Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar neofertıl sizce proxeed plusla eş değerde mi fiyat olarak daha ucuz

Kizzzz hamilemisin yoksaaaa
ay canım benim Allah mı söyletti inş öyledir ama bu aydan ümidim yok fazla çalışma olmadı bu geçtiğimiz reglim bitince tekrar kanamam oldu o yüzden düzenim bozuldu yumurtladımmı bilmiyorum bile

kaan hocanın mail adresi nedir arkadaşlar.

SüperE="galadriel80, post: 40132374, member: 162493"]Kaan hocanın hastalarından emma_stone hamile kızlar!!![/QUOTE]
Super bir hbr canim..darisi basimiza inşallah..herkese nasip etsin Allahim

merhaba arkadaşlar kötü haberlerim var ..bizim iki haftalık ilaçtan sonra düzende spermiyogram ve dna hasar testi yaptırdık .dna hasar testi çıkmadı daha ama spermiyogram hiç iç açıcı değil.2 milyon olan sayımız 1 milyon oldu ve morfoloji ölçülmedi bile. hoca üç tane ilaç yazdı .onları 1 ay kullanın sonrada genartta spermleri dondurun dedi. kısaca tüp bebeğe geçtik biz çok üzüldüm ilk önce doğal yolla olabilir demişti. şimdi durum öle gitmedi dedi. emodex diye bir bitkisel takviye ve endol verdi bi tane daha ilaç var hatırlayamadım ama. velhasıl bende haberler böle dna hasarı çıkınca da size yazarım. genartta sperm dondurma işlemi ne kadar bilen varsa arkadaşlar yazın

Canim biz de 2 haftalik ilac sonrasi sperm testi yaptirmistik 3 milyondu sayi sonra hoca duzende spermiyogram ve dna hasari istedi..sperm sayisi sizin gibi 1 milyon ve hasar % 35 cikti..simdi hocadan cvp bekliyoruz bize de mi oyle diyecek aceba..bence sperm durumu laboratuvara gore degisebilir..onceki testi de duzende mi yaptirmistiniz?bir de hasar varsa nasil tup yapilacak once hadarin duzeltilmesi gerekmez mi..ben de heyecanla hocadan gelcek cvbi bekliyorum..size mail yoluyla mi dondu haca yoksa muayene mi oldunuz?

canım biz özel hastanede yaptırdık ilk testimizi.Hoca bize tüp bebek dmedi bu benim çıkarımım. Hocayla mail yoluyla konuşuyoruz. dna hasar sonucumuz çıkmadı daha oda çıkınca sanırım hoca ilk onu düzeltmek için ilaç tedavisi uygulayacak ilk muayeneye gittiğimizde hoca bize spermleriniz donduracaz bu sırada da tedavı uygulayıp hem sayıyı hemde hasar varsa onu düzeltip doğal yolla çocuk olması bekleyeceğiz dedi.bu tedavi sonuç vermezse tüp bebek yapacağız demişti.

Hayirlisievdim3737, post: 40139331, member: 407293"]canım biz özel hastanede yaptırdık ilk testimizi.Hoca bize tüp bebek dmedi bu benim çıkarımım. Hocayla mail yoluyla konuşuyoruz. dna hasar sonucumuz çıkmadı daha oda çıkınca sanırım hoca ilk onu düzeltmek için ilaç tedavisi uygulayacak ilk muayeneye gittiğimizde hoca bize spermleriniz donduracaz bu sırada da tedavı uygulayıp hem sayıyı hemde hasar varsa onu düzeltip doğal yolla çocuk olması bekleyeceğiz dedi.bu tedavi sonuç vermezse tüp bebek yapacağız demişti.[/QUOTE]
Hayirlisi insallah DNA hasari 1 haftada cikti bizim canim..

şifa olsun inşallah

Yapllan analizler sonucunda DAPI incelemesinde morfolojik olarak normal g6rOnOm10
hOcreleriny aklaglk % 31 'inde diff0 z ve kuvvetli apopitotik boyama paterni ile karakterize
sperm DNA hasan adzlenmi$tir.
LiteratOr verileri ve laboratuvanmtz cut off dederlerine g6re 'Artml$ Sperm DNA Hasan
olarak saptanan bu oranin klinik veriler egliginde dederlendirilmesi 6nerilir.
Genetik dani$ma verilmelidir. ARKADAŞLAR AYNEN KOPYALADIĞIM İÇİN BİRAZ DEĞİŞTİ AMA SONUÇ %31 HASARLI ÇIKTI .HO CA ACABA NASIL DEVAM EDECEK BUNDAN SONRA FSH DE %42 ÇIKMIŞTI .

Hocaya gonderdin mı sana ne zaman donus yapilacak? Hoca bize 29unda cvp verecekmis..tedaviyi o zaman paylasirim cnm..

hemen moralini bozma canım ya inş tedaviniz olumlu olur daha başındasınız yolun
ikinci testten önce herhangi bi ilaç falan kullanmışmıydı eşin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…