- 1 Ekim 2014
- 7.320
- 12.713
- 298
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cevap geldi kızlar ... bizim hasar ortalarda %22 dedi kaan hoca. Bize klomen gün aşırı yarım tablet ve teatrio ilaçları yazdı. bir ay sonra Ankara genarta gelip test yaptirmamizi istiyor. Yarın inşallah ilaçlara başlayacağız. Bu ilaçlar aç mi tok mu alınıyor bilen var mi![]()
Klmeni ac yutun demisdi bize ama digerini bilmiyorum
bu ilaçlar hakkında hiç bilgim yok çünkü biz iğne kısmındayız inşallah çok aratmadan verir rabbim. inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz.nohuta yeşil yapraklı yiyeceklere ısırgan çayına keçiboynuzuna devam ediyorsunuz bu arada değil mi. biz de eylül başını bekliyoruz test yaptıracağız. bize bulunduğumuz şehirde yaptırmamızı söyledi. Rabbim inşallah şifamızı verecekCevap geldi kızlar ... bizim hasar ortalarda %22 dedi kaan hoca. Bize klomen gün aşırı yarım tablet ve teatrio ilaçları yazdı. bir ay sonra Ankara genarta gelip test yaptirmamizi istiyor. Yarın inşallah ilaçlara başlayacağız. Bu ilaçlar aç mi tok mu alınıyor bilen var mi![]()
rabbim yardımcınız olsun inşallah.Slm kizlar bizde 8 aydir tedavideyiz nasip olursa 13 agustosta ameliyat olcak esim dualarinizi eksik etmeyinn lütfen arkadaslar bide cok merak ediyorum saglikli sperm cikarsa hoca hemen soyluyor demi sonucu aksama kalirsa saglikli sperm yokmu demek
amin inşallah kaan hocanın tedavisiyle mi hamile kaldınız değil mi? ne kadar zamanda oldu bahseder misin?ben hamileyim Allah herkese nasip eder inşallah.
evet bizde sperm azlığı ve yüzde 37 dna hasarı vardı. tedaviye haziranın 21 başladık haziranın 29 son adetimi oldum şimdi hamileyim ben inanamıyorum.kaan hocadan öncede beslenmemize dikkat etmeye başlamıştık keçiboynuzu ceviz badem incir yiyorduk. ama tedaviye başlar aşlamaz hamile kaldım inanamıyorum çok mutluyum inşallah Allah herkese nasip ederamin inşallah kaan hocanın tedavisiyle mi hamile kaldınız değil mi? ne kadar zamanda oldu bahseder misin?
çok güzel rabbim inşallah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder bizim için bol bol dua et olur mu hamilelerin duası kabul olur. bu mübarek cuma hürmetine biz de bebişlerimize kavuşalım. tez zamenda olmuş ne güzel. biz de öğrendiğimizden beri dikkat ediyoruz. kaan hocaya gittiğimizden beri daha çok dikkat ediyoruz. biz de hareketsiz var inşallah düzelecekevet bizde sperm azlığı ve yüzde 37 dna hasarı vardı. tedaviye haziranın 21 başladık haziranın 29 son adetimi oldum şimdi hamileyim ben inanamıyorum.kaan hocadan öncede beslenmemize dikkat etmeye başlamıştık keçiboynuzu ceviz badem incir yiyorduk. ama tedaviye başlar aşlamaz hamile kaldım inanamıyorum çok mutluyum inşallah Allah herkese nasip eder
ne tez zamanı 2 sene oldu.bir sene ben doktora gittim eşimi gönderemedim.bir sene bitince sonra oda gitti doktora.sperm sayısı az çıkınca önce keçiboynuzu kürü yapalım dedik sağlıklı beslenelim falan.sonra doktor kaan aydosu tavsiye etmiş.ondan randevuyu haziranın ikisine aldık ancak iki sene geçti böylece sonra kaan aydosla tedaviye başladık ben bayağı bunalmıştım artık Allah herkese nasip etsin.hayırlı sağlıklı herşeyle güzeliklerle nasip etsin inşallahçok güzel rabbim inşallah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder bizim için bol bol dua et olur mu hamilelerin duası kabul olur. bu mübarek cuma hürmetine biz de bebişlerimize kavuşalım. tez zamenda olmuş ne güzel. biz de öğrendiğimizden beri dikkat ediyoruz. kaan hocaya gittiğimizden beri daha çok dikkat ediyoruz. biz de hareketsiz var inşallah düzelecek
tedaviye başlarken hemen olunca onun için dedim. biz şubatta öğrendik durumumuzu martta sıra aldık haziran 17 sinde doktora gittik. şimdi tedavideyizne tez zamanı 2 sene oldu.bir sene ben doktora gittim eşimi gönderemedim.bir sene bitince sonra oda gitti doktora.sperm sayısı az çıkınca önce keçiboynuzu kürü yapalım dedik sağlıklı beslenelim falan.sonra doktor kaan aydosu tavsiye etmiş.ondan randevuyu haziranın ikisine aldık ancak iki sene geçti böylece sonra kaan aydosla tedaviye başladık ben bayağı bunalmıştım artık Allah herkese nasip etsin.hayırlı sağlıklı herşeyle güzeliklerle nasip etsin inşallah
bu ilaçlar hakkında hiç bilgim yok çünkü biz iğne kısmındayız inşallah çok aratmadan verir rabbim. inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz.nohuta yeşil yapraklı yiyeceklere ısırgan çayına keçiboynuzuna devam ediyorsunuz bu arada değil mi. biz de eylül başını bekliyoruz test yaptıracağız. bize bulunduğumuz şehirde yaptırmamızı söyledi. Rabbim inşallah şifamızı verecek
ben hamileyim Allah herkese nasip eder inşallah.
