hapan olmadigi icin 2 ay testi bekledik. Sonuc yuzde 45 hasarli cikti. Proxeed plus ve neofortil m 1x1 kullaniyor esim. Kaan aydos ne gibi tedaviler oneriyor ve bekleme isleri cok can sikici bekleme durumu nedir bilgi veren olursa cok sevinirim simdiden tesekkur ederim.

Esim Kaan hocaya muane oldu,eşimin Ankara'ya gidip gelmesi 2bini geçti.hiç bi problemi de yoktu,sadece acaba diyerek gitti..Kaan hocanin muane ücreti 500tl....sadece hasar testi yaptı esim 350tl....iki tane hap vermiş,450tl...uçak,otel vs hiç saymıyorum bile...bu infertilite illeti insanı tüketiyor!

Canım aynı problem bizde de mevcut fsh 18 di menegon iğne verdi sadece iki hafta sonra tahlil istedi. Tahlil sonucu fsh 25 yükseldi. Gönderdik mail olarak bizede martta cevap gönderilecek diye mail geldi. bir kaç hafta sonra aradım 1 ay dolmuştu. kıymet hanımla görüştüm ve bir gün sonra mail attı kaan hoca. Merak etmeyin iğnelerinize devam edin. Bize gelen cevapta yine iğneye devam edileceği ve şubat ortasında sperm tahlili istediğini belirtmiş. İnşallah sperm çıkışı olur.

INSALLAH OLUR CANIM ALLAH GONLUMUZE GORE VERSIN...SPERM TAHLILI ISTEDIYSE DEMEK KI UMUT VADETMIS SONUCLARINIZ..INSALLAH CIKIS OLUR HEMDE SAGLIKLI SPERMLER OLUR

Merhaba elimden geldiğince yardımcı olmak istedim bizim hasar ilk 29 du gün aşırı klomen ve 2 tane emodex kulladık 3 ay sonra 51 oldu yani arttı sonra hoca klomeni kesti emodex yerine ımprtl trental endol verdi 3 ayda hasar 7 ya düştü çok şükür ama ben bu arada eşime l arginine l karnitine q10 e başladım o da etkili olmus olabilir hasar düzelmeyecek bişe değil

umudumu kaybetmek istemiyorum ama 20 30 binlik bir ameliyatı karşılama gücüm yok kaldı ki sağlığımda iki deneme sonrası değişti. Kasıklarım ağrıyor bazı geceler. Psikolojim desem iyice bozuldu artık uyumuyorum sadece 4 yada 5 saat bu çok zor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.

çok haklısın aslında kendimi ikinci deneme sonrası olası duruma hazırlamalıydım canım. Ama ben öyle yapmadım yapamadım desem daha doğru olur. Test kağıdını elime alana kadar hamileyim sanıyordum resmen bende eşimde hastanenin cafeteryasında beklerken nasıl dualar ettik içimizden. Sonra birden bire içime bi umutsuzluk oturdu sanki hissettim. Yine olmayacak dedim. Kağıdı almaya indik sonra elime aldım ki bi an inanmak istemedim ama sonra içim boşaldı sanki hiçbişey hissetmedim, kocaman bi boşluğa düşyüm. O günden beri böyleyim boş herşey evde günlük işlerimi bile yapmaya üşenir oldum elim kolum kalkmıyor gündüzleri bazen akşama kadar uyuyorum yataktan zorla çıkıyorum kendimi öyle bitkin hissediyorum ki.sırf eşime belli etmemek için onun geleceği saate yemek hazırlığı yapıp normal görünmeye çalışıyorum. Çünkü o bunu anlarsa kendini suçlu hissedecekse çok korkuyorum. Onu çok seviyorum üzülmesini kaldırmam helede bu konuda. Bu yıl çoğu arkadaşım ve akrabam ya doğum yaptı ya hamile kimsenin bebeğine yaklaşamıyorum sanki utanıyorum yada biri bi laf çevirecek de ağlayacağım diye korkuyorum. Darısı başına sözünü duymak küfür gibi geliyor artık kendimi toparlamak için ne yaptımsa olmadı artık kimsenin davetine gitmek kimseyi davet etmek gelmiyor içimden. Sanırım sadece melisa çayıyla düzelmem ben yine de sağol canım kabulleneceğim elbet bi gün

Kaç yaşındasın?kaç senelik evlisin yaşadıklarını çok iyi anlıyorum bende yaşadım hala da yaşıyorum dışarı çıkmayı bende istemiyorum isteksiz gidiyorum ve gittiğim her yerde çocuk konusu konuşuluyor milletin hamileliğini Doğum hikayelerini çocuklarından bahsetmelerini duymak istemiyorum ama eve kapanarakta günler geçmez dik dur güçlü ol derdi veren Allah dermanını da verecektir elbet bize elimizden geleni yapıp dua edip sabırla beklemek düşer gerisi Allah'a kalmış kısmetimizde varsa olur kendini bu denli yıpratma bir uğraş edin Kuran oku namazlarını 5 vakit kıl Allah'a sarıl bolca Estağfirullah çek

canım cevap geldı sertoly cell only mıs tanı

canım cevap geldı sertoly cell only mıs tanı
Bizde sertoly only sendromuyla mücadele ediyoruz .korkmayın umutsuz olmayın bi çok hasta war sertoly olup hamile kalan Rabbim herşeyin hayırlısı nı versin sizin hormon değerleri kaç fsh testesteron.başka ne demiş hoca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…