- 18 Nisan 2017
- 509
- 466
- 53
- 37
Teşekkür ederim bende uye ol kısmını bulamamıştım demek ondan.Canım yeni sisteme geçildi. Sadece hastaları mesaj gönderebiliyor. Ama durumunuzu anlatmak ve bilgi almak için sekreteri arayıp konuşun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim bende uye ol kısmını bulamamıştım demek ondan.Canım yeni sisteme geçildi. Sadece hastaları mesaj gönderebiliyor. Ama durumunuzu anlatmak ve bilgi almak için sekreteri arayıp konuşun.
benim eşim tedavi si duzeldgı iicn bızide mesaj yazma bolumlerıne kapatmıss tup bebege geccez yazdık tup bebge geccek olan hastaları mesaj gonderme butonuna kapatıyor kızlar bilğiniz olsunCanım yeni sisteme geçildi. Sadece hastaları mesaj gönderebiliyor. Ama durumunuzu anlatmak ve bilgi almak için sekreteri arayıp konuşun.
Maşallah, o sürece girebilmek de güzel.benim eşim tedavi si duzeldgı iicn bızide mesaj yazma bolumlerıne kapatmıss tup bebege geccez yazdık tup bebge geccek olan hastaları mesaj gonderme butonuna kapatıyor kızlar bilğiniz olsun
Çok sagolun ilgilendiginiz icin inanin cok kararsiz kaldim haziran mi eylul mu diye en iyisi dediginiz sekilde yapmak eşimde ilaç kullaniyor ayrica aktardan kürler aldik 6 ay kullansin oyle yapalim allah yardimcimiz olsun hayirlisini versin emeklerimizi boşa götürmesin inşallahcnm gecms olsun oncelkle ınsalah guzel haberler alırsn bende ilkini gecen hazrnda yaptrdm esim 1 yıl tedavi ğördüüü dun basldk 2nci tedavıye bence rahimin dnlenmesi cok iyi oluyor hormon igneleri aldgmz icin bzde dun basldk ınsalah sonucu paylascam szlerle icini ferah tut cnmmm
Amin cnmm.amin rabbim.yuzumuze gulsun hepmznÇok sagolun ilgilendiginiz icin inanin cok kararsiz kaldim haziran mi eylul mu diye en iyisi dediginiz sekilde yapmak eşimde ilaç kullaniyor ayrica aktardan kürler aldik 6 ay kullansin oyle yapalim allah yardimcimiz olsun hayirlisini versin emeklerimizi boşa götürmesin inşallah
Cevabın için sağol cnm bu hafta eşim bir doktora daha görünecek testi de yaptırıcaz inşallah.Kaan Hıcaya idene kdr elimizde her şey hazır olur.Hepsi ayrı tabi cnm hepsini götürün szden hasar testinde ister büyük ihtimal
merhaba cnm bizde de şiddetli erkek faktörü var.Bende de sorun var ama eşimde büyük skıntı var ne yazık ki.1 defa kendiliğinden 1 de fa da tüp bebekle hamile kaldım ikisini de kaybettim malesef.Kaan Hocanın asistanıyla konustum telefonda geçen hafta.Kadın doğum hemşiresiymiş aynı zamanda.Eşimin sorunu çözülmeden tekrar deneme yapmamızı önermedi tutuyor zor da olsa ama düşük oluyor.Aynı şeyin olma olasılığı çok yüksek.Eğer durumunuz varsa cnm eşin tedavi olsun sende vücudunu dinlendir.İnşallah sorunlar hallolunca tek seferde hamile kalırsın bol şanslar.merhaba arkadaşlar başarisiz bir tup bebek denememiz oldu 2.tedavi icin 6 7 ay ara vermek istiyoruz uzun ara vermek dogrumudur yoksa arayi kisa mi tutmak gerekiyor vucut tedavide verilen hormonlara alisinca ara vermeden 2.tedaviyi uygulamak daha mi dogrudur yoksa bunun bir etkisi yokmudur.Erkek faktörlu sorunumuz benim yasim 30 esim 36 lutfen bilgilerinizi paylasin
Ilgilendiğiniz için tesekkur ederim 4 yildir normal yolla hamile kalamadim 1.tup denememizde negatif bende hic bir sıkıntı yok çok sukur eşimde sperm sayi morfoloji hareket her seyde sorun var şimdi 6 ay kullansin ilaçlari tutmadi diyelim hadi bastan kullan ilaçlari baştan yine maddi yukler inanin aylik 500 tl ilac ve aktarlardan aldigimiz karisimlara para veriyoruz ilaclari 2 3 ay kullansin hemen deneyelimde diyoruz belki tutarda hem zamandan hemde maddiyatdan tasarruf ederiz ama iste birde tutmazsa manevi yuku daha mi agir olur billemedim o kadar kararsızımki anlatamam resmen boguluyorum belirsizliktenmerhaba cnm bizde de şiddetli erkek faktörü var.Bende de sorun var ama eşimde büyük skıntı var ne yazık ki.1 defa kendiliğinden 1 de fa da tüp bebekle hamile kaldım ikisini de kaybettim malesef.Kaan Hocanın asistanıyla konustum telefonda geçen hafta.Kadın doğum hemşiresiymiş aynı zamanda.Eşimin sorunu çözülmeden tekrar deneme yapmamızı önermedi tutuyor zor da olsa ama düşük oluyor.Aynı şeyin olma olasılığı çok yüksek.Eğer durumunuz varsa cnm eşin tedavi olsun sende vücudunu dinlendir.İnşallah sorunlar hallolunca tek seferde hamile kalırsın bol şanslar.
