Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
biz bundan beş yıl önce kaan hocanın hastasıydık o zamanlar proxseed veriyordu şimdi verdiği vitamini merak ettim.benim bir çocuğum var iki başarısız tüp sonrasında kendiliğinden evlat sahibi oldum şimdi ikinci için düştük tekrar yollara
Betacaroten veriyor canim 55 tl

Merhabalar esi kaan hocanin hastasi olup tup bebek icin hrs yi tercih eden var mi acaba son zamanlarda tup bebek icin hrs ya da genarti tavsiye ediyo kendisi biz hrs de yaptirmak istiyoruz ama daha once tecrube eden var mi acaba

Umutsuz bu test pozitif Allah sağlıklı Bi hamilelelik ve sağlıklı Bi evlat nasip etsin. Hayırlı olsun. Doktor adını alabilirmiyim
canim merhaba gec cevap verdim kusura bakma.hocanin adi prof.dr ahmet erdem.memnun kalimistik arastir istersen tatlim.esimin arjadasinin eside erken menapoza gurmisti bu drda tedavi sonrasinda iki cocuk dogurdu dogal gebelik ile.

Merhabalar esi kaan hocanin hastasi olup tup bebek icin hrs yi tercih eden var mi acaba son zamanlarda tup bebek icin hrs ya da genarti tavsiye ediyo kendisi biz hrs de yaptirmak istiyoruz ama daha once tecrube eden var mi acaba

Benim ilk tedavim orda oldu canım. Mahremiyet açısından 10 numara. Hizmet karşılama da süper.ama oldu bitiye getirdiler gibime geldi. Fazla açıklayıcı değil.. Doktorum Tarık Aksu olmuştu.

canim merhaba gec cevap verdim kusura bakma.hocanin adi prof.dr ahmet erdem.memnun kalimistik arastir istersen tatlim.esimin arjadasinin eside erken menapoza gurmisti bu drda tedavi sonrasinda iki cocuk dogurdu dogal gebelik ile.
Teşekkür ederim sen ne yaptın test yaptırdın mı? Şimdilik Bi kadın doğumcuya gidiyorum. Esimin sonuçlarına göre nova art'a gitmeyi düşünüyorum. Hoca Ahmet Erdem orda, bakalım eşimin sonuçları Nasıl olacak. 15'inde eşimin hormonlarına bakılacak.

herkese çok teşekkür ederim.üç vitamin ismi geçti..neye ve kime göre vitaminleri seçiyor acaba.bizim zamanımızda hep proxseed idi

Benim ilk tedavim orda oldu canım. Mahremiyet açısından 10 numara. Hizmet karşılama da süper.ama oldu bitiye getirdiler gibime geldi. Fazla açıklayıcı değil.. Doktorum Tarık Aksu olmuştu.
Tesekkur ederim canim Hrs ile ilgili cok fazla yorum goremiyorum ondan kafam karisti birqz pahali bir hastane ondan olabilir diye dusunuyorum.. Rabbim ne dilerse o olacak birazda tevekkel olmaya calisiyorun artik hayirlisi

Kızlar DNA hasarımız %84 çıktı. Tecrübeli arkadaşlara soruyorum, Bu değer düzelir mi ? Sizlerinki kaçtı kaça kadar düştü ?

Kızlar DNA hasarımız %84 çıktı. Tecrübeli arkadaşlara soruyorum, Bu değer düzelir mi ? Sizlerinki kaçtı kaça kadar düştü ?

Inşallah düzelir canım yani %11 altinda olması gerekmiş.

Biz %21 ile başladık 6 ay sonra %48 ile tedaviyi kestik.. :KK53:zorlamanın anlamı yok.

Teşekkür ederim sen ne yaptın test yaptırdın mı? Şimdilik Bi kadın doğumcuya gidiyorum. Esimin sonuçlarına göre nova art'a gitmeyi düşünüyorum. Hoca Ahmet Erdem orda, bakalım eşimin sonuçları Nasıl olacak. 15'inde eşimin hormonlarına bakılacak.

merhaba canım. Evet dr pazartesi günü gittik ve hamileymişim. İlk gün ayaklarım yerden kesildi. AMa 3 gündür ölü gibiyim.DR keseyi gördü haftaya gelin kalp atışlarını dinleyelim dedi ama sanki çok umutlu konuşmadı. Şuan 6+2 günlük hamileyim.
Çok korkuyorum çünkü hamilelik belirtilerim günden güne azalıyor. İlk günler ğögüslerde şişhinlik hassasiyet uyuma isteği yorgunluk kabızlık vardı ama şu iki gündür hiçbir belirtim yok aksine kendimi enerjik hissediyorum. Bu dönemler mide bulantısı akıntı olması gerekiyormuş hiçbir belirti yok. Netten araştırdım bozulmuş gebelik diye bişi varmış. Belirtiler gittikçe azalırmış. Bende korkuyorum bebeğimi kaybedeceğim diye.

