Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Slm kızlar. Beni bilenler bilir. Uzun bir maraton sonunda gerçek ortaya çıktı. Kaan Aydos da başladığımız zaman %22 sperm dna hasar vardı. Ilac iğne vs sonunda sonuçlarımız şöyle. %28 - %41 - %48 ... ve kaan hocanın yazdığı cvp şu "..size tüp bebek tedavisi öneriyorum!!!!".... lanet olsun. Yazıklar olsun. Hoş Haram olsun 3bine aşkın masraf oldu. 5 ay içinde!!!!
Başkent Üniversitesi Hastanesi Üroloji dok. Levent beye göründü eşim ve el ile muayene eder etmez 'sizde Varikosel var !!!' dedi ... yuhhh günde 10 hastaya bakıyor kaan bey ve hasta başı 450 alıyor. Siz hesaplayin.

Artık hiç bir doktora güveniyorum. Size tek tavsiyem. 3 4 doktora görünün. Maddi manevi yedi bitirdi bizi.

Ya nasıl olur Kaan Hoca yok mu demişti varikosel? Ultrasonla da baktığını söylüyorlardı hiç mi çıkmadı. Şu an acayip moralim bozuldu. Biz henüz gitmedik. İlk muayene eden doktor çok hafif ameliyata gerek yok demişti, bende Kaan hocadan kesin öğreniriz diye düşünüyordum. Ama bizim hız düşük değil biraz ona da bakıyorlarmış. Sizin hız nasıldı?

ben aralıkta gitmiştim kaan hocaya canım sadece benim kısa sürmesi Ankara tıp fakültesi hastanesine muayne amaçlı gitmiştik 5.nci ayda o zaman bizden üroloji doktoru ulturasyon ve dna hasarı istedi yaptırdık snra temmuz ayında kaan hocadan randevu aldım aralığa bos yer var demişlerdi aralık 23.nde eşim kaan hocaya muayne oldu elimizde tahlillerin olması bizim işimizi birazdaha erkene attı canım...
Ankara'da olmanın faydası olmus ne qüzel biz izmir ankarası arasında qidip qelcez artık

Ya nasıl olur Kaan Hoca yok mu demişti varikosel? Ultrasonla da baktığını söylüyorlardı hiç mi çıkmadı. Şu an acayip moralim bozuldu. Biz henüz gitmedik. İlk muayene eden doktor çok hafif ameliyata gerek yok demişti, bende Kaan hocadan kesin öğreniriz diye düşünüyordum. Ama bizim hız düşük değil biraz ona da bakıyorlarmış. Sizin hız nasıldı?

El ile muayene ve ultrasonla baktı. Bir şey yok dedi. Üstelik bizim Sperm dna hasarimiz %22 idi başlarken.. Bu yüzden eşim yediği içtiği değerleri yükseltmiyör dedi kaan hoca!!!! Sonuç hasar %48!!!! Ve 4 mil. Sperm varken 1mil.nun altına düştük. En hassas yerden vurulduk resmen. Her ay ankaraya gitti eşim. Boşu boşuna..

ne demek canım ancak birbirimizi biz anlarız yani :) :)
Aynen katılıyorum sana canım burası sayesinde kaan hoca qibi mükemmel bır dr. Buldum burası sayesınde yeni seyler oqrendım bana kk cok faydası oldu kaan hoca için üye oldum bu sayfaya bır kısıye bıle umut moral olsam yeter dıye düşündüm

Aynen katılıyorum sana canım burası sayesinde kaan hoca qibi mükemmel bır dr. Buldum burası sayesınde yeni seyler oqrendım bana kk cok faydası oldu kaan hoca için üye oldum bu sayfaya bır kısıye bıle umut moral olsam yeter dıye düşündüm
aynen valla öyle ayağımıza batan dikenler gülün habercisi inşallah tez zamanda gülümüze kavuşuruz...

biz kaan hocaya muaynesine gittiğimizde biri aradı randevu aldı hemşire kadın anlattı dediki bakın bizim bi hastamız azospermliydi kaan beyde tedavi oldu tüp bebek denediler tuttu 1 çocuğu oldu şimdi 2.nci çocuğu istiyorlar tekrardan tedaviye başlayacaklar dedi...

El ile muayene ve ultrasonla baktı. Bir şey yok dedi. Üstelik bizim Sperm dna hasarimiz %22 idi başlarken.. Bu yüzden eşim yediği içtiği değerleri yükseltmiyör dedi kaan hoca!!!! Sonuç hasar %48!!!! Ve 4 mil. Sperm varken 1mil.nun altına düştük. En hassas yerden vurulduk resmen. Her ay ankaraya gitti eşim. Boşu boşuna..

Canım çok üzüldüm ve çok şaşırdım gerçekten.. Biz de kaan hocaya umut bağladık. Tedavimiz 1 ay önce başladı şimdilik herşey yolunda gözüküyor ama tekrardan dna hasar testi yaptırmadık henüz. Çok tedirginim. Sizin sayı ve dna hasarı mıydı sorun sadece? yani hız morfoloji ya da hormonlar nasıldı? varikosel kaçıncı derece çıktı? çok sordum canım kusura bakma ama bizde 1,5 yılımızı boşa harcadık, yaşlar 30 un üstünde. Son umut Kaan hoca dedik şimdi senin yşadıklarını okuyunca tekrar tedirginlik başladı:(