dediklerini hiç aksatmayın birde galiba psikolojik olarak insan rahatlıyor.kaan hoca gerçekten bizi çok rahatlattı.saolsun gerçekten iyi bir doktor iyi bir insantedaviye başlarken hemen olunca onun için dedim. biz şubatta öğrendik durumumuzu martta sıra aldık haziran 17 sinde doktora gittik. şimdi tedavideyiz
amin inşallah en kısa zamanda olmayan herkese nasip etsin.bizim ilk öğrendiğimizde 7 milyondu.sonra keçiboynuzu pekmezi içti eşim 10 milyona yükseldi. sonra keçiboynuzu kürü yaptık.o arada kaan hocayı öğrendik ona randevu aldık.beklerken tekrar ölçtürmedik.kaan hoca test isteiğinde 15 milyon olmuştu ama dna hasarı çıktı yüzde 37. emodex ve klomen verdi kaan hoca onları kullanıyor eşim birde nohut ısırgan keçiboynuzu sağlıklı beslenmeye dikkat ediyoruzMaşallah..Rabbim sağlıklı bir gebelik
ve doğum
nasip etsin ..
Acaba sayı kaçtı? Hangi ilaçları kullandı esin??
amin inşallah en kısa zamanda olmayan herkese nasip etsin.bizim ilk öğrendiğimizde 7 milyondu.sonra keçiboynuzu pekmezi içti eşim 10 milyona yükseldi. sonra keçiboynuzu kürü yaptık.o arada kaan hocayı öğrendik ona randevu aldık.beklerken tekrar ölçtürmedik.kaan hoca test isteiğinde 15 milyon olmuştu ama dna hasarı çıktı yüzde 37. emodex ve klomen verdi kaan hoca onları kullanıyor eşim birde nohut ısırgan keçiboynuzu sağlıklı beslenmeye dikkat ediyoruz
inşallah en kısa zamanda sizlere nasip eder. ben zaten birazda herkese umut olsun diye yazdım en beklemediğim anda oldu. çok bunalmıştım artık tur ayarladık turdan dönüşte bende kaan aydosla görüşüp aşılama yaptırmak istiyordum.pazartesi günü tur var ben hamile olduğumu öğrendim.Allah zamanı gelince nasip ediyor en beklemediğim anda nasip etti bu günleri inşallah herkese nasip ederSağol canım cevabın için.
Bizim.hasar %22 bize klomen ve teatrio yazdı .. sayımız 2 ile 4 mil. değişiyor. Bende ilk sene doktora gittim ikinci senemizde durumu öğrendik. TuP bebek yaptırdık. Olmayınca da bir sene sırf bitkisel çözümler uyguladık .. çok şükür ki eşim artık tedaviye girmeyi kabul eti.. bizlere dua et![]()
evet gerçekten insan rahatlıyor bir tedaviye başlamış olmak rahatlık veriyor benim içim çok rahat baştan beri hiç ümidimi kaybetmedim rabbim inşallah verecek. biz güçlü olmalıyız ki eşlerimize destek olalım. kaan hoca bizi de çok rahatlattı umutsuz konuşmadı hiç. normal yolla olmazsa teseye geçeceğiz ekimde ama duruma göre biraz daha uzatabiliriz tedaviyi olumlu ilerlemeler görürsek. ramazan da biraz aksattık sahurda falan zor oldu eşime ben de sıkmadım ibadetini rahat yapsın diye rabbim inşallah ya şafi adı hürmetine hepimize şifamızı verecekdediklerini hiç aksatmayın birde galiba psikolojik olarak insan rahatlıyor.kaan hoca gerçekten bizi çok rahatlattı.saolsun gerçekten iyi bir doktor iyi bir insan
amin inşallah. zaten verdiği tüm hastalıkların şifasınıda vermiştir. biraz sabır tevekkül. zamanı gelince olacak inşallahevet gerçekten insan rahatlıyor bir tedaviye başlamış olmak rahatlık veriyor benim içim çok rahat baştan beri hiç ümidimi kaybetmedim rabbim inşallah verecek. biz güçlü olmalıyız ki eşlerimize destek olalım. kaan hoca bizi de çok rahatlattı umutsuz konuşmadı hiç. normal yolla olmazsa teseye geçeceğiz ekimde ama duruma göre biraz daha uzatabiliriz tedaviyi olumlu ilerlemeler görürsek. ramazan da biraz aksattık sahurda falan zor oldu eşime ben de sıkmadım ibadetini rahat yapsın diye rabbim inşallah ya şafi adı hürmetine hepimize şifamızı verecek