Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlarr çok şükür hasar %65 ten %7 ye düştüüü
Canım siz 2 ay klomen kullanırken 2.ayin sonunda mi istedi dna hasar testi.ve arada 1ay cevap beklerken klomene devam mi ettiniz?
Sonrada 2ay ignemi kullandiniz

Y
Canım siz 2 ay klomen kullanırken 2.ayin sonunda mi istedi dna hasar testi.ve arada 1ay cevap beklerken klomene devam mi ettiniz?
Sonrada 2ay ignemi kullandiniz
yok cnm 3 ay sonra tahlil istedi bizden. benden cvp gelene kadar klomen ve emodeks i bırakmayın dedi o zamanlar 11 günde mesaj atıodu şuan 1 ay oldu ayrıca o cvp atana kadar hiç bir ilacı bırakmayın aynı şekil kullanın şuan bize 1 ay sonraya cvp gelecek fakat hoca bundan önce yazmışki hasar düzelse bile benden cvp gleene kadar kullanın çünkü sürekli tekrarlıyormuş hasar bizim hasar 7 oldu ama 1 ay kullanacak eşim menagon igneyi çünkü aralık 8 de cvp atacak

Y

yok cnm 3 ay sonra tahlil istedi bizden. benden cvp gelene kadar klomen ve emodeks i bırakmayın dedi o zamanlar 11 günde mesaj atıodu şuan 1 ay oldu ayrıca o cvp atana kadar hiç bir ilacı bırakmayın aynı şekil kullanın şuan bize 1 ay sonraya cvp gelecek fakat hoca bundan önce yazmışki hasar düzelse bile benden cvp gleene kadar kullanın çünkü sürekli tekrarlıyormuş hasar bizim hasar 7 oldu ama 1 ay kullanacak eşim menagon igneyi çünkü aralık 8 de cvp atacak
Cok sagol canim inşallah bizde en kisa zamanda sonuc aliriz.

Kizlar bizimde dna hasarimiz yokmus ama sperm sayimiz 7 milyon/ml
Sayiyi arttiracak ne yapabilirim
Kaan aydos keciboynuzunu kullanmayin dedi
Havuc incir isirgan otu kullaniyoruz ama. Afilim90 ceviz onerdi onu da her gun olamasa da yedirmeye calisiyorum. Baska onerebileceginiz bir sey var mi?

Kizlar bizimde dna hasarimiz yokmus ama sperm sayimiz 7 milyon/ml
Sayiyi arttiracak ne yapabilirim
Kaan aydos keciboynuzunu kullanmayin dedi
Havuc incir isirgan otu kullaniyoruz ama. Afilim90 ceviz onerdi onu da her gun olamasa da yedirmeye calisiyorum. Baska onerebileceginiz bir sey var mi?
Canim bizde isirganotu cayi,havuc ,gunde 6tane incir sabah üç aksam üç.5tane findik,antep fıstığı,badem,2tane ceviz veriyorum.yesillik ve nohutta var.1esime muzla ceviz vermeye de karar verdim ara ogunlerde yesin.muzunda cok faydasi varmis.ben burda birinden duydum ne duyuyorsaniz yapin size neyin faydali olacagini ancak siz deneyerek ogreneceksiniz demis.ben önümüzdeki ay nasip olursa bal polen arisutu karışımı yaptıracağım.

Evet muz ve kirmizi renkli sebze ve meyveler de cok faydali bende propolis var. O bitince arisutu bal propolis karisimina baslayacagim B Beyza_2018 tesekkur ederim cevabin icin

Kizlar kaan hoca dna hasari olmayan hastalara nasil bir tedavi uyguluyor??