Burda hepimiz ayni seyleri yasiyor ve hissediyoruz arkaadaslar. Yani size herhangi bi sey soylemiyorum yanlis anlamayin beni. Ama umut baglayinca olmuyor relax olmak gerekiyorr. Negatif bir durum oldugunda uzulmemek gerekiyor. Onlar olumsuz sonuc aldi diue sende bende ayni sonucu alacak degiliz. Onlara ayni ilac etki etmez sana eder. Kaan hoca bir vesile olacak olmazsa biz dermanimizi arayacagiz. Durmak olmuyor iste. Yani ben vasat haldeyim embriyo bile olusmadi tup bebek de ama yine de iman gucu Allaha sukurler olsun diyorum. Aman ne bileyim istem Rabbim dileyen isteyen herkese bu dunya meyvesini tattirsin

Canım çok üzüldüm ve çok şaşırdım gerçekten.. Biz de kaan hocaya umut bağladık. Tedavimiz 1 ay önce başladı şimdilik herşey yolunda gözüküyor ama tekrardan dna hasar testi yaptırmadık henüz. Çok tedirginim. Sizin sayı ve dna hasarı mıydı sorun sadece? yani hız morfoloji ya da hormonlar nasıldı? varikosel kaçıncı derece çıktı? çok sordum canım kusura bakma ama bizde 1,5 yılımızı boşa harcadık, yaşlar 30 un üstünde. Son umut Kaan hoca dedik şimdi senin yşadıklarını okuyunca tekrar tedirginlik başladı:KK43:

Kaçıncı derece bilmiyorum ama el ile muayene eder etmez doktor var dedi. Eşim inkar etti Kaan Aydos da aylarca tedavideyiz hiç böyle birşey demedi. Üstelik kaan bey ultrason ile baktı!!!!

Yinede başka doktora daha danışın. Bizim böyle oldu diye size de olacak diye birşey yok sadece aynı yıkımı kimsenin yaşamasını istemem!

Hormonlar gayet iyidi. Sadece sayımız azdı ve hiç yükselmedi.hız %25 fena sayılmazdı yani. Ama şimdi sayı 1mil. Altında geziyor %10 hız ve hasar %48 şimdi durum bu malesef. Üstelik Varikosel de mevcut muş!!

Kullandığımız ilaçlar inanarak !!! Deneme tahtasına döndük bak her ay değişiyor du..
Menegon
Teatrio
Emodex
Klomen
Evicap

Meraba arkadaşlar, biz Kaan hocaya 2015 Mayıs'ta tedaviye başladık. Dnd hasarımız %40 idi. Sperm Hızı ve sayısı gayet iyi fakat morfoloji %2 . Gün aşırı klomen ve günde iki kez emodex önerdi. Eylül'de kontrol dna baktırdık. %17 . Morfoloji aynı idi. Kaan hoca klomeni kesti. Teatrio önerdi. Ve doğal yolla beklememizi söyledi. 1 ay Teatrio içti eşim. Ama okadar bunaldıki kasımda onuda Bıraktı. Fakat ben ara ara klomen verdim ama düzenli olarak Karaciğer enzimlerine baktırdık.tabi hergün keçi boynuzu pekmezi,Fındık, ceviz,kuru incir verdim. Bu arada ben haşimato olduğumu öğrendim.onun içinde tedaviye başladık.tabi Doğal yolla olmayınca harıl harıl tüp merkezleriyle görüştük. Hatta birine karar verdik.tsh problemim olunca Tedaviyi yarıda kestik.bu ay tekrar başlayacağız derken mucize oldu... Doğal yolla hamile olduğumu öğrendik..bhcg 540.. Henüz keseyi görmedik, kalp atışlarını duymadık ama, yine de 4 yıllık evliliğimde ilk defa doğal yolla gebe kaldım.bu arada 2 başarısız aşılama ve 2 başarısız tüp deneyimim var. Hala inanamıyorum ve de sevinemiyorum bu mucize değil de nedir?

Meraba arkadaşlar, biz Kaan hocaya 2015 Mayıs'ta tedaviye başladık. Dnd hasarımız %40 idi. Sperm Hızı ve sayısı gayet iyi fakat morfoloji %2 . Gün aşırı klomen ve günde iki kez emodex önerdi. Eylül'de kontrol dna baktırdık. %17 . Morfoloji aynı idi. Kaan hoca klomeni kesti. Teatrio önerdi. Ve doğal yolla beklememizi söyledi. 1 ay Teatrio içti eşim. Ama okadar bunaldıki kasımda onuda Bıraktı. Fakat ben ara ara klomen verdim ama düzenli olarak Karaciğer enzimlerine baktırdık.tabi hergün keçi boynuzu pekmezi,Fındık, ceviz,kuru incir verdim. Bu arada ben haşimato olduğumu öğrendim.onun içinde tedaviye başladık.tabi Doğal yolla olmayınca harıl harıl tüp merkezleriyle görüştük. Hatta birine karar verdik.tsh problemim olunca Tedaviyi yarıda kestik.bu ay tekrar başlayacağız derken mucize oldu... Doğal yolla hamile olduğumu öğrendik..bhcg 540.. Henüz keseyi görmedik, kalp atışlarını duymadık ama, yine de 4 yıllık evliliğimde ilk defa doğal yolla gebe kaldım.bu arada 2 başarısız aşılama ve 2 başarısız tüp deneyimim var. Hala inanamıyorum ve de sevinemiyorum bu mucize değil de nedir?
Ayy ne kadar guzel insallah Saglikli sihhatli kucagina Almak nasip olur dua et bizede sen dert etme rabbim nasip edecek insallah...

Ayyyy cok sevindim senin adına darısı bizim basımıza umut oldun bıze tesekkurler

Back
X