Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
azospermdi tüp bebek tedavisi için mikro tese olacakken öncesinde test verdi testte bir kaç tane çıktı sonra takviyelerle sayı milyona kadar çıktı.
Biz de sorun bir degilki ne ararsan var eşimin testisleri atrofi sol testisi yok denilecek kadar

Birde genetik test yapsak onda da sorun çıkarsa vay halimize

Canım Allah'ım dert verir dermanını da verir gönlünü ferah tutherşey düzelecek eşin şifa bulacak sende anne olacaksın Allah'ın izniyle..

Bizim gibi azospermle ugraşan yokmu neler yaptınız merak ediyorum

Canim yazdıklarını okudum da sana yazmadan es geçmek istemedim..
Benim eşim de azoSpermdi ..ve mikro tese ile Sperm bulunursa tüp bebek tedavisi yaptıracaktik.. Ameliyat gününe kadar eşime bahçe çileği yedirdim Kase Kase internete okudum ve 2 hafta boyunca dua ile yedi eşim. Tabi biz ameliyat başarılı olsun , canlı Sperm bulunsun diye dua ederken, eşimin ameliyat günü verdiği Sperm örneğinde canlı Sperm bulundu.. o an okadar mutlu olduk ki .. Bi elin parmakları kadar olsa da, 2embriyo 1.kalite 5.gün transferi yapıldı. Ama malesef negativ.
Ümidini kaybetme Rabbim okadar büyük ki 1sperm yeterli.. yeterki 'ol ..' desin.
Bizde şimdi kaan Aydosdan randevu almayi bekliyoruz..

Burda cevap vermiştim zaten...

Eşim iğne kullanmak istemediği için bitkisellere başvurduk 2aydır kullanıyo bu ayın sonunda testlerde inşallah bişeyler çıkar bize eşimin kullandıklarını hazırlayan bir aktar spermaz olsa ben daha çok şey yaparım doktora gitmenize gerek bile kalmaz hiç yok diyo azosperm olanlara verdim çıkış oldu cıkmasada tesede çıkar diyo herşeyin hayırlısı

Birde baya Bi uzun liste verdi eşimin dikkat etmesi gereken şeyler tuketmesi gereken uzak durması gereken şeyler falan

Eşim iğne kullanmak istemediği için bitkisellere başvurduk 2aydır kullanıyo bu ayın sonunda testlerde inşallah bişeyler çıkar bize eşimin kullandıklarını hazırlayan bir aktar spermaz olsa ben daha çok şey yaparım doktora gitmenize gerek bile kalmaz hiç yok diyo azosperm olanlara verdim çıkış oldu cıkmasada tesede çıkar diyo herşeyin hayırlısı
canım merhaba neler kullandığınızzı merak ettim. sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım topiğinde kullandıklarnı yazsan biizede katkısı olur... belki bizlerde kullanırız kullandıklarınızı... test sonuçlarını da paylaşırsan sevınırım.

nelermiş canım onlar bizimlede paylaşır mısın
Hazır gıda yemeyecek kızartmalardan uzak duracak asitli içecek asla icmeyecek şekerden uzak duracak caydan kavrulmuş kuru yemişten kahveden salam sosis yani hep doğal olacak

Özenle yapması gerekenler taze sıkılmış havuc suyu portakal suyu her sabah aç karnına günde 2 litre su tuketecek cıg bagdem fındık fıstık ceviz tuketcek yeşillik tuketcek bol sebze yemeklerini haşlayıp yicek

Mesala eşim sabah kahvaltısını bile cola ile yapardı tatlısız duramazdı beni baya bi yordu ama alıştı bunları yapmaya

Özenle yapması gerekenler taze sıkılmış havuc suyu portakal suyu her sabah aç karnına günde 2 litre su tuketecek cıg bagdem fındık fıstık ceviz tuketcek yeşillik tuketcek bol sebze yemeklerini haşlayıp yicek
hep yapılan ve yapmaya çalıştığımız şeyler inşallah şifa bulur eşin canım.

Bazı haplarda kullanıyoruz sabah öğle akşam aktarın verdiği Bi karışım yaptı arı sutu ile hucre yeniliyici dedi başka Bi karışım daha portakal suyu ile veriyorum daha test yapmadık aktar 3 ay sonra yapın test dedi

Back
X