Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kaan hoca testi duzen lab da mi yaptryr? Ben kaan hocadan randevu almadan gitsem yaparlar mi?
Bize genart'ı tavsiye etti. dna hasar testi değil dna paneli istedi.Randevusuz gidilebiliyor canım. dna hasar testi 250 tl, dna paneli 800. gidince şok olduk biraz ama o kadar çok para döktük ki bu uğurda, 800 ne ki?

Dogal yolla olur dedi bize de ama ikinci ayımız.ben beklemiyorum dogrusu.tabi taktir Allahin..bugun 3.hormon tahlilimizi de aldim ve bi degisiklik yok.biri yukseliyo biri düşüyo..moralim bozuldu.o kadar ilaçlar bitkisel takviyeler nereye gidiyo bilmem..Rabbim sen bunaltma..hepimizin yardimcisi ol..tüm isteyenlerle birlikte bizlere de hayirli saglikli evlatlar nasip et Allahim...
canım doktorunuzun tavsiyesiyle yapıyorsunuz değil mi bitkisel takviyeleri? Çünkü hormona bağlı durumlarda azosperm için kullanılan her bitkisel takviye her zaman doğru etkiyi vermeyebiliyormuş .Doktor kontrolunde kullanın ben de internette araştırmıştım

Arkadaşlar merhaba. bizim bir basarisiz tüp bebek denememiz var .sorunumuz esimin sperm sayisinin 3.8 milyon olmasi. genetik olduğunu dusunuyoruz.. esimin kuzeni kaan aydosa gitmisti onun da sperm sayısı dusuktu ve % 75 hasar cikmisti dna da. tedavi oldu ve su anda eşi hamile ustelik ikiz. bizim ilk tüp bebek denememizdi her sey iyi gidiyor olmasına ragmen -yani embriyolarin gelisimi falan- tutmadi. son gun transferde embriyolarin gelişiminin geriden geldigini ogrendik.dr aciklama yapamadi. sizler hangi asamada kaan aydosa gitmeye karar verdiniz? beklemeli miyiz bilemiyorum:KK64: esim bi tüp daha denemek taraftari ama eger dna da hasar varsa riskli olmus olacak anladigim kadariyla. fikirlerinizi paylaşabilirseniz cok sevinirim.allah en kisa zamanda yüzünüzü güldürur umarim...

Merhaba eşimin azosperm olduğunu yeni öğrendik o yüzden çok moralim bozuk. Bu sitede bir çok mesaj var fakat hepsini okuyamiyorm. Kaan hocayla sitesinden iletişime geçtim ve iki ilaç verdi eşim şuan onları kullanıyor. Acaba azosperm olup esinde sperm çıkışı olan var mı? Yoksa biz bu tedavilerle zaman mı kaybedeceğiz? Lutfen banada yardımcı olun...
Merhaba. oncelikle umarim en kisa zamanda tedaviniz sonuc verir. kaan aydosa muayene olmadan mi direkt iletisime gectiniz? yani test sonuçlarınızi falan mo gonderdiniz nasil oldu?

teşekkür ederim canım ama hala arıyorum cevap veren yok tekrar denedim tahlil gönderimi açık mesaj yazabilceğim bölüm yok sitede
Hay Allah yaaa tahlil yüklediğin bölümün biraz üstünde kalıyor mesaj bölümü, bende çıkıyor.Sende niye çıkmıyor acaba??

dna panelı ne canm? cok pahalıymıs yaa
Hiçb sorma canım gerçekten pahalı.DNA hasar testi de dahil olmak üzere hücre yaşlanmasını sperm ölümünü de inceleyen bir test benim anladığım kadarıyla.İnternette çok araştırdım ama pek bilgi yok.Gelen rapora göre dna hasarımız %17 yani iyi sayılabilecek bir oran ama yaşlanmamış fazlaymış çıkan oranlara göre.Biz net anlayamıyoruz.İnşallah Kaan Hoca dönüş yaptığında bir çözüme ulaşmış oluruz :)

teşekkür ederim canım ama hala arıyorum cevap veren yok tekrar denedim tahlil gönderimi açık mesaj yazabilceğim bölüm yok sitede
kan tahlili bölümüyle sperm testi arasinda mesaj bölümü varm ben de sonradan farkettim. ayrica arkadaşlar dr izinde oldugu icin 5 eylulden sonra randevu almaya tekrar baslayacaklarmis.

Hiçb sorma canım gerçekten pahalı.DNA hasar testi de dahil olmak üzere hücre yaşlanmasını sperm ölümünü de inceleyen bir test benim anladığım kadarıyla.İnternette çok araştırdım ama pek bilgi yok.Gelen rapora göre dna hasarımız %17 yani iyi sayılabilecek bir oran ama yaşlanmamış fazlaymış çıkan oranlara göre.Biz net anlayamıyoruz.İnşallah Kaan Hoca dönüş yaptığında bir çözüme ulaşmış oluruz :)
ayy canm benm rabbım tez zamanda hamıle kalmayı nasip etsin . kaan hocadan nasıl randevu alacagız?

DNA panelinin 800 olduğunu duyunca şok olanlardanım :oha: benim tavsiyem hoca söylemeden kafanıza göre ne ilaç alın ne test yaptırın:KK12: farklı yönlendirme yapabiliyor hoca. Eşimin kilo vermesi gerekiyor ama maalesef stresten veremiyor. Gen artı tavsiye etti bize de ama hepsi para kurtu olmuş hastanelere güvenimi kaybettim resmen :duduk:

ayy canm benm rabbım tez zamanda hamıle kalmayı nasip etsin . kaan hocadan nasıl randevu alacagız?
aminnn hepimize hayırlısıyla inşallah canım..Kendi sitesindeki telefon numarasından arayıp randevu almıştım.Daha doğrusu asistanı "eylülde arayıp randevu tarihini söyleyeceğiz" demişti.Yani randevu vermek için de randevu veriliyor :) ve şu an sanırım tatilde oldukları için telefonlara da cevap veren olmuyor!

