- 23 Ocak 2017
- 4.217
- 5.571
- 158
- 33
O antioksidan dedikleri de baya pahalı vitaminler.. ömür boyu cocuk yapmayı bitirene kadar içmeli mi yani8 e düştü canım antioksidan kullandığınız sürece de hasar tekrarlamaz dedi hoca
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O antioksidan dedikleri de baya pahalı vitaminler.. ömür boyu cocuk yapmayı bitirene kadar içmeli mi yani8 e düştü canım antioksidan kullandığınız sürece de hasar tekrarlamaz dedi hoca
canım benım betahcg degerlerim artıyor ama az artıyor ben umudu kestıkce dr.um kesmıyordu. dun yıne gıttım yanına 3 ısmım var bebek olana kadar ısmını ezberleyecegım dıyor hala oyle dusunuyor bende dedım kı madem o oyle dusunuyor neden kendımı uzuyorum bende eglencelı hale getıreyım hamılelık takvımı eklıım dedım.Maşallah hayırlı olsun hiç bişeye gerek kalmamıs Sağlıkla kucagına almayı nasip etsin Allah uğurlu geliyorum sanırım bu bi kaç kez oldu kime cvp verdiysem aynı hafta gebelik takvimi gördüm bi bana vurmuyor sansım.bize de dua et olur mu hamilenin duası kabul olurmus cnm
Süre vermedi dr havuç bol tüketsin demişti bende yapabildiğim kadar yaparımOnu nekadar süre yapcaksın? 1 ay mı daha mı fazla
Bakarsın dr un dediği olur ki inşallah olur ümitsiz olma kendini de cok alıstırma ama canm hadi güzel haberlerlecanım benım betahcg degerlerim artıyor ama az artıyor ben umudu kestıkce dr.um kesmıyordu. dun yıne gıttım yanına 3 ısmım var bebek olana kadar ısmını ezberleyecegım dıyor hala oyle dusunuyor bende dedım kı madem o oyle dusunuyor neden kendımı uzuyorum bende eglencelı hale getıreyım hamılelık takvımı eklıım dedım.
bugun yıne kan verecegım.
her duamda sız varsınız hiç etmez mıyım
Allahım bebiş ısteyen herkese ardından bana nasıp et dıyorum
Ben tüpü denemeye korkuyorum sayı iyi demiş hareket için tedavi verdi ekimde test yaptırıcaz bakalım ne olacakBanada oluo öyle ama sonra diorum ki tüp bebekle kaç kez de olsa denerim Rabbim nasip ederse diorum Eeee şimdi sizde sayıyımı artırmaya çalısıyor hoca? 1 aylık ilaç uygulamıs test istemişti demi hasar bittikten sonra
Ben tüpü denemeye korkuyorum sayı iyi demiş hareket için tedavi verdi ekimde test yaptırıcaz bakalım ne olacakBanada oluo öyle ama sonra diorum ki tüp bebekle kaç kez de olsa denerim Rabbim nasip ederse diorum Eeee şimdi sizde sayıyımı artırmaya çalısıyor hoca? 1 aylık ilaç uygulamıs test istemişti demi hasar bittikten sonra
Evet pahalı promotil kullanıyor şimdi ama ne kadar kullanıncak bilmiyorum ama tekrarlamaması için kullanması gerekiyor onu biliyorum ilaçlara kaldı işimizO antioksidan dedikleri de baya pahalı vitaminler.. ömür boyu cocuk yapmayı bitirene kadar içmeli mi yani
O otomatik cevap şu tarihte size geri dönüş yapılacaktır diye gelmiştir canım farklı bişeyi yazıyorKızlar merhaba Kaan Aydosa eşimin ameliyattan önceki sonuçlarını mail ile atmıştım ama sanki otomatik cevap gibi bi şey gelmiş beni pek tatmin etmedi açıkcası yanına muayeneye gitmeden mail üzerinden ilaç verdiği kimse var mı burda
Yok canım şu tarihte cevap verilecektir dediği tarihte gelen msj şöyle sayımız 100bin ve morfoloji eksilerde olduğu halde normal yoldan gebelik olabilir diye yazmış mesela bu bana inandırıcı da gelmedi yani sanki toplu cevap gibi o yüzden içime sinmedi şimdi 1 ay sonra tekrar test yaptıracağız onu göndericem bakalım. Sizin tedavi nasıl gidiyor neler yapıyorsunuzO otomatik cevap şu tarihte size geri dönüş yapılacaktır diye gelmiştir canım farklı bişeyi yazıyor
Evet onda bi yanlışlık var biz tedavinin 5. Ayındayız hasar düştü hareketi artırmaya çalışıyoruzYok canım şu tarihte cevap verilecektir dediği tarihte gelen msj şöyle sayımız 100bin ve morfoloji eksilerde olduğu halde normal yoldan gebelik olabilir diye yazmış mesela bu bana inandırıcı da gelmedi yani sanki toplu cevap gibi o yüzden içime sinmedi şimdi 1 ay sonra tekrar test yaptıracağız onu göndericem bakalım. Sizin tedavi nasıl gidiyor neler yapıyorsunuz
sagolasin
Bakarsın dr un dediği olur ki inşallah olur ümitsiz olma kendini de cok alıstırma ama canm hadi güzel haberlerle
Emodex kullandık canım
Ya bence bi süre bekle ilaçların yanında hocanın sölediklerinin dışında bişe yapma bence çünkü tedaviye yanıt alıomusunuz o anlaşılmaz hocada öyle dedi bize hem sanki biraz pahalıKızlar bi site buldum tanıdığım tavsiye etmişti mail attım hareket ve sayı için ballı macun hazırlıyoruz 2600 gramlık dedi 585 liraymış getirsem mi acaba kararsız kaldım
Canım hasar düzeldi bizim sadece harekette sıkıntı var şuan promotil endol ve trental kullanıyor. Emodeksi promotil le değiştirdi İnşallah olur Sağlıkla kucağına alırsın