Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Maşallah hayırlı olsun hiç bişeye gerek kalmamıs Sağlıkla kucagına almayı nasip etsin Allah uğurlu geliyorum sanırım bu bi kaç kez oldu kime cvp verdiysem aynı hafta gebelik takvimi gördüm bi bana vurmuyor sansım.bize de dua et olur mu hamilenin duası kabul olurmus cnm
canım benım betahcg degerlerim artıyor ama az artıyor ben umudu kestıkce dr.um kesmıyordu. dun yıne gıttım yanına 3 ısmım var bebek olana kadar ısmını ezberleyecegım dıyor hala oyle dusunuyor bende dedım kı madem o oyle dusunuyor neden kendımı uzuyorum bende eglencelı hale getıreyım hamılelık takvımı eklıım dedım.
bugun yıne kan verecegım.
her duamda sız varsınız hiç etmez mıyım
Allahım bebiş ısteyen herkese ardından bana nasıp et dıyorum

:dua::dua:
canım benım betahcg degerlerim artıyor ama az artıyor ben umudu kestıkce dr.um kesmıyordu. dun yıne gıttım yanına 3 ısmım var bebek olana kadar ısmını ezberleyecegım dıyor hala oyle dusunuyor bende dedım kı madem o oyle dusunuyor neden kendımı uzuyorum bende eglencelı hale getıreyım hamılelık takvımı eklıım dedım.
bugun yıne kan verecegım.
her duamda sız varsınız hiç etmez mıyım
Allahım bebiş ısteyen herkese ardından bana nasıp et dıyorum
Bakarsın dr un dediği olur ki inşallah olur ümitsiz olma kendini de cok alıstırma ama canm hadi güzel haberlerle

Banada oluo öyle ama sonra diorum ki tüp bebekle kaç kez de olsa denerim Rabbim nasip ederse diorum Eeee şimdi sizde sayıyımı artırmaya çalısıyor hoca? 1 aylık ilaç uygulamıs test istemişti demi hasar bittikten sonra
Ben tüpü denemeye korkuyorum sayı iyi demiş hareket için tedavi verdi ekimde test yaptırıcaz bakalım ne olacak

Banada oluo öyle ama sonra diorum ki tüp bebekle kaç kez de olsa denerim Rabbim nasip ederse diorum Eeee şimdi sizde sayıyımı artırmaya çalısıyor hoca? 1 aylık ilaç uygulamıs test istemişti demi hasar bittikten sonra
Ben tüpü denemeye korkuyorum sayı iyi demiş hareket için tedavi verdi ekimde test yaptırıcaz bakalım ne olacak

O antioksidan dedikleri de baya pahalı vitaminler.. ömür boyu cocuk yapmayı bitirene kadar içmeli mi yani
Evet pahalı promotil kullanıyor şimdi ama ne kadar kullanıncak bilmiyorum ama tekrarlamaması için kullanması gerekiyor onu biliyorum ilaçlara kaldı işimiz

Kızlar merhaba Kaan Aydosa eşimin ameliyattan önceki sonuçlarını mail ile atmıştım ama sanki otomatik cevap gibi bi şey gelmiş beni pek tatmin etmedi açıkcası yanına muayeneye gitmeden mail üzerinden ilaç verdiği kimse var mı burda

Kızlar merhaba Kaan Aydosa eşimin ameliyattan önceki sonuçlarını mail ile atmıştım ama sanki otomatik cevap gibi bi şey gelmiş beni pek tatmin etmedi açıkcası yanına muayeneye gitmeden mail üzerinden ilaç verdiği kimse var mı burda
O otomatik cevap şu tarihte size geri dönüş yapılacaktır diye gelmiştir canım farklı bişeyi yazıyor

O otomatik cevap şu tarihte size geri dönüş yapılacaktır diye gelmiştir canım farklı bişeyi yazıyor
Yok canım şu tarihte cevap verilecektir dediği tarihte gelen msj şöyle sayımız 100bin ve morfoloji eksilerde olduğu halde normal yoldan gebelik olabilir diye yazmış mesela bu bana inandırıcı da gelmedi yani sanki toplu cevap gibi o yüzden içime sinmedi şimdi 1 ay sonra tekrar test yaptıracağız onu göndericem bakalım. Sizin tedavi nasıl gidiyor neler yapıyorsunuz

Yok canım şu tarihte cevap verilecektir dediği tarihte gelen msj şöyle sayımız 100bin ve morfoloji eksilerde olduğu halde normal yoldan gebelik olabilir diye yazmış mesela bu bana inandırıcı da gelmedi yani sanki toplu cevap gibi o yüzden içime sinmedi şimdi 1 ay sonra tekrar test yaptıracağız onu göndericem bakalım. Sizin tedavi nasıl gidiyor neler yapıyorsunuz
Evet onda bi yanlışlık var biz tedavinin 5. Ayındayız hasar düştü hareketi artırmaya çalışıyoruz

Merhaba arkadaşalar. Benim eşimde Kaan Hocaya tedavi oldu. Normal yoldan sperm yok tese de ise sperm çıkıyor.
sperm Kalitesini arttırmaya yönelik bir tedavi uyguladığını söyledi doktor. 15-20 gün klomen kullandırdı sonra bıraktırdı şuan göbekten bir iğne vuruluyor ve sabahları suya karıştırdığı bir vitamin var. Bize en az 4 ile 6 ay tedavi süreci dedi.
Acaba Kaan Hocaya tedavi olmuş ve sperm kalitesi artan var mı?

Kızlar bi site buldum tanıdığım tavsiye etmişti mail attım hareket ve sayı için ballı macun hazırlıyoruz 2600 gramlık dedi 585 liraymış getirsem mi acaba kararsız kaldım

Kızlar bi site buldum tanıdığım tavsiye etmişti mail attım hareket ve sayı için ballı macun hazırlıyoruz 2600 gramlık dedi 585 liraymış getirsem mi acaba kararsız kaldım
Ya bence bi süre bekle ilaçların yanında hocanın sölediklerinin dışında bişe yapma bence çünkü tedaviye yanıt alıomusunuz o anlaşılmaz hocada öyle dedi bize hem sanki biraz pahalı

Evet banada pahalı geldi ama çare arıyorum işte gerçi ilaç kullanıyor eşim şimdi oda ters etki yaparsa bide öyle bi durum var 6. Yılımıza gircez artık beklemek çok zor geliyor bide çevre daha da bunalıma sokuyor

L Lavinyata hasarı nasıl duzeltecekmiş dr?
bende bı macun yaptım esime sabah aksam ondan yıyor
ayrıca emodex ve evıcap kullanıyor
bu gebelık olmazsa kı ınsallah olacak
ıkıncısı belkı kendılıgınden olur dıye Allahtan umudumuzu kesmıyoruz

L Lavinyata hasarı nasıl duzeltecekmiş dr?
bende bı macun yaptım esime sabah aksam ondan yıyor
ayrıca emodex ve evıcap kullanıyor
bu gebelık olmazsa kı ınsallah olacak
ıkıncısı belkı kendılıgınden olur dıye Allahtan umudumuzu kesmıyoruz
Canım hasar düzeldi bizim sadece harekette sıkıntı var şuan promotil endol ve trental kullanıyor. Emodeksi promotil le değiştirdi İnşallah olur Sağlıkla kucağına alırsın

Back
X