• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bizim sayı duşuk dna hasarı %29 canlı sperm az ve oksidatif stres yüksek. Biz yaptrdık hepsini. Ama çok takmamaya karar verdik çünkü bir tarafı düzelirken diğer taraf bozulabiliyormuş. Sayımız düştü biraz. Diğer sonuçları daha almadık.bence siz yakın zamanda güzel haberi alırsınız canım ☺️
Amin inşallah.. En iyisi kafaya takmamak ama işte yapamıyoruz yapsakta kısa süreli oluyor.. Eşin şuan ilaç vs. kullanıyor mu?

Gözünüz aydın peki hangi ilaçları vermişti kaan hoca?
Sevinmek için erken canım :) Bakalım ne olacak? Bize kaan hoca ilaç vermedi. Ama eşim 3 ay önce varikosel ameliyatı oldu ve ameliyat yapan doktor emodex ve gonal-f iğne vermişti. Eşim Kaan hocaya 3 aydır bu ilaçları kullandığını söyledi. Kaan hoca da tamam zaten bende bunları başlatacaktım dedi. Hala devam ediyor ilaçlara.. Ekstra olarakta keçiboynuzu tozu ve ısırgan otu çayı içiyor.

Sevinmek için erken canım :) Bakalım ne olacak? Bize kaan hoca ilaç vermedi. Ama eşim 3 ay önce varikosel ameliyatı oldu ve ameliyat yapan doktor emodex ve gonal-f iğne vermişti. Eşim Kaan hocaya 3 aydır bu ilaçları kullandığını söyledi. Kaan hoca da tamam zaten bende bunları başlatacaktım dedi. Hala devam ediyor ilaçlara.. Ekstra olarakta keçiboynuzu tozu ve ısırgan otu çayı içiyor.
Gör bak Allah ın izniyle az kaldı sonucunuzu alcaksınız canlılık testi yaptırnız mı o nasıl ?

Bizim sayı duşuk dna hasarı %29 canlı sperm az ve oksidatif stres yüksek. Biz yaptrdık hepsini. Ama çok takmamaya karar verdik çünkü bir tarafı düzelirken diğer taraf bozulabiliyormuş. Sayımız düştü biraz. Diğer sonuçları daha almadık.bence siz yakın zamanda güzel haberi alırsınız canım ☺️
Canım bu oksidatif stres nasıl etki ediyormuş bilgin var mı? NAsıl düzeltiliyor sorun çıkarsa? Bizim henüz çıkmadı onun sonucu haftaya çıkar sanırım

Canım bu oksidatif stres nasıl etki ediyormuş bilgin var mı? NAsıl düzeltiliyor sorun çıkarsa? Bizim henüz çıkmadı onun sonucu haftaya çıkar sanırım
Oksidatif stres kötü beslenme radyasyon kötü yaşam tarzı olarak spermin etrafında bir çember oluşturuyor ve onu öldürüyor canım. Antioksidanla zamanla tedavi edilebiliyormuş. Bir nevi dna hasarına sebep olan şey diyebiliriz.

Dna hasar testini nerede yaptırdınız? Ne kadar zamanda çıktı sonuç?

Kızlar dna hasar sonucumuz çıktı ve %12 ye düşmüş:KK71: spermiyogramımız çok kötü çıktı ama tamoksifene bağlıyoruz. Dna hasarımız düştüğüne göre hoca ilacı değiştirir belki artık. Çok mutluyuzzz eşim gaza geldi her şeyi daha iyi yapıcam diyor :KK31: çok korkmuştum tedaviyi bırkaır diye. Darısı sizlerin başına inşallah pozitifi gördüğümüz günler de gelir:KK9:

Kızlar dna hasar sonucumuz çıktı ve %12 ye düşmüş:KK71: spermiyogramımız çok kötü çıktı ama tamoksifene bağlıyoruz. Dna hasarımız düştüğüne göre hoca ilacı değiştirir belki artık. Çok mutluyuzzz eşim gaza geldi her şeyi daha iyi yapıcam diyor :KK31: çok korkmuştum tedaviyi bırkaır diye. Darısı sizlerin başına inşallah pozitifi gördüğümüz günler de gelir:KK9:
Gözünüz aydın canım çok sevindim en kısa zamanda doğal yolla hamiş olursun inşallah

Gözünüz aydın canım çok sevindim en kısa zamanda doğal yolla hamiş olursun inşallah
Sağol canım. Darısı herkesin başına:KK54:Ona daha çok var gibi görünüyor ama bu haber bile bizi çok mutlu etti. Bir de hamile kalırsam nasıl bir mutluluk olur hiç tahmin bile edemiyorum. :KK17:Sabır sabır :dua:

Hadi gözün aydin canım. Bak önemli olan şu aşamada dna ydi onu hallettiniz. Insallah devamı da gelir. Hatta belki bu sayede hamile kalirsin t3daviye devam etmeye gerek kalmadan :))

Nasil verdiler size? Bana dedi ki defterime not aldim, sizi arayacagiz bilmem kaçıncı sayfadasiniz. 3 hafta oldu hala aranmadik. Anlamıyorum millete pat diye nasil veriyorlar

Back
X