- 29 Aralık 2014
- 499
- 252
- 53
canım sana soru varrAradım ama haziran veya temuz için beni geri arayacak ozaman tarih belli olacak..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sana soru varrAradım ama haziran veya temuz için beni geri arayacak ozaman tarih belli olacak..
Canım sizin genetik bi sorun varmiydiazospermdi tüp bebek tedavisi için mikro tese olacakken öncesinde test verdi testte bir kaç tane çıktı sonra takviyelerle sayı milyona kadar çıktı.
Ayy gerçekten mi inşallah bizim de cıkarazospermdi tüp bebek tedavisi için mikro tese olacakken öncesinde test verdi testte bir kaç tane çıktı sonra takviyelerle sayı milyona kadar çıktı.
Biz de sorun bir degilki ne ararsan var eşimin testisleri atrofi sol testisi yok denilecek kadarazospermdi tüp bebek tedavisi için mikro tese olacakken öncesinde test verdi testte bir kaç tane çıktı sonra takviyelerle sayı milyona kadar çıktı.
Canım Allah'ım dert verir dermanını da verir gönlünü ferah tutherşey düzelecek eşin şifa bulacak sende anne olacaksın Allah'ın izniyle..
ben diğer arkadaşlarla karıştırdım herhaldeBen değilim Kaan hocadan sıra alacak olan biz ocak ayında gitmiştik Kaan beye
inş amiiinTüm isteyenlerle beraber inşallah
Bizim gibi azospermle ugraşan yokmu neler yaptınız merak ediyorum
Canim yazdıklarını okudum da sana yazmadan es geçmek istemedim..
Benim eşim de azoSpermdi ..ve mikro tese ile Sperm bulunursa tüp bebek tedavisi yaptıracaktik.. Ameliyat gününe kadar eşime bahçe çileği yedirdim Kase Kase internete okudum ve 2 hafta boyunca dua ile yedi eşim. Tabi biz ameliyat başarılı olsun , canlı Sperm bulunsun diye dua ederken, eşimin ameliyat günü verdiği Sperm örneğinde canlı Sperm bulundu.. o an okadar mutlu olduk ki .. Bi elin parmakları kadar olsa da, 2embriyo 1.kalite 5.gün transferi yapıldı. Ama malesef negativ.
Ümidini kaybetme Rabbim okadar büyük ki 1sperm yeterli.. yeterki 'ol ..' desin.
Bizde şimdi kaan Aydosdan randevu almayi bekliyoruz..
nelermiş canım onlar bizimlede paylaşır mısınBirde baya Bi uzun liste verdi eşimin dikkat etmesi gereken şeyler tuketmesi gereken uzak durması gereken şeyler falan
canım merhaba neler kullandığınızzı merak ettim. sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım topiğinde kullandıklarnı yazsan biizede katkısı olur... belki bizlerde kullanırız kullandıklarınızı... test sonuçlarını da paylaşırsan sevınırım.Eşim iğne kullanmak istemediği için bitkisellere başvurduk 2aydır kullanıyo bu ayın sonunda testlerde inşallah bişeyler çıkar bize eşimin kullandıklarını hazırlayan bir aktar spermaz olsa ben daha çok şey yaparım doktora gitmenize gerek bile kalmaz hiç yok diyo azosperm olanlara verdim çıkış oldu cıkmasada tesede çıkar diyo herşeyin hayırlısı
Hazır gıda yemeyecek kızartmalardan uzak duracak asitli içecek asla icmeyecek şekerden uzak duracak caydan kavrulmuş kuru yemişten kahveden salam sosis yani hep doğal olacaknelermiş canım onlar bizimlede paylaşır mısın
hep yapılan ve yapmaya çalıştığımız şeyler inşallah şifa bulur eşin canım.Özenle yapması gerekenler taze sıkılmış havuc suyu portakal suyu her sabah aç karnına günde 2 litre su tuketecek cıg bagdem fındık fıstık ceviz tuketcek yeşillik tuketcek bol sebze yemeklerini haşlayıp yicek