Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
B

Merhaba . bizdede ureoplasma diye bi sey pozitif daha yeni sonuc cikti mail attik daha ilac tedavisine baslamadik. Peki canim sen baktirdin mi kendine malum bulasiciymis. Su an ne durumdasiniz peki. Bu neden olmus onun icin bi sey soyledi mi
bu arada canım verdiğiniz testin altında duyarlı ilaçlar yazıyormu...

B

Merhaba . bizdede ureoplasma diye bi sey pozitif daha yeni sonuc cikti mail attik daha ilac tedavisine baslamadik. Peki canim sen baktirdin mi kendine malum bulasiciymis. Su an ne durumdasiniz peki. Bu neden olmus onun icin bi sey soyledi mi

B

B

Eğer kaan hoca tedaviyle normal olur diyorsa.tedaviyi uygulayın deneyin bence.allah büyük belkide olur.olmazsada tekrar yaptır.embriyolara genetik tarama cgh yaptır mutlaka.çünkü okadar düşük olması o embriyonun sağlıksız olmasının göstergesi.enazından sağlıklı olan bulunur.düşük riskin olmaz.bizde 2 kez yaptırdık olmadı.şimdi kaan hocayla tedavi oluyoruz.olmazsa dondurulmuşum olduğu halde yeniden yaptırcam.çünkü dna hasarı varmış spermde.
İleri ve yerinde hız sıfır ,sayı 2 milyon,morfoloji kaç bilmiyorum ama yüzde 70 i sorunlu denildi. 4 tane dondurulmusum var ama sonuç dusuklerde sonuçlandıktan sonra onu da kullanmak ne kadar doğru olur? Normal yolla olması tıbben imkânsız bu durumda. Sağlıklı ve genetiği sağlam sperm lazım . önce kaan hocayla gorusmek daha doğru sanki

ya o ilaçlar üreaplazmaya iyi gelen antibiyotıkler canım.onlardan birini veriyor neler yazıyo yazarmısın bide özelden msjı okudunmu inşallah güzel haberler alırsın :)
Amin insallah canim okudum sana ordan yazdim. Tebrikler insallah bi an evvel pozitif idrar tetlstini:))

Ever canım ankaraya kaan hoca için qeldik dna hasar testi istedi onuda Türkiye'de sadece Ankara'da düzen laboratuarı yapıyor dedı bızde düzene verdık 20Şubat'ta heyecanla sonucumuzu bekliyoruz canım
26 gün sonra cıkıyo sanırım sonuç canım inşallah güzel haberler alcaz hep birlikte sevincez canım

Slm kızlar. Beni bilenler bilir. Uzun bir maraton sonunda gerçek ortaya çıktı. Kaan Aydos da başladığımız zaman %22 sperm dna hasar vardı. Ilac iğne vs sonunda sonuçlarımız şöyle. %28 - %41 - %48 ... ve kaan hocanın yazdığı cvp şu "..size tüp bebek tedavisi öneriyorum!!!!".... lanet olsun. Yazıklar olsun. Hoş Haram olsun 3bine aşkın masraf oldu. 5 ay içinde!!!!
Başkent Üniversitesi Hastanesi Üroloji dok. Levent beye göründü eşim ve el ile muayene eder etmez 'sizde Varikosel var !!!' dedi ... yuhhh günde 10 hastaya bakıyor kaan bey ve hasta başı 450 alıyor. Siz hesaplayin.

Artık hiç bir doktora güveniyorum. Size tek tavsiyem. 3 4 doktora görünün. Maddi manevi yedi bitirdi bizi.

Kaç aydır tedavi oluyorsun? Memnunmusun?
valla ben memnun kaldım ilgilenmesi falan iyi bide iyi olmasa bizim gittiğimizde avusturyadan hastası gelmişti. söylediklerini uyguluyorum keçiboynuzu tozu hariç kendisinide tüketiiyor eşim kaynatıyorum suyunu içiriyorum kendimde takviyeler yapıyorum nohutu haşlayıp suyunu içiriyorum o daha faydalı olduğunu söylemişti kaan bey elinden geleni yapıyor kaan hoca azcıkta ben çabalıyorum hakkımızda hayırlısını versin rabbim.

valla ben memnun kaldım ilgilenmesi falan iyi bide iyi olmasa bizim gittiğimizde avusturyadan hastası gelmişti. söylediklerini uyguluyorum keçiboynuzu tozu hariç kendisinide tüketiiyor eşim kaynatıyorum suyunu içiriyorum kendimde takviyeler yapıyorum nohutu haşlayıp suyunu içiriyorum o daha faydalı olduğunu söylemişti kaan bey elinden geleni yapıyor kaan hoca azcıkta ben çabalıyorum hakkımızda hayırlısını versin rabbim.
Bende memnunum kaan hocadan bizde her dedıqını uyquluyoruz umarım enkısa sürede hayırlısıyla hamile kalırız hepimiz

Kaç aydır tedavi oluyorsun? Memnunmusun?
ben aralıkta gitmiştim kaan hocaya canım sadece benim kısa sürmesi Ankara tıp fakültesi hastanesine muayne amaçlı gitmiştik 5.nci ayda o zaman bizden üroloji doktoru ulturasyon ve dna hasarı istedi yaptırdık snra temmuz ayında kaan hocadan randevu aldım aralığa bos yer var demişlerdi aralık 23.nde eşim kaan hocaya muayne oldu elimizde tahlillerin olması bizim işimizi birazdaha erkene attı canım...

Back
X