Arkadaşlar merhaba. bizim bir basarisiz tüp bebek denememiz var .sorunumuz esimin sperm sayisinin 3.8 milyon olmasi. genetik olduğunu dusunuyoruz.. esimin kuzeni kaan aydosa gitmisti onun da sperm sayısı dusuktu ve % 75 hasar cikmisti dna da. tedavi oldu ve su anda eşi hamile ustelik ikiz. bizim ilk tüp bebek denememizdi her sey iyi gidiyor olmasına ragmen -yani embriyolarin gelisimi falan- tutmadi. son gun transferde embriyolarin gelişiminin geriden geldigini ogrendik.dr aciklama yapamadi. sizler hangi asamada kaan aydosa gitmeye karar verdiniz? beklemeli miyiz bilemiyorum:KK64: esim bi tüp daha denemek taraftari ama eger dna da hasar varsa riskli olmus olacak anladigim kadariyla. fikirlerinizi paylaşabilirseniz cok sevinirim.allah en kisa zamanda yüzünüzü güldürur umarim...
Merhaba canim bence kaan beye gidin derim benimde basarisiz bir tup bebegim var kaan beye tedavi olduk sukur hamileyim ve 7.nci ayimiza girdik Rabbim sizede nasip eylesin tez zamanda insallah.

Merhaba canim bence kaan beye gidin derim benimde basarisiz bir tup bebegim var kaan beye tedavi olduk sukur hamileyim ve 7.nci ayimiza girdik Rabbim sizede nasip eylesin tez zamanda insallah.
ayyy nasil teşekkür etsem bilemiyorum.kimse cevap yazmadi diye üzülüyordum. sizin durumunuz neydi ne oldu? esim hic inanmıyor normal gebeligi saglayacak sekilde tedavi olacagina. illa tup deneyelim diyor once. ben de dna hasar varsa ve bi problem yaşarsak diye korkuyorum. ne yapacagimi sasirdim:110:

Ne demek canim benim esimde sperm 6 ile 10 milyon civarindaydi ve ileri hareketlilik yoktu ankarada bi hastanede tup bebek yaptirdik olmadi kaan beye gittik sperm dnası istedi sukur bisey cikmadi snra esimden enfeksiyon varmi diye tahlil istedi esimde ureaplazma diye bi mikrop cikti antibiyotik kullandik bu arada kaan beyin dedigi isirgan otu cayi keciboynuzu tozu nohutkuru birkac biseyde ben ekleyip hergun denedik antibiyotigi iki hafta kullandi esim bende o ay hamile oldugumu ogrendiminsallah sizede nasip etsin tez zamanda sperm dna hasari varsa canim tutma olasiligi dusuk oluyor demisti kaan bey ama kendi karariniz ben size umut olursam diye yazdim canim rabbim herkese normal gebeligi nasip etsin cunku cok yipratici tup bebek ve asilama sureci...

ayyy nasil teşekkür etsem bilemiyorum.kimse cevap yazmadi diye üzülüyordum. sizin durumunuz neydi ne oldu? esim hic inanmıyor normal gebeligi saglayacak sekilde tedavi olacagina. illa tup deneyelim diyor once. ben de dna hasar varsa ve bi problem yaşarsak diye korkuyorum. ne yapacagimi sasirdim:110:

Canım merhaba, bende uzun zamandır bakmıyordum buraya, dna hasarı bizim 2,5-3 ayda düzeldi. Yani bu tedaviyi zaman kaybı olarak görmeyin bence. Eğer varsa dna hasarı düzeldikten sonra yaparsınız tüp bebek en azından kafanda acabalar kalmaz, tüp bebek süreci bayan için manevi olarak yorucu biliyorsun. Bizim sayıda da yükselme var, eşim o yüzden tüp bebeği erteleyip duruyor:))

Canım selamlar, bizimde başımızdan buna benzer bir olay geçti. Tahmin ediyorum morfolojinizde düşüktür. Tüp bebek yaptırmıştık bizde tutmadı, hatta doktorumuz beklemiyordum keisnlikle tutmamasını dedi ve bizde açıklama alamadık. Sonradan araştırdım epey, malum kafaya takılıyor. Eğer dns hasarı var ise, tüp bebekte pek mümkün değil, çünkü yıkama felan olsada gözle en iyi gördükleri spermleri alıyorlar. Dna sını bilmiyorlar sonuçta yumurtayı döllerken. Eğer hasarlı sperm ile yumurta döllense bile, embriyo oluşmuyo, oluşsa tutunamıyo, tutınsa genelde düşük oluyo ve hadi ilaçlarla zorla tutturdular diyelim genelde bebekte genetik sıkıntılar olabiliyor. Souçta hasarlı bir embriyoyu zorla içerde tutmaya çalışıyorlar, hasarlı olup olmadığını bilemeden en başından, doğada işini yapmaya çalışıyor sağlıksız embriyoyu vücuttan atmaya çalışarak. Eğer düzeltebiliyorsanız dns hasarını spermde bence eşin tedavi olsun öyle deneyin. Helde birde örnek var başarılı ailenizde.

Back
X