Rica ederim ne demek.Benim eşimde sperm sayısı çok az morfoloji 0 ileri hareket %1 ve spermde anomaliler var durum pek iç açıcı değil yani.Benim ilk gebeliğim dış gebelikti embiriyo ilerleyememiş rahmin girişinde kalmış ikicisi de tüp bebekle düşük oldu.Spremin kalitesiz olması bunları tetikliyor benim yaşadıklarımı yaşamayın biz sorun olduğunu bilmiyorduk önceden siz en azında biliyorsunuz bu çok büyük bir artı.Maddi olarak insanı çok yıpratıyor biliyorum inşallah geçecek ama kendinizi sıkmayın boğmayın.Üroloğa gittiniz sanırım eşiniz ilaçları kullansın doktorunuz tabi ki daha iyi bilir ama eşinizin değerleri biraz da olsa düzelmeden gene denemeyin bence.Ben Kaan Hocadan randevu aldım bir boşluk oluştuğunda gideceğiz.Bize ne önerirse ilaç besin vs size yazarım burdan belki bir işinize yarar.Ilgilendiğiniz için tesekkur ederim 4 yildir normal yolla hamile kalamadim 1.tup denememizde negatif bende hic bir sıkıntı yok çok sukur eşimde sperm sayi morfoloji hareket her seyde sorun var şimdi 6 ay kullansin ilaçlari tutmadi diyelim hadi bastan kullan ilaçlari baştan yine maddi yukler inanin aylik 500 tl ilac ve aktarlardan aldigimiz karisimlara para veriyoruz ilaclari 2 3 ay kullansin hemen deneyelimde diyoruz belki tutarda hem zamandan hemde maddiyatdan tasarruf ederiz ama iste birde tutmazsa manevi yuku daha mi agir olur billemedim o kadar kararsızımki anlatamam resmen boguluyorum belirsizlikten
Rica ederim ne demek.Benim eşimde sperm sayısı çok az morfoloji 0 ileri hareket %1 ve spermde anomaliler var durum pek iç açıcı değil yani.Benim ilk gebeliğim dış gebelikti embiriyo ilerleyememiş rahmin girişinde kalmış ikicisi de tüp bebekle düşük oldu.Spremin kalitesiz olması bunları tetikliyor benim yaşadıklarımı yaşamayın biz sorun olduğunu bilmiyorduk önceden siz en azında biliyorsunuz bu çok büyük bir artı.Maddi olarak insanı çok yıpratıyor biliyorum inşallah geçecek ama kendinizi sıkmayın boğmayın.Üroloğa gittiniz sanırım eşiniz ilaçları kullansın doktorunuz tabi ki daha iyi bilir ama eşinizin değerleri biraz da olsa düzelmeden gene denemeyin bence.Ben Kaan Hocadan randevu aldım bir boşluk oluştuğunda gideceğiz.Bize ne önerirse ilaç besin vs size yazarım burdan belki bir işinize yarar.