merhaba canım. Evet dr pazartesi günü gittik ve hamileymişim. İlk gün ayaklarım yerden kesildi. AMa 3 gündür ölü gibiyim.DR keseyi gördü haftaya gelin kalp atışlarını dinleyelim dedi ama sanki çok umutlu konuşmadı. Şuan 6+2 günlük hamileyim.
Çok korkuyorum çünkü hamilelik belirtilerim günden güne azalıyor. İlk günler ğögüslerde şişhinlik hassasiyet uyuma isteği yorgunluk kabızlık vardı ama şu iki gündür hiçbir belirtim yok aksine kendimi enerjik hissediyorum. Bu dönemler mide bulantısı akıntı olması gerekiyormuş hiçbir belirti yok. Netten araştırdım bozulmuş gebelik diye bişi varmış. Belirtiler gittikçe azalırmış. Bende korkuyorum bebeğimi kaybedeceğim diye.
canım kötüyü düşünme Allah bebeğini sağlıklı kucağına almayı nasip etsin.Bi hikayeni anlatırmısın.tedavi sürecini ne kadar değerlerle hamile kaldığını

Kızlar bir akıl verin lütfen. Hamil olmama rağmen belirtilerim gittikçe azaldı hatta yok oldu. Bozulmuş gebelik varmış ve belirtiler gittikçe azalıp yok olurmuş bendede öyle oluyor. Çok korkuyorum etrafınızda belirtileri azalan ve sağlıklı doğum yapan varmı birileri? Pazartesi günü tekrar kontrolüm var ve kalp atışlarını göreceğiz ama bebeğim beni bırakacak diye çok korkuyorum.

canım kötüyü düşünme Allah bebeğini sağlıklı kucağına almayı nasip etsin.Bi hikayeni anlatırmısın.tedavi sürecini ne kadar değerlerle hamile kaldığını

AMİN canım inşALLAH rabbim hepimize nasip eder.
canm bizde sorun eşimden dolayı idi. morfoloji %1 dna hasarı ise %60 idi.Haziran ayında KAAN hocaya gittik muayeneye. Eşimde grade1 varikosel vardı.Hoca ameliyat gerektirecek kadar ileri değil dedi ve sperm değerleri için ilaç tedavisi başlattı. Gün aşırı klomen ve hergün 2 adet emodex verdi. 2 ay sonra dna hasarı geriledi ve %10-15 aralığına düştü.Hoca devam edin ilaçlara dedi.Bu sırada da fsh testesteron değerleri iyileşti. Tedavinin 7 ayında gebe kaldım yani geçen ay hemen öncesinde eşim test yaptırmıştı sperm sayısı mlde 107 milyon, dna hasarı %20, ileri hareket li %70 çıkmıştı.Morfoloji ise testte göre %12 idi ama inanmadık bu değere çünkü hep %1 çıkmıştı.

Hikayem bu canm ALLAH'a şükür doğal yoldan gebe kalabildim ama 6 haftalık olmasına rağmen hiç gebelik belirtim yok.Hatta gittikçe azaldılar. Bozulmuş gebelik olabilirmiş çok korkuyorum.

Merhaba. Bizim %60 idi 3 ay sonunda %15-20ye geriledi. Kesin düzelir demek yalnış olur sanırım çünkü kelebekk47 rumuzlu arkadaşımızda artma olmuştu.

Sen dua et hicbirsey olmaz Allahin izniyle.insallah kucagina almak nasip olur.

Umutsuz bence boşuna huzursuz oluyorsun. Benim kızıma hamileliğimde hiç belirtim yoktu. Hatta kanamam vardı 3 ay kanamalı yattım. Sadece bir kez mide bulantım olmuştu. Belirtilere takılma bebeğin sana tutunacaktır. Pazartesi inşallah güzel haberler alacaksın kendini dinleme. İnternete takılma herşey doğru degil kişiye göre değişir. Bizi habersiz bırakma

Merhaba. Bizim %60 idi 3 ay sonunda %15-20ye geriledi. Kesin düzelir demek yalnış olur sanırım çünkü kelebekk47 rumuzlu arkadaşımızda artma olmuştu.
Canım tebrik ediyorum seni hamileymişsin hiç aklına kötü şeyler getrme lütfen ya. Ben 8 haftalık bebeğimi kaybettiğimde 8. haftaya kadar hiç mide bulantısı yaşamadm. Bazı kişilerde olmuyo, bazılarında ilk haftadan oluyor mide bulantıları. Ne güzel işte sende de olmicak şanslısın demek ki.
Ne kadar süre tedavi gördünz canm ? Kaç zamandır hamile kalma uğraşı veriyorsun ?

Umutsuz bence boşuna huzursuz oluyorsun. Benim kızıma hamileliğimde hiç belirtim yoktu. Hatta kanamam vardı 3 ay kanamalı yattım. Sadece bir kez mide bulantım olmuştu. Belirtilere takılma bebeğin sana tutunacaktır. Pazartesi inşallah güzel haberler alacaksın kendini dinleme. İnternete takılma herşey doğru degil kişiye göre değişir. Bizi habersiz bırakma
Teşekkür ederim canım iyi dileklerin için.Haber veririm mutlaka. İnsan belirti olmayınca kaybedeceğim korkusuna bürünüyor elinde olmadan.

Back
X