- 14 Temmuz 2014
- 2.913
- 2.901
- 333
Slm kızlar. Beni bilenler bilir. Uzun bir maraton sonunda gerçek ortaya çıktı. Kaan Aydos da başladığımız zaman %22 sperm dna hasar vardı. Ilac iğne vs sonunda sonuçlarımız şöyle. %28 - %41 - %48 ... ve kaan hocanın yazdığı cvp şu "..size tüp bebek tedavisi öneriyorum!!!!".... lanet olsun. Yazıklar olsun. Hoş Haram olsun 3bine aşkın masraf oldu. 5 ay içinde!!!!
Başkent Üniversitesi Hastanesi Üroloji dok. Levent beye göründü eşim ve el ile muayene eder etmez 'sizde Varikosel var !!!' dedi ... yuhhh günde 10 hastaya bakıyor kaan bey ve hasta başı 450 alıyor. Siz hesaplayin.
Artık hiç bir doktora güveniyorum. Size tek tavsiyem. 3 4 doktora görünün. Maddi manevi yedi bitirdi bizi.
Ya nasıl olur Kaan Hoca yok mu demişti varikosel? Ultrasonla da baktığını söylüyorlardı hiç mi çıkmadı. Şu an acayip moralim bozuldu. Biz henüz gitmedik. İlk muayene eden doktor çok hafif ameliyata gerek yok demişti, bende Kaan hocadan kesin öğreniriz diye düşünüyordum. Ama bizim hız düşük değil biraz ona da bakıyorlarmış. Sizin hız nasıldı?