Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Siz kaan aydosa mı gidiyorsunuz suan? Ne tedavi basladı ne dedi size?
Evt kaan hocayla tedavideyz 3 aylik tedavi onermisti bitti.tahlileri yenileyecegz ise yaradimi gorecegz.bize canli sperminiz az dogal yolla gebelik olmama sebebi bu yazmis.tup bebkte sorun olmaz demis ama bzm tup bebekte tutmadi baska sikintilardami var bilmiyrm.degerler duzelirse 6 ay dogal yolla gebelik denerz blki olmadi tup bebek

Canım bizde yeni başlıcaz kullanmaya sabah akşam bizimde sperm üreten hücre var fakat gelişmiyor ilk aşamada duruyor. İnşallah faydasıni görürüz hep birlikte. Sonucunu bildirir misin bizede ilacı araştırdım çok faydasıni gören olmuş inşallah bizlerede iyi gelir.
Nasıl yani sperm mi oluşmuyor? Azosperm mi

Evt kaan hocayla tedavideyz 3 aylik tedavi onermisti bitti.tahlileri yenileyecegz ise yaradimi gorecegz.bize canli sperminiz az dogal yolla gebelik olmama sebebi bu yazmis.tup bebkte sorun olmaz demis ama bzm tup bebekte tutmadi baska sikintilardami var bilmiyrm.degerler duzelirse 6 ay dogal yolla gebelik denerz blki olmadi tup bebek
Canlı sperm nasıl bakılıyor bu spermiyogramdaki motilite değeri mi o

Sanırım sen de öğretmensin. Şimdi yineiyiyiz koşturuyoruz okullar açılınca napıcaz nası gidicez doktorlara nası tüpbebeğe baslıcaz hic bilmiyorum
Evt cnm okul acılınca 27-28 saat dersim oluyor en az pestilim cıkıyor sürekli ayaktayım tahtadayım oturamıyorum bile teog cocuklarım var.kaan hoca ile tedaviye başladık bi süre çabalıcam olmazsa ki inşallah olur yaz tatilinde ancak tüp tedavisine başlarım çünkü küçük bi ilçedeyim merkezde annemde kalmam gerek yada 2 yaz beklicem tayin olup gidince yapcam cnm yoksa imkansızlıklar içindeyim burda.Rabbim herkese ayrı bi dert verio

Canlı sperm nasıl bakılıyor bu spermiyogramdaki motilite değeri mi o
O mikroskopa gozle degerlendirilen canli sperm durumuymus yani hareketli spermler canli demekmis. Annexin V baglanmasi testini genetik bolumu inceliyor onunla da ölü canli sperm yapisi gozukuyor sanrm ölü spermlere bu annexin enzimi baglanoyormus. Hareketszilign sebebi belli oluyir belkide. Bnde tam bilmiyrm

Ne diyelim canım buna da şükür. En azından bişey var tedavi ediliyor. Bizde hiç birşey yok biz yine de tadaviden umut arıyoruz :KK43: Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Evet cok haklisin. Ama aptala bagladim artik bazen daha kotulerini dusunuyorum sukrediyorum bazen de isyan ediyoeum. Etmemek gerekiyor ama insaniz en nihayetinde iplerin cok gerildigi oluyoro_O

Evt cnm okul acılınca 27-28 saat dersim oluyor en az pestilim cıkıyor sürekli ayaktayım tahtadayım oturamıyorum bile teog cocuklarım var.kaan hoca ile tedaviye başladık bi süre çabalıcam olmazsa ki inşallah olur yaz tatilinde ancak tüp tedavisine başlarım çünkü küçük bi ilçedeyim merkezde annemde kalmam gerek yada 2 yaz beklicem tayin olup gidince yapcam cnm yoksa imkansızlıklar içindeyim burda.Rabbim herkese ayrı bi dert verio
Allah yardimcin olsun seni cok iyi anliyorum benim de 35 saat dersim var cocuklarim engell :(
Allah nasip.ederse hamilelik cok zorlancam biliyorum ama yeter ki olsun diyorum

Merhaba kizlar.bende bekleyenlerdenim sayi dusuk dna hasari yuksek.uzuluyorum bende bazen isyan ediyorum .hic hamile kalamicakmisim gibi geliyor korkuyorum
.Al lahimherkese tatli bi bebek nasip etsin

Merhaba kizlar.bende bekleyenlerdenim sayi dusuk dna hasari yuksek.uzuluyorum bende bazen isyan ediyorum .hic hamile kalamicakmisim gibi geliyor korkuyorum
.Al lahimherkese tatli bi bebek nasip etsin
Amin canm aminnnn sizde sayı ve hasar kaç bizdede aynı sorunlar var tedaviye başladınızmı?

Amin canm aminnnn sizde sayı ve hasar kaç bizdede aynı sorunlar var tedaviye başladınızmı?
Sanki hasar cıksa sevincek gibiyim en azından cözüm bulan bi hoca var öbürtürlü morfolojinin hicbir cözümü olmucak dna hasarı varsa düzelince morfoloji de yükseliyor cünkü

Sanki hasar cıksa sevincek gibiyim en azından cözüm bulan bi hoca var öbürtürlü morfolojinin hicbir cözümü olmucak dna hasarı varsa düzelince morfoloji de yükseliyor cünkü
zaten kaan hoca morfoloji ve sayıya takılmıyor ilkkez bana doğal yolla olur tedavine başlayalım diyen bi dr oldu.

Sende sıkıntılar nelerdi tam olarak? Ne tedaviler uyguladı?
Sperm toplamda 12 milyon hareket sınırda ama dna hasar 29 cıktı klomen emodex kullanmamızı söyledi 2 haftadır kullanıyor pazartesi kan tahlili yaptırcaz tekrar ona göre yön vericem dedi önce hasarı düzeltmem gerek dedi

arkadaşlar bizim test yaptırmamız gerekiyor semen haploidi paneli bu sadece ankarada mı var. oraya mı gitmemiz gerekiyor acaba

Sperm toplamda 12 milyon hareket sınırda ama dna hasar 29 cıktı klomen emodex kullanmamızı söyledi 2 haftadır kullanıyor pazartesi kan tahlili yaptırcaz tekrar ona göre yön vericem dedi önce hasarı düzeltmem gerek dedi
Morfoloji kaçtı peki? Ve en önemlisi baş anomalisi

Kizlar bgn esim tahlil verdi spermiyogram pztsi aksami canlilik testi de 10 gun snra cikacakmis. Merakla bekliyrm 3 aylik emodeks trental kullanmi snrasi degerler ne alemde acaba. Sonuclar ciksinda hemen paylasacagim sizinle
Hadi bakalım canım biz de güzel haberlerini bekliyoruz inşallah :dua:

Back
X