Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar DNA hasar sonucumuz 35, 1 çıkmış..Sonucu Kaan Hocaya gonderecegiz, heralde bize de klomen baslar..Hepimize hayirli tedaviler hayirli bebişler:)

azospermı canım sperm hücresı bıle yokmus oymuş canım kaan aydosa nasıl kayt olunuyo bılgnz falan varmi ben bır turlu olamyorum
Bizimde ayni canim kaan aydosta 3 aydir tedavideyiz hayirlisi Allahdan artik evet kayit cok ugrastiriyor telden dahada zor bir an once kayitini yap raporlarini kaan hocaya yolla o sana geri doner

arkadaşlar kaan beyde azosperm olupda tedavi görenler varmı yardımcı olurmusunuz?

Kizlar DNA hasar sonucumuz 35, 1 çıkmış..Sonucu Kaan Hocaya gonderecegiz, heralde bize de klomen baslar..Hepimize hayirli tedaviler hayirli bebişler:)
nasılsın canım cevap geldimi kaan hocadan ama hasarınız çok yüksek değil sanırım

azospermı canım sperm hücresı bıle yokmus oymuş canım kaan aydosa nasıl kayt olunuyo bılgnz falan varmi ben bır turlu olamyorum
geçmiş olsun canım
kaan hocanın internet adresinde soru cevap bölümünden kayıt olabilirsin

nasılsın canım cevap geldimi kaan hocadan ama hasarınız çok yüksek değil sanırım
Saol tatlim iyiyim sen nasılsın? Bu ay kirmizilari gördüğünü yazmışsın inşallah kısa zamanda kavusuruz bebislerimize..Kaan hocaya gonderdim sonuçları ancak cvp gelmedi tatlım, 29 martta cvp verecegiz yazmislar..bu sefer epeyce geç donecekler anlaşılan..sevgiler

sağol canım iyiyim bende çok şükür sonucunuz çok geç gelicek
evet melikecim adet oldum ama bu ay çok tuhaf bişeyler oldu reglim bitti temizlendim iki gün sonra yoğun kanamam oldu
dr bhcg baktı 1.20 çıktı daha önce 5 kez tüp bebek denedim her defasında bir sürü iğne ilaç kullanmama rağmen bhcg sonucum 0 çıkıyodu adetim bittikten hemen sonra bunlar oldu neden oldu anlayamadım

[QUOTEkimyasalim, post: 40058425, member: 345697"]sağol canım iyiyim bende çok şükür sonucunuz çok geç gelicek
evet melikecim adet oldum ama bu ay çok tuhaf bişeyler oldu reglim bitti temizlendim iki gün sonra yoğun kanamam oldu
dr bhcg baktı 1.20 çıktı daha önce 5 kez tüp bebek denedim her defasında bir sürü iğne ilaç kullanmama rağmen bhcg sonucum 0 çıkıyodu adetim bittikten hemen sonra bunlar oldu neden oldu anlayamadım[/QUOTE]
Belki kimyasal gebelik olmuştur canim..ben de her adet donemi kendimi dinledikce saçma sinyaller buluyorum kendimde:) sanku beni umutlandirmak istercesine dalga geçiyor biyolojik sistemim..karnima kramplar, geciken adetler, az kanama, lekelenme sonra kanama..dinlemiyorum artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…