- 23 Eylül 2014
- 981
- 1.138
- 158
Insallah canim aminnnnnüzülme arkadaşımbigün sperm çıkışı olur inş ,umudunu kesme sakın
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah canim aminnnnnüzülme arkadaşımbigün sperm çıkışı olur inş ,umudunu kesme sakın
![]()
Aynen canimtedavinin ikinci ayına girdik ve yine geldi kırmızılar![]()
merhaba canım daha yaptırmadık .Eşime laf anlatması deveye hendek atlatması kadar zor .Yaptırırız acelesi yok diyor şimdide sadece dna analizi yaptıralım spermiyogramı daha yeni yaptırdık hastanede yenisine gerek yok diyor .Beni çıldırtıyor hoca tedaviye başlayacak anlatamıyorum yaaiyi akşamlar canım
yaptırdınız mı hasar testini
Offff allahim bu adamlar bizi oldurecekmerhaba canım daha yaptırmadık .Eşime laf anlatması deveye hendek atlatması kadar zor .Yaptırırız acelesi yok diyor şimdide sadece dna analizi yaptıralım spermiyogramı daha yeni yaptırdık hastanede yenisine gerek yok diyor .Beni çıldırtıyor hoca tedaviye başlayacak anlatamıyorum yaa
Canim bence hocaya sormadan kendi bildignize almayin test sonuclarina bakarak veriyor ilacbide arkadaşlar eşime iki haftalık bi ilaç vermişti.biri bir ay sürdü bi ride 2 haftada bitti.ialçalar bitince yenisini alıyormuyuz ?doktor test istedi yine diye biz almamayı düşünüyoruz çünki ona göre ilaç yazacak yine
Tsk ederim inşallah hepimiz bu güzel haberi alırız en kısa zamanda.hoş geldin canımdna hasarı tedavi edilebiliyor
inş bi kaç aya sonuç alırsınıztüm isteyenler Allahın izniyle
![]()
Rabbim inşallah milyon milyon sperm verir. Rabbimden asla umut kesilmez. Mutlaka bunda da vardır bir Hayir ama biz bilemiyoruz. AnnE olmayı rabbim hepimize yasatsin inşallahNe mutlu size bizde bizde spermin s si yok![]()
Aminnn canim rabbim isteyen herkese nasip etsinRabbim inşallah milyon milyon sperm verir. Rabbimden asla umut kesilmez. Mutlaka bunda da vardır bir Hayir ama biz bilemiyoruz. AnnE olmayı rabbim hepimize yasatsin inşallah
iyi bari sevindim canımGunaydin canim evet sordum onemli degil dedi simdiden sonra 1 icsin 1 gun ara versin dedi
merhaba canım daha yaptırmadık .Eşime laf anlatması deveye hendek atlatması kadar zor .Yaptırırız acelesi yok diyor şimdide sadece dna analizi yaptıralım spermiyogramı daha yeni yaptırdık hastanede yenisine gerek yok diyor .Beni çıldırtıyor hoca tedaviye başlayacak anlatamıyorum yaa
erkeklerin hepsi aynı bende eşimi kaan hocaya gönderene kadar uzun zaman geçti çok acele ediyosun dedi banabide arkadaşlar eşime iki haftalık bi ilaç vermişti.biri bir ay sürdü bi ride 2 haftada bitti.ialçalar bitince yenisini alıyormuyuz ?doktor test istedi yine diye biz almamayı düşünüyoruz çünki ona göre ilaç yazacak yine
hocaya sor bence o ne diyecek ona göre alınbide arkadaşlar eşime iki haftalık bi ilaç vermişti.biri bir ay sürdü bi ride 2 haftada bitti.ialçalar bitince yenisini alıyormuyuz ?doktor test istedi yine diye biz almamayı düşünüyoruz çünki ona göre ilaç yazacak yine
inş canımTsk ederim inşallah hepimiz bu güzel haberi alırız en kısa zamanda.
Sükürler olsuniyi akşamlar arkadaşlarherkes iyimi
![]()
Yok ben kosturmuyom yapiyo garibimkızlar sizde eşlerinizin peşinde koşuyomusunuz ilaçlarını içirebilmek için
ben sürekli peşindeyimiğne yap ,ilacını iç ,pekmezini ye ,hep böyle inş iyi sonuçlar alalım ben razıyım
![]()