ya bizi sıfır ama hiç yok birde tese ameliyat olduk sperm bulunmadı klomen kullanıyodu test yaptırdık yolladık hocaya kesinlikle bırak yazmış onu vermış aslında ilaçda değil kullandığı vitamin birde fsh çok yüksek bizim 69 ben hani umudum yok ama kullanıyoruz işte mayısta test vermiş bakalım sperm fısh testi gibi birşeysuper bi ilac esım kulandı sayı 1 mılyon altydı 10 mılyon oldu duzenlı kulanın faydasını görceksinizzzzz cnmmm
Valla keşke hiç gebelik olmasaydı daha iyiydi emin olun.Umut her zaman var.Siz önce bi sakin olun eşiniz kilo vermeye çalıssın sağlıklı beslenmeye düzenli yaşamaya çalışın.Ben de 6 yıllık evliyim beklemekten kök saldım ama yapacak bişey yok.Size geri dönüş yapıcam hiç merak etmeyin en geç mayıs sonunda randevumuz öne almaya çalışıyorlar.Pes etmek en kolayı kendinizi yıpratmayın.Bebek istiyorsanız bu yola baş koyun kendinizi motive edin.Kimsenin kimseye hayrı yok size yardım edecek kişi gene kendinizsiniz.Önce allaha sonra kendinize bedeninize güvenin.Rabbim istedikten sonra her şey olur yeter ki istesin.Siz en azinda gebelik gecirmişsiniz hic olmazsa umudunuz var benim 4 yildir bende sorun olmamasina ragmen yok yani kaan hocayla gorusunce benide bilgilendirirseniz inanin cok mutlu olurum bol bol dua ederim size olmadi bekleyeyim 6 ay kullansin eşim ilaçlari baslayalim tedaviye birde baya kilosu var sporada basladi aslinda 6 ay sonra yapmak en uygunuda işte yine bilemedim karasizim iste aman valla biktim şimdiden ugrasmaktan ne kadar zormuş bu kararsızlık
merhaba sizin önce fsh düşürülecek ondan sonra diğer sorunlar halledilmeye çalışılacak neden umutsuzsunuz.Siz umut edin ki Rabbim versin.ya bizi sıfır ama hiç yok birde tese ameliyat olduk sperm bulunmadı klomen kullanıyodu test yaptırdık yolladık hocaya kesinlikle bırak yazmış onu vermış aslında ilaçda değil kullandığı vitamin birde fsh çok yüksek bizim 69 ben hani umudum yok ama kullanıyoruz işte mayısta test vermiş bakalım sperm fısh testi gibi birşey
olmuycak gibi geliyo ne biliyim internette 25 üzeri fsh için çocuk sahip olmak imkansız gibi birşey diyo bizimki 69 bir kere ameliyat olduk zaten fsh o zaman 13 dü ameliyattan sonra olmuş 69 taibki herşey allahtan ama insanız bazı şeyleri umud edemiyorum ne yazıkkimerhaba sizin önce fsh düşürülecek ondan sonra diğer sorunlar halledilmeye çalışılacak neden umutsuzsunuz.Siz umut edin ki Rabbim versin.![]()
İnternete bakarsak kimsenin çocuğu olmaması lazım.Rabbim ol dedikten sonra olur.Umudunuzu yitirmeyin.Doktorunuz kim bilmiyorum ama Kaan Aydos a gittiniz mi.Muayene ücreti 500 lira.herkesin o civarda ztn ücreti.Youtube dan Kaan Aydosun azospermi için olan videolarına bi bakın isterseniz.Fikir sahibi olursunuz diye umuyorum.Rabbim yardımcınız olsun.olmuycak gibi geliyo ne biliyim internette 25 üzeri fsh için çocuk sahip olmak imkansız gibi birşey diyo bizimki 69 bir kere ameliyat olduk zaten fsh o zaman 13 dü ameliyattan sonra olmuş 69 taibki herşey allahtan ama insanız bazı şeyleri umud edemiyorum ne yazıkki
ilk memorıalde olduk amliyat bulunmadı şimdi kaan aydosa gidiyoruz ama ne biliyim ya hoca çok iyi aslında ama ben bizden umutlu değilimİnternete bakarsak kimsenin çocuğu olmaması lazım.Rabbim ol dedikten sonra olur.Umudunuzu yitirmeyin.Doktorunuz kim bilmiyorum ama Kaan Aydos a gittiniz mi.Muayene ücreti 500 lira.herkesin o civarda ztn ücreti.Youtube dan Kaan Aydosun azospermi için olan videolarına bi bakın isterseniz.Fikir sahibi olursunuz diye umuyorum.Rabbim yardımcınız olsun.
hiç öyle düşünme olumlu düşün olumlu olsun.Hep olumsuz düşünürsen olumsuzlukları çekersin üstüne.İlaçlar yediklerimiz içtiklerimiz şifa olucak diye düşün hep ki olsun inşallah.10 11 kere tüp bebek yapıp çocuk sahibi olanlar var.Rabbim beterinden korusun inşallah olumlu olucak her şey.Eşimin değerleri bu kdr kötü olmasına rağmen ben ilkinde kendi kendime hamile kaldım ama çok inandım çok dua ettim.Bana doktorlar senin normal yolla hamile kalman mümkün değil diyorlar.Nasıl oldu o zmn.Rabbim istedikten sonra her şey olur umutsuzluğa kapılma.Rabbim tez zamansa şifa versin inşallah.ilk memorıalde olduk amliyat bulunmadı şimdi kaan aydosa gidiyoruz ama ne biliyim ya hoca çok iyi aslında ama ben bizden umutlu değilim
bize fsh için menegon igne vermsdi szede vermedmiya bizi sıfır ama hiç yok birde tese ameliyat olduk sperm bulunmadı klomen kullanıyodu test yaptırdık yolladık hocaya kesinlikle bırak yazmış onu vermış aslında ilaçda değil kullandığı vitamin birde fsh çok yüksek bizim 69 ben hani umudum yok ama kullanıyoruz işte mayısta test vermiş bakalım sperm fısh testi gibi birşey
ne demek canmmm insalah güzel sınuclar alrsnzCevabın için sağol cnm bu hafta eşim bir doktora daha görünecek testi de yaptırıcaz inşallah.Kaan Hıcaya idene kdr elimizde her şey hazır olur.