Evet muz ve kirmizi renkli sebze ve meyveler de cok faydali bende propolis var. O bitince arisutu bal propolis karisimina baslayacagim B Beyza_2018 tesekkur ederim cevabin icin
Canim kaan hoca hangi vitamini verdi?bence sayi vitaminle artar.proxseed sayiya iyi geliyormus baya ama bence hoca ne derse onu kullan.birde ben incir cekrdegi yagini duydum onuda kullanmak istiyorum Artik ne duyuyorsak deniyecegiz.inşallah hayirli haberler aliriz.susammmm arkadasin sayısı düşüktü bak bugun onun hamile haberini aldik.inşallah bizimde olacak.

Canim kaan hoca hangi vitamini verdi?bence sayi vitaminle artar.proxseed sayiya iyi geliyormus baya ama bence hoca ne derse onu kullan.birde ben incir cekrdegi yagini duydum onuda kullanmak istiyorum Artik ne duyuyorsak deniyecegiz.inşallah hayirli haberler aliriz.susammmm arkadasin sayısı düşüktü bak bugun onun hamile haberini aldik.inşallah bizimde olacak.
canim incir yediriyoruz ya cekirdeginin yagink da yemis olmuyorlar mi? Daha tedaviye baslamadi esim gittik dna hasar sonucu yeni cikti gonderdik cevap bekliyoruz. Sadece ilac olarak emodex kullaniyor ama hoca sunu kullanin demedi daha. 7 aralik cevap verme tarihi :( sorma ya susaammm icin cok sevindim Allahim insallah bizede nasip eder insallah

mrb kizlar lutfen bana yardimci olurmusunuz acab hormon degerlerinden anlayan varmi esimin hormon sonuclari cikti ama biz pek anlamadik lutfen yardimci olun bana

canim incir yediriyoruz ya cekirdeginin yagink da yemis olmuyorlar mi? Daha tedaviye baslamadi esim gittik dna hasar sonucu yeni cikti gonderdik cevap bekliyoruz. Sadece ilac olarak emodex kullaniyor ama hoca sunu kullanin demedi daha. 7 aralik cevap verme tarihi :KK43: sorma ya susaammm icin cok sevindim Allahim insallah bizede nasip eder insallah
Daha 1 aydan fazla var cevap vermesi ne kötü ya.gercekten birler zamanla sınanıyoruz imtihan oluyoruz.n
İnşallah sonucu guzel olsun

Ama emodexi birakma canim elinden gelenide yap bu zamanı bos geçirmemek lazim

Daha 1 aydan fazla var cevap vermesi ne kötü ya.gercekten birler zamanla sınanıyoruz imtihan oluyoruz.n
İnşallah sonucu guzel olsun

Ama emodexi birakma canim elinden gelenide yap bu zamanı bos geçirmemek lazim
dna hasari olmayanlara acaba nasil bir tedavi uyguluyor? Hasta sonuclari var ya internet sitesinde orada hep azospermi hastalari var acaba ben mi bulamiyorum??diger hasta sonuclari nerede biliyor musun?

Canim benburda birkac arkadaştan duydum hiza proxseed iyi geliyormus diye.sana emodexi kim verdi

IMG_7323.webp
Kızlar eşimin dna hasarıda düzeldi %7 kaan hocadan cvp aralık 8 de gelecek sizce normal yolla bu sperm sayısı nasıl rabbim nasip eder inşallah

Tekrar merhaba herkese. Uzun süredir yoktum. Bu arada biz 5. Tüp bebek tedavisini olduk. Normal yolla bebek sahibi olabilirsin demişti Kaan hoca ama yaşım gereği yine sadece altı ay kadar bekledim ve tüp bebek yapmaya karar verdik. Bu kararımızda da bizi destekledi ve eşime benim ilaç tedavimle eş zamanlı uygulayacağı bir tedavi önerdi. Tüp bebek tedavisini başka bir merkezde yapmamıza rağmen bu desteği bize sağlaması çok önemliydi. Bu reçete içinde ekstra bir ücret talep etmedi tekrar muayeneye gelin demedi. Yaklaşık bir yılllık tedavi sürecinde kