- 4 Şubat 2015
- 198
- 111
- 33
- 43
azospermı canım sperm hücresı bıle yokmus oymuş canım kaan aydosa nasıl kayt olunuyo bılgnz falan varmi ben bır turlu olamyorumsertoli cell nasıl bişey canım ilk kez duydum
Bizimde ayni canim kaan aydosta 3 aydir tedavideyiz hayirlisi Allahdan artik evet kayit cok ugrastiriyor telden dahada zor bir an once kayitini yap raporlarini kaan hocaya yolla o sana geri donerazospermı canım sperm hücresı bıle yokmus oymuş canım kaan aydosa nasıl kayt olunuyo bılgnz falan varmi ben bır turlu olamyorum
Buradaki herkes kaan hocada tedavide canimarkadaşlar kaan beyde azosperm olupda tedavi görenler varmı yardımcı olurmusunuz?
yeni üye oldum o yüzden inceleyemedim pek bilmiyorum azo spermli olanalara nasıl bi tedavi veriyoBuradaki herkes kaan hocada tedavide canim
Hormon tedavisi igne ve hapyeni üye oldum o yüzden inceleyemedim pek bilmiyorum azo spermli olanalara nasıl bi tedavi veriyo
anladım cnım bizim en son çapada araştırıldı işte sonuçları göstermmek için randevu alamadık ne yapıcaz nasıl olucak bilmiyorumHormon tedavisi igne ve hap
Kaan hocaya yolla sonuclari en azindan bilgi almis olursunanladım cnım bizim en son çapada araştırıldı işte sonuçları göstermmek için randevu alamadık ne yapıcaz nasıl olucak bilmiyorum
nasıl göndericem maillemiKaan hocaya yolla sonuclari en azindan bilgi almis olursun
Sayfasina gir kayit ol soru mesaj gonder yaziyor ordan yollaya bilirsinnasıl göndericem maillemi
tamam canım sağol sizin probleminiz neydiSayfasina gir kayit ol soru mesaj gonder yaziyor ordan yollaya bilirsin
nasılsın canım cevap geldimi kaan hocadan ama hasarınız çok yüksek değil sanırımKizlar DNA hasar sonucumuz 35, 1 çıkmış..Sonucu Kaan Hocaya gonderecegiz, heralde bize de klomen baslar..Hepimize hayirli tedaviler hayirli bebişler:)
geçmiş olsun canımazospermı canım sperm hücresı bıle yokmus oymuş canım kaan aydosa nasıl kayt olunuyo bılgnz falan varmi ben bır turlu olamyorum
hoş geldin canım hepimiz kaan aydosun hastasıyızarkadaşlar kaan beyde azosperm olupda tedavi görenler varmı yardımcı olurmusunuz?
Saol tatlim iyiyim sen nasılsın? Bu ay kirmizilari gördüğünü yazmışsınnasılsın canım cevap geldimi kaan hocadan ama hasarınız çok yüksek değil sanırım
sağol canım iyiyim bende çok şükür sonucunuz çok geç gelicekSaol tatlim iyiyim sen nasılsın? Bu ay kirmizilari gördüğünü yazmışsıninşallah kısa zamanda kavusuruz bebislerimize..Kaan hocaya gonderdim sonuçları ancak cvp gelmedi tatlım, 29 martta cvp verecegiz yazmislar..bu sefer epeyce geç donecekler anlaşılan..sevgiler
Hayirdir canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?