Size emodeks verdimi Kaan hocaYaptırdı canım haploid cikmadi önce duşurup sonra normal seviyeye getirdiğini biliyorum fsh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Size emodeks verdimi Kaan hocaYaptırdı canım haploid cikmadi önce duşurup sonra normal seviyeye getirdiğini biliyorum fsh
Hemen ilk işim sana haber vermek olacak sonuçta emodeks de bitkisel içerikli kız belki duşmuştur çıkış olur umut işte yaYok canım hemen olmaz tese yüzde 5 de umut olsun diye söyledi bence çıkmıycanı biliyor da ne zaman fsh düşerse o zaman tese olcaz bekliycem güzel haberlerini
Evet canım ama yükselmeden fish yaptırmayın boşuna bişey çıkmaz 7 falan olsun yaptırın boşa masraf dördüncü ayda yaptırdık bi kez daha istedi iki ay sonra ama yaptırmadık çünkü değişen hiç bişey yoktu fsh düşmedi hormonlar aynı bişey çıkmıycanı kesin di zaten tese de şansımız yok fish testin de ne çıksınTedavinin kacinci ayinda yaptirdi fisch testini sence iyi ozaman dusmesi oylemi?
saol canim düşerse fish testinde kesin haploid çıkar inşallah iğne siz kurtulursunuzHemen ilk işim sana haber vermek olacak sonuçta emodeks de bitkisel içerikli kız belki duşmuştur çıkış olur umut işte ya
İnşallah biz normal spermioğram yaptırcaz fish testimi yaptırsak bilmiyorum kisaol canim düşerse fish testinde kesin haploid çıkar inşallah iğne siz kurtulursunuz
Yok chriomon ve trident verdi bitkisel olarak sizin ki demi bitkisel bize daha iki ay oldu söyleyeliSize emodeks verdimi Kaan hoca
Fish testi daha ayrıntılı ama biraz pahalı onun için fsh iyice düşünce yaptırın normal spermioğram uzun zamandır yaptırmadık bizde bişey çıkanı hiç düşünmüyorumİn
İnşallah biz normal spermioğram yaptırcaz fish testimi yaptırsak bilmiyorum ki
Ben baştan soyleyim Kaan hoca ilk gitdiğimizde sudafet endol yazdı 15 gün kullan fsh lh testestron birde normal spermioğram testi istedi kullandı eşim spermiopramda yinesıfır çıktı fsh 45 lh 19 testestron 210 çıkış olmamış chorimon 5000 kullanın dedi mart ayına gun vereyim tese yapayım dedi bizde yok dedik tedavi istiyoruz o zaman iğneye devam edin birde sabah akşam birtane emodeks kullanın dediYok chriomon ve trident verdi bitkisel olarak sizin ki demi bitkisel bize daha iki ay oldu söyleyeli
Aman paranın önemi var bizim bitkisele verdiğimiz parayı duysan kandırılmışınız dersin deneyelim dedik napalım ne kaybederizFish testi daha ayrıntılı ama biraz pahalı onun için fsh iyice düşünce yaptırın normal spermioğram uzun zamandır yaptırmadık bizde bişey çıkanı hiç düşünmüyorum
Bizi ilk tedavisiz tese ye aldı yüzde otuz şans verdi ameliyattan 15 gün önce Endol kullandık spermioğram yaptı sonuç aynı sonra tese oldu yuvarlak hücre çıktı altı ay iğne kullanın yüzde yetmiş bulurum dedi ama olmadıBen baştan soyleyim Kaan hoca ilk gitdiğimizde sudafet endol yazdı 15 gün kullan fsh lh testestron birde normal spermioğram testi istedi kullandı eşim spermiopramda yinesıfır çıktı fsh 54 lh 19 testestron 210 çıkış olmamış chorimon 5000 kullanın dedi mart ayına gun vereyim tese yapayım dedi bizde yok dedik tedavi istiyoruz o zaman iğneye devam edin birde sabah akşam birtane emodeks kullanın dedi
Biz tedavi dedik eşim daha kaç yaşında hemen olalım biraz cabalıyalım en son careBizi ilk tedavisiz tese ye aldı yüzde otuz şans verdi ameliyattan 15 gün önce Endol kullandık spermioğram yaptı sonuç aynı sonra tese oldu yuvarlak hücre çıktı altı ay iğne kullanın yüzde yetmiş bulurum dedi ama olmadı
Önemi yok tabi amaliyat igneler yeter ki ise yarasin ama fsh en az 10 olmalı da haploid çıkmalı tabi deneyin istersen bizim bulunan hücrelerde xxy li çıkmıştı ordan da anlaşılıyor sperm lerde genetik sorun olup olmuycaAman paranın önemi var bizim bitkisele verdiğimiz parayı duysan kandırılmışınız dersin deneyelim dedik napalım ne kaybederiz
Benim esim acele etti çocuklar için deliriyor ama hersey kısmetBiz tedavi dedik eşim daha kaç yaşında hemen olalım biraz cabalıyalım en son care
Hmmm ama ben şuna inanıyorum tedaviyle bitkiselde kullanılacakBizi ilk tedavisiz tese ye aldı yüzde otuz şans verdi ameliyattan 15 gün önce Endol kullandık spermioğram yaptı sonuç aynı sonra tese oldu yuvarlak hücre çıktı altı ay iğne kullanın yüzde yetmiş bulurum dedi ama olmadı
Hmm inşallah hiç birine gerek kalmaz çıkar eğer çıkarsa herkese anlatcan eşim sabah 6 kapsul hap akşamda 5 kapsul hap iciyoÖnemi yok tabi amaliyat igneler yeter ki ise yarasin ama fsh en az 10 olmalı da haploid çıkmalı tabi deneyin istersen bizim bulunan hücrelerde xxy li çıkmıştı ordan da anlaşılıyor sperm lerde genetik sorun olup olmuyca
Bizim fish sonucu canım
Öğrenirsin merak etme herkes konuşuyodu iğne falan bunlar nediyodum bir aya kalmaz bizide gecersinArkadaşlar slm hepiniz kaan hoca kadar olmuşsunuz darısı başıma sizleri okuyunca rahatlıyrm ben daha yeniyim ama öğrenmek için çabalyrm hepimize allah yardım etsin
Azo sebebiniz belli miArkadaşlar slm hepiniz kaan hoca kadar olmuşsunuz darısı başıma sizleri okuyunca rahatlıyrm ben daha yeniyim ama öğrenmek için çabalyrm hepimize allah yardım etsin