Eşimde de varikosel var peki ameliyattan sonra çıkış oldu muesım varıkosel amelıyatı oldu sonra tup bebek denedık tese hıc olmadı esım ama azosperm teshısı yenı kondu tese olur dıye dusunuyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşimde de varikosel var peki ameliyattan sonra çıkış oldu muesım varıkosel amelıyatı oldu sonra tup bebek denedık tese hıc olmadı esım ama azosperm teshısı yenı kondu tese olur dıye dusunuyoruz
Peki eşiniz varikosel ameliyatı olduktan sonra sperm çıkışı oldu muKızlar dna hasarı Nasıl yapılıyor cahilliğime verin bizim elimizde sadece azosprem yazan bir kağıt var sadece o yazıyor yol gösterin ne yapmalıyız
ben 2 hafta oncr yazmistim aksam mesaj geldi cevap olarak. ilk yazdığımda 8 eylulde cevap gelecek diye mail atmislardi ve oyle de oldu.kızlar kaan hocaya mail atıp da yakın zamanda cevap alan oldu mu hep dönüş yapıyordu ama en son ki mailim için otomatik mesajdaki verdigi gune göre hala donus yapmadi
Bana gelen mesajda da 8 eylul yaziyordu ama cevap gelmedi telden de ulasilmiyorben 2 hafta oncr yazmistim aksam mesaj geldi cevap olarak. ilk yazdığımda 8 eylulde cevap gelecek diye mail atmislardi ve oyle de oldu.
telden surekli arayin hic durmadan onlarca kez aradiktan sonra ulaşacaksınız muhtemelen. biz de coo zor ulaşabildikBana gelen mesajda da 8 eylul yaziyordu ama cevap gelmedi telden de ulasilmiyor
Öyle yapcam artık teşekkür ederimtelden surekli arayin hic durmadan onlarca kez aradiktan sonra ulaşacaksınız muhtemelen. biz de coo zor ulaşabildik
cıkıs zaten vardı bızde hep ama cıkanın kendıne hayrı yok oyle dusun hareket yok canlılık yok ıkı tuptede sozde en ıyı spermler kondu ama sperm bellı bır yere kadar embrıoyu boldu sonra bolunme duruyor embrıo öluyorEşimde de varikosel var peki ameliyattan sonra çıkış oldu mu
kaan hocaya maıl attıqımda hep 15.qun cevap qelıyor hıc sorun yasamadım ama telefonu sureklı arayın kızlar pes etmeden cok zor ulasılıyorben 2 hafta oncr yazmistim aksam mesaj geldi cevap olarak. ilk yazdığımda 8 eylulde cevap gelecek diye mail atmislardi ve oyle de oldu.
kaan hoca varıkosel amelıyatı taraftarı bız olduk gıttık ozaman kaan hocayı tanımıyorduk yoksa kesınlıkle kaan hocada amelıyat olurduk ızmırde ıyı bır drda oldu amelıyat esım amelıyatımızı basarılı buldu hoca begendı ıyıkı olmussun dedı bıze senın esınede amelıyat der belkı varıkosel ıcın derse hocada olursuncıkıs zaten vardı bızde hep ama cıkanın kendıne hayrı yok oyle dusun hareket yok canlılık yok ıkı tuptede sozde en ıyı spermler kondu ama sperm bellı bır yere kadar embrıoyu boldu sonra bolunme duruyor embrıo öluyor
sanslısın ben ıkı kez tup denedım ozel ege tup bebek merkezı rafıel levı ve umur yensel azosperm teshısını koyamadılar duzen labr. 2kez sperm verdık onlar koydu azosperm teshısını dusunkı ben bosu bosuna ıkı kez tup bebek tedavısı oldum dondurulmusumda olmadı hep sıfırdan tedavı sonra moraller sıfır sen tedavını yarım bırakmıssın en quzelı sımdı azosperme qore tedavı olursun hayırlısı olsunYok cnm hiç bir şey olmadı tüp bebek sırasında öğrendik tedavi yarım bıraktık tedavi sırasında azosprem dediler sonra da ameliyat o yüzden bizde yarım bıraktık
sen aklına gelen herseyı sor hocaya esınde sorsun bızdede 1tane sperm var hrsde amelıyat tup yapıyor hoca omer altunla calısıyor ben hrsyı omer hocayıda arastırdım ıcıme sındı sende arastır ınternetten 4100 tese 6000tup ılaclar harıc dıye oqrendım ama kaan hocanın hastasına ındırım nasıl bılemıyorumevet aynen aralık ayının sonuna alabildik randevuyu. taaaa 6buçukta ulaşabildim. allah yardımcıları olsun valla. biz de aynen birkaç ay tedavi ve mikrotese ile tüp bebek yoluna gidicez çok büyük ihtimalle çünkü sperm sayımız sıfır. allah hepimizin yardımcı olsun. çok teşekkür ederim cevabın için.
sen aklına gelen herseyı sor hocaya esınde sorsun bızdede 1tane sperm var hrsde amelıyat tup yapıyor hoca omer altunla calısıyor ben hrsyı omer hocayıda arastırdım ıcıme sındı sende arastır ınternetten 4100 tese 6000tup ılaclar harıc dıye oqrendım ama kaan hocanın hastasına ındırım nasıl bılemıyorum
kaan hocadan cevap beklıyoruz daha bıze tese demedı tup demedı bız tahmın edıyoruz sadece ama okuduqum aynı gun ıkımıze ıslem yapılmıyor bılıyorsun tesede sperm cıkmama ıhtımalıde var ozaman ben bosu bosuna tedavı olmıs olurum tup ıcın once tese 1ay sonra tup bebek yapıyormus hoca burdan oyle okudum spermı alıp donduruyorlar ondan 41oolıra 500dondurma ucretı 3600tese fıyatı valla ızmırde bıev parası harcadım sonuc sıfır umarım kaan hoca vesılesıyle bebeqımız olur hepımızıntoplamda 10 bin liranın üstüne çıkacak gibi diyorsun yani. hayırlısıyla bebek sahibi olalım da arkadaşım napalım para bulunur bir şekilde. araştırayım ben de çok sağ ol. peki ameliyat tarihiniz belli mi merak ettim şimdi. tese nasıl geçecek, seni de aynı gün mü alıcaklar falan detayları mutlaka paylaş olur mu, izleyeyim seni.
Benim esimde azospermdi ama tese oldu canim bence herkesin durumu ayni degil cunku bize igne vermedi insallah dogal yoldan da cikis olurkızlar esıme azopserm teshısı kondu kaan hocadan maıl geldı menogon ıgne tedavısı verdı esıme bız korkuyorduk tese amelıyatı der dıye cok mutluyuz ıgne tedavısınden sonra tup bebek dedı kaan hoca oyuzden esı azosperm olanlar tese dıye korkmasın ıgne tedavısı varmıs aranızda esı menogon ıgneyele tedavı olup tup bebek yapıp pozıtıfı goren varmı????
Peki 6000 tl. hrs de mi yoksa devlette mi . Devlet dusunuyoruz ama kesin degil. Acaba ankarada devlette ne kadar olur bilen var misen aklına gelen herseyı sor hocaya esınde sorsun bızdede 1tane sperm var hrsde amelıyat tup yapıyor hoca omer altunla calısıyor ben hrsyı omer hocayıda arastırdım ıcıme sındı sende arastır ınternetten 4100 tese 6000tup ılaclar harıc dıye oqrendım ama kaan hocanın hastasına ındırım nasıl bılemıyorum
kızlar esıme azopserm teshısı kondu kaan hocadan maıl geldı menogon ıgne tedavısı verdı esıme bız korkuyorduk tese amelıyatı der dıye cok mutluyuz ıgne tedavısınden sonra tup bebek dedı kaan hoca oyuzden esı azosperm olanlar tese dıye korkmasın ıgne tedavısı varmıs aranızda esı menogon ıgneyele tedavı olup tup bebek yapıp pozıtıfı goren varmı????
kızlar esıme azopserm teshısı kondu kaan hocadan maıl geldı menogon ıgne tedavısı verdı esıme bız korkuyorduk tese amelıyatı der dıye cok mutluyuz ıgne tedavısınden sonra tup bebek dedı kaan hoca oyuzden esı azosperm olanlar tese dıye korkmasın ıgne tedavısı varmıs aranızda esı menogon ıgneyele tedavı olup tup bebek yapıp pozıtıfı goren varmı????