Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim igne haftada 3 gundu simdi haftada 2ye dustu yok bizde kaan hocaya gittik fsh yuksekti 25 bizde hic canli sperm yok siz sansliniz
anladım canım
Allaha çok şükür ki bizde sperm var inş hepimizin tedavileri daha iyi olur zamanla:KK68:

o_O
merhaba arkadaşlar .Dün bizde sperm testi yaptırdık ama morfolojiyi ölçmemiş .
Yerinde hareketli spermatazoit : %20
Haraketsiz spermatazoit : %61
hareketli spermatazoit: %39
İleri hareketli spermatazoit: %19
ph: 8
sonuçlar bu kadar bi yorumlayın bana kal geldi valla önceki sperm testinde sadece sayı vardı 2 milyondu .toplam hareketli hareketsiz sıfırdı.ve bi tane canlı sperm hücresi görüldü yazıyordu .o testide kasımda yaptırmıştık.2 haftadır keçiboynuzu endol ve sudafed kullandık sizce bi gelişme var mı ? kan testinide bugün yaptıracaz
bu son testteki sayınız kaç pekio_O
hareket çok fena değil bana göre

hoca cevap yazmış:D dna hasar testi ve sperm testi istemiş düzen labaratuvarınının adresini yazmış. düzen labaratuvarında yaptırmış olanlar var mı her ikisinide orda yapıyorlar mı ? bir de ne kadara yapıyorlar biliosanız yazın arakadaşlar

hoca cevap yazmış:KK70: dna hasar testi ve sperm testi istemiş düzen labaratuvarınının adresini yazmış. düzen labaratuvarında yaptırmış olanlar var mı her ikisinide orda yapıyorlar mı ? bir de ne kadara yapıyorlar biliosanız yazın arakadaşlar
Dna hasar testini düzebde yaptırdık 130 tl civarı...

hoca cevap yazmış:KK70: dna hasar testi ve sperm testi istemiş düzen labaratuvarınının adresini yazmış. düzen labaratuvarında yaptırmış olanlar var mı her ikisinide orda yapıyorlar mı ? bir de ne kadara yapıyorlar biliosanız yazın arakadaşlar
biz sperm fish testini ankara genartta yaptırmıştık ben bilmiyorum ama bilenler vardır canım

iyi günler arkadaşlar benim eşim azospermi ve mikrotese ameliyatı oldu ama olgun sperm çıkmadı sadece yuvarlak hücre görülmüş bu ne anlama geliyor yardımcı olursanız sevinirim Allah hepimizin yardımcısı olsun

Selam arkadaslar tedavini 2 ayinda kaan hoca klomen verdi ve gun asiri 1tane icsin dedi 15 gunden beri hergun sabah ac karnina icti ama gun asiri demek 2 gunde 1 taneymis :((( bi zarari olurmu esime

iyi günler arkadaşlar benim eşim azospermi ve mikrotese ameliyatı oldu ama olgun sperm çıkmadı sadece yuvarlak hücre görülmüş bu ne anlama geliyor yardımcı olursanız sevinirim Allah hepimizin yardımcısı olsun
Canim gecmis olsun kaan hocami yapti ameliyati

Back
X