- 30 Ağustos 2009
- 1.025
- 691
- 358
İnşallah rabbim büyük hayırlısı bakalım...demekki tedaviniz iyi gidiyor bize de takviye olarak klomen verdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah rabbim büyük hayırlısı bakalım...demekki tedaviniz iyi gidiyor bize de takviye olarak klomen verdi
anladım canımCanim igne haftada 3 gundu simdi haftada 2ye dustu yok bizde kaan hocaya gittik fsh yuksekti 25 bizde hic canli sperm yok siz sansliniz
bu son testteki sayınız kaç pekimerhaba arkadaşlar .Dün bizde sperm testi yaptırdık ama morfolojiyi ölçmemiş .
Yerinde hareketli spermatazoit : %20
Haraketsiz spermatazoit : %61
hareketli spermatazoit: %39
İleri hareketli spermatazoit: %19
ph: 8
sonuçlar bu kadar bi yorumlayın bana kal geldi valla önceki sperm testinde sadece sayı vardı 2 milyondu .toplam hareketli hareketsiz sıfırdı.ve bi tane canlı sperm hücresi görüldü yazıyordu .o testide kasımda yaptırmıştık.2 haftadır keçiboynuzu endol ve sudafed kullandık sizce bi gelişme var mı ? kan testinide bugün yaptıracaz
kaan hoca iyi diyorsa iyidir canımValla bende yüksek die düşündüm, kaan hoca istediğim gibi gidiyor tedavi diye cvp vermiş
dün başladık bu sabah yine içti inş herkeste olduğu igbi bizde de işe yararSabah, aç karnına, gün aşırı:)
önceki testimizde hareketli hareketsiz sıfırdı .
bu son testteki sayınız kaç peki
hareket çok fena değil bana göre
dün eşim kan testi oldu fsh 45 çıktı beta hcg 0.100 değerlerimiz bunlar hocaya mail attık dün sonuçları bakalım ne diyecek fsh yi düşürmek için size nasıl bi tedavi uyguladı arkadaşlarönceki testimizde hareketli hareketsiz sıfırdı .
Caım biz bir aydır klomen kullanıyoruz, bir ay aha dvm dedi kaan hoca!kaan hoca iyi diyorsa iyidir canım
dün başladık bu sabah yine içti inş herkeste olduğu igbi bizde de işe yarar
siz kullandınız mı
Dna hasar testini düzebde yaptırdık 130 tl civarı...hoca cevap yazmışdna hasar testi ve sperm testi istemiş düzen labaratuvarınının adresini yazmış. düzen labaratuvarında yaptırmış olanlar var mı her ikisinide orda yapıyorlar mı ? bir de ne kadara yapıyorlar biliosanız yazın arakadaşlar
fsh için ne dedi kaan hoca çok yüksek değil midün eşim kan testi oldu fsh 45 çıktı beta hcg 0.100 değerlerimiz bunlar hocaya mail attık dün sonuçları bakalım ne diyecek fsh yi düşürmek için size nasıl bi tedavi uyguladı arkadaşlar
biz sperm fish testini ankara genartta yaptırmıştık ben bilmiyorum ama bilenler vardır canımhoca cevap yazmışdna hasar testi ve sperm testi istemiş düzen labaratuvarınının adresini yazmış. düzen labaratuvarında yaptırmış olanlar var mı her ikisinide orda yapıyorlar mı ? bir de ne kadara yapıyorlar biliosanız yazın arakadaşlar
bizde dün başladık 1 ay sonra test istediCaım biz bir aydır klomen kullanıyoruz, bir ay aha dvm dedi kaan hoca!
hoca onun için hiç bişey yazmamış bize sanırım dna hasar ve spermiyograma göre tedavi uygulayacağı zaman söyleyecekfsh için ne dedi kaan hoca çok yüksek değil mi![]()
günaydın canım hayırlı cumalargünaydıın arkadaşlar![]()
iyi akşamlar canımgünaydın canım hayırlı cumalar![]()
Canim gecmis olsun kaan hocami yapti ameliyatiiyi günler arkadaşlar benim eşim azospermi ve mikrotese ameliyatı oldu ama olgun sperm çıkmadı sadece yuvarlak hücre görülmüş bu ne anlama geliyor yardımcı olursanız sevinirim Allah hepimizin yardımcısı olsun
Evet canım Kaan Hoca yaptı ve genetik inceleme için genarta gönderdi bizde orayı aradık 30 gün sonra sonuç çıkar dediler işallah hayırlısı ile neticelenirCanim gecmis olsun kaan hocami yapti ameliyati