Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Yok canım hemen olmaz tese yüzde 5 de umut olsun diye söyledi bence çıkmıycanı biliyor da ne zaman fsh düşerse o zaman tese olcaz bekliycem güzel haberlerini
Hemen ilk işim sana haber vermek olacak sonuçta emodeks de bitkisel içerikli kız belki duşmuştur çıkış olur umut işte ya

Tedavinin kacinci ayinda yaptirdi fisch testini sence iyi ozaman dusmesi oylemi?
Evet canım ama yükselmeden fish yaptırmayın boşuna bişey çıkmaz 7 falan olsun yaptırın boşa masraf dördüncü ayda yaptırdık bi kez daha istedi iki ay sonra ama yaptırmadık çünkü değişen hiç bişey yoktu fsh düşmedi hormonlar aynı bişey çıkmıycanı kesin di zaten tese de şansımız yok fish testin de ne çıksın

İn
İnşallah biz normal spermioğram yaptırcaz fish testimi yaptırsak bilmiyorum ki
Fish testi daha ayrıntılı ama biraz pahalı onun için fsh iyice düşünce yaptırın normal spermioğram uzun zamandır yaptırmadık bizde bişey çıkanı hiç düşünmüyorum

Yok chriomon ve trident verdi bitkisel olarak sizin ki demi bitkisel bize daha iki ay oldu söyleyeli
Ben baştan soyleyim Kaan hoca ilk gitdiğimizde sudafet endol yazdı 15 gün kullan fsh lh testestron birde normal spermioğram testi istedi kullandı eşim spermiopramda yinesıfır çıktı fsh 45 lh 19 testestron 210 çıkış olmamış chorimon 5000 kullanın dedi mart ayına gun vereyim tese yapayım dedi bizde yok dedik tedavi istiyoruz o zaman iğneye devam edin birde sabah akşam birtane emodeks kullanın dedi

Fish testi daha ayrıntılı ama biraz pahalı onun için fsh iyice düşünce yaptırın normal spermioğram uzun zamandır yaptırmadık bizde bişey çıkanı hiç düşünmüyorum
Aman paranın önemi var bizim bitkisele verdiğimiz parayı duysan kandırılmışınız dersin deneyelim dedik napalım ne kaybederiz

Ben baştan soyleyim Kaan hoca ilk gitdiğimizde sudafet endol yazdı 15 gün kullan fsh lh testestron birde normal spermioğram testi istedi kullandı eşim spermiopramda yinesıfır çıktı fsh 54 lh 19 testestron 210 çıkış olmamış chorimon 5000 kullanın dedi mart ayına gun vereyim tese yapayım dedi bizde yok dedik tedavi istiyoruz o zaman iğneye devam edin birde sabah akşam birtane emodeks kullanın dedi
Bizi ilk tedavisiz tese ye aldı yüzde otuz şans verdi ameliyattan 15 gün önce Endol kullandık spermioğram yaptı sonuç aynı sonra tese oldu yuvarlak hücre çıktı altı ay iğne kullanın yüzde yetmiş bulurum dedi ama olmadı

Bizi ilk tedavisiz tese ye aldı yüzde otuz şans verdi ameliyattan 15 gün önce Endol kullandık spermioğram yaptı sonuç aynı sonra tese oldu yuvarlak hücre çıktı altı ay iğne kullanın yüzde yetmiş bulurum dedi ama olmadı
Biz tedavi dedik eşim daha kaç yaşında hemen olalım biraz cabalıyalım en son care

Aman paranın önemi var bizim bitkisele verdiğimiz parayı duysan kandırılmışınız dersin deneyelim dedik napalım ne kaybederiz
Önemi yok tabi amaliyat igneler yeter ki ise yarasin ama fsh en az 10 olmalı da haploid çıkmalı tabi deneyin istersen bizim bulunan hücrelerde xxy li çıkmıştı ordan da anlaşılıyor sperm lerde genetik sorun olup olmuyca

Hmmm ama ben şuna inanıyorum tedaviyle bitkiselde kullanılacak

Önemi yok tabi amaliyat igneler yeter ki ise yarasin ama fsh en az 10 olmalı da haploid çıkmalı tabi deneyin istersen bizim bulunan hücrelerde xxy li çıkmıştı ordan da anlaşılıyor sperm lerde genetik sorun olup olmuyca
Hmm inşallah hiç birine gerek kalmaz çıkar eğer çıkarsa herkese anlatcan eşim sabah 6 kapsul hap akşamda 5 kapsul hap iciyo

Arkadaşlar slm hepiniz kaan hoca kadar olmuşsunuz darısı başıma sizleri okuyunca rahatlıyrm ben daha yeniyim ama öğrenmek için çabalyrm hepimize allah yardım etsin

Hmm inşallah hiç birine gerek kalmaz çıkar eğer çıkarsa herkese anlatcan eşim sabah 6 kapsul hap akşamda 5 kapsul hap iciyo
2015-04-21 00.42.26.webp

Arkadaşlar slm hepiniz kaan hoca kadar olmuşsunuz darısı başıma sizleri okuyunca rahatlıyrm ben daha yeniyim ama öğrenmek için çabalyrm hepimize allah yardım etsin
Öğrenirsin merak etme herkes konuşuyodu iğne falan bunlar nediyodum bir aya kalmaz bizide gecersin

Back
X