Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim bende genetikciye sordum oda onemsemedi hic dna hasarini.ama bence herkes anladığı uzmanlastigi noktada yorum yapıyor gerisini önemsemiyor.benim esim varikosel ameliyati olduktan 3ay sonra hamile kaldim düşük yaptim.esimi ameliyat yapan dojtor demiski esim hamile kalmış artik spermle ilgili bir durum yok eşin bakilsin demis.ilac bile vermedi sadece e vitamini verip yollamis.urolokta docent birde.ben burdaki arastirmalarimla ogrendim dna hasarjni kaan hocayi buldum
Ben de ayni sekilde buldum. Ama amerikadaki doktor tartismali bi konu kesin degil dedi moralim bozuldu burdakiler de onemsemiyo. Dusugun sebebi bu diye dusunuyorum ama hevesim kirildi

Ben de ayni sekilde buldum. Ama amerikadaki doktor tartismali bi konu kesin degil dedi moralim bozuldu burdakiler de onemsemiyo. Dusugun sebebi bu diye dusunuyorum ama hevesim kirildi
Benimde 2düşügum var kaan hoca dna hasarindan dedi.bizde hasar 54.inşallah bundandirda tedavi olur duzelir.çünkü insanin bilmedigi birseyle mucadele etmesi daha zor.en azından bu var deyip yolunu ariyoruz

Tup bebek denedin mi canim? Evet yaa 5 dusugum var cok yiprandim cok :KK43:
Can 2gebeligim oldu normal hamile kaldim dusuk oldu bunların arasinda da bir tüp bebek denedim en iyi embryoydu sozde ama tutmadı.ki morfoloji ozaman sifirdi bence ondan tutmadi

Tup bebek denedin mi canim? Evet yaa 5 dusugum var cok yiprandim cok :KK43:
Kan pihtilasmasina baktirdin mi ben onada baktirdim sen bence onada baktir.ben simdi butun tahlilleri yaptiriyorum ki bunuda yapmadik acaba ondanmi düştü demeyelim

Cnm biz bir kere denedik negatf aldik 2 yildrda gelmiyor bebis bekleme suresini kisaltmak icin deniyecegz suan olmama ihtimali de var tabiki ama dogal yoldan olmasini beklemeye cok tahammulumz yok. Bu seferde olmazsa beklerz yine bir sure. Doktrda tup bebek icin su yorumu yapiyr ciftn nekdr cok cocuk istedgyle ilgili aslinda zmnlama diyo. Bize illa tup bebek yaptrn demediler sureci hizlandrmak icin biz baslamak istyrz kismet bakalim Rabbim nasip edeckmi ins emeklerimiz karsiligini bulur
Bebiş size gelecek inşallah bak içime doğdu, hadi hayırlısı :dua: gelişmeleri bize yaz ben merak ederim.

Can 2gebeligim oldu normal hamile kaldim dusuk oldu bunların arasinda da bir tüp bebek denedim en iyi embryoydu sozde ama tutmadı.ki morfoloji ozaman sifirdi bence ondan tutmadi
Tup bebekte nasil oldu kac toplandi kac dollendi kaci yasadi? Bizim onlar da sorun oldu 5. Dusugum tuptu

Kan pihtilasmasina baktirdin mi ben onada baktirdim sen bence onada baktir.ben simdi butun tahlilleri yaptiriyorum ki bunuda yapmadik acaba ondanmi düştü demeyelim
Ben ne var ne yok baktirdim eksik yok gibi masallah 3. Dusukte bakildi herseye hala ara ara biseylere baktiriyorum estikce.

Cnm neler yediniz ictnz nasl duzeldi ne kulandinz
Canım bir kere baştan söyleyeyim krı koca D vitamini eksikliği direk kalitesiz sperm ve yumurta yapıyor o yüzden mutlaka bir kan testi yaptırıp değerleriniz alt sınırda ise bile yükseltin. İkincisi kesinlikle kandan şeker ve karaciğer değerlerinize baktırın ki bunları devlet hastanesinde endokrin yada dahiliye den doktora anlatınca zaten haklısın diyip direk istiyorlar. Yüksek şeker kalitesiz sperm artı tutunamayan yumurta yapıyor. Üçüncüsü ve en önemlisi bence market tavuğu yemeyin. İçindeki hormon direk kanadan bize geçiyor. Erkeklerde yüksek kadınlık hormonu. Kadınlarda da erkeklik hormonu salgılatıyor yani bünyeleri tersine işletiyor. Hatta öyle ki demek için hormonlu tavuk yiyip gebelik testinde çift çizgi gören erkekler olduğu da bir rivayettir ki bence fazlaca abartı :KK48: Son ve en önemli madde ise kesinlikle gün aşırı ilişki önermiyorum, özellikle sperm sayısı düşük arkadaşlar. Öncelikle telefonunuza yumurtlama takip uygulamalarından birini indirin ordan ortalama adet sürenizi ve kaç günde bir olduğunuzu saptayıp yumurtlama gününüzü belirleyin. Misal ben Adet Takvimi-Regl Takvimi yazan pembe andaç üzeri beyaz papatya amblemli uygulamayla takip etmiştim. Üç günlük perhiz sonrası, yumurtlama günümden bir gün önce ve yumurtlama günümden bir gün sonra ilişkiye girerek hamile kaldım. Çünkü yumurta ya erken kırılıyor, ya da geç çatlıyor. Yeme içme konusunda eksta yapacağınız tek şey organik beslenme, yaklaşık bir yıldır paketli gıda tüketmiyoruz. Olayın özü bence bunlar canım. :anneadayı:

Tup bebekte nasil oldu kac toplandi kac dollendi kaci yasadi? Bizim onlar da sorun oldu 5. Dusugum tuptu
Canim ben 4tane 5aa kalitesinde embryo vardi.biri tutmadi.sonra dondurulmuşu koydular oda tutmadi.bi aktara gittik kalan dondurulmuslari bosuna koydurma tutmaz sperm hasarli dedi.cunku morfoloji sifirdi.bizde koydurmadik.o aktarin verdiklerini kullandik birde emodexin 1.kutusu bitmeden kendiliginden hamile kaldim

Canim ben 4tane 5aa kalitesinde embryo vardi.biri tutmadi.sonra dondurulmuşu koydular oda tutmadi.bi aktara gittik kalan dondurulmuslari bosuna koydurma tutmaz sperm hasarli dedi.cunku morfoloji sifirdi.bizde koydurmadik.o aktarin verdiklerini kullandik birde emodexin 1.kutusu bitmeden kendiliginden hamile kaldim
Aaaa devam ediyor mu hamileligin su an

Benim embriyo kaliteleri cok kotuydu

Canım hangi aktar bu benim eşimde azosperm var sperm çıkışı Yok yani.

Kizlar bu aralar kaan aydosu arayan var mi?
14 agustostan sonra arayin mi ne diyor telesekreter şok oldum ne demek bu ?

Canım hangi aktar bu benim eşimde azosperm var sperm çıkışı Yok yani.
Canim fatihte bir eczaci ama cok para aldi bizden biraz ticarete dönmüş gibiydi.ama kullandiklarinin faydasini gördük 2ayda hamile kalmistim.ama düşük oldu

Back
X