cnm kafama takılan birşey var dün bir profun sitesinde denk geldım de. cocuk denemesı yapmayın deneyerek kendınızı strese sokuyorsunuz demiş kadın vucudu makına değil düğmeye basıp 13 -14. gun yumurtlasın diye birşey yok demiş. kafanızdan atın ve rahat bır sekılde istedgnz zmn ilişki kurun demiş. kafamdan attım oldu diyenleri cok duyuyorum ama bukdr tedavı olurken fayda görecegız mı dıye beklerken kafadan nasıl atılıyor. ben beceremıyorum ve bılıyorumkı benım gıbı bunu beceremeyen cok kişi var. hatta bu bahsettgm prof soyle de demıs ornegın orgazm oldgnz bır ılıskıde bıle bır yumurtlama meydana gelebılır yanı ovulasyon testı vs bunlar hıkaye tıcaret fln demıs. bı yandan da yumurtlamaya denk gelmezse gebe kalamayız gercegını de bılıyoruz. ben duzenlı adet gören bırıyım ve genelde 13-14 gunlernde yumurtlamam oluyor. o hafta daha sık calısıyoruz ve snra bıkkınlık gelıyor ayın diğer gunlerı cok nadır birliktelık oluyor. kafadan atamamak da gercekten gebe kalamama sebebım olablrmı bılmıyorum. sen kafandan atabıldınmı nasıl hamıle kaldın? ve diğer hamıle arkadaslar sizde durum nasıldı?
H
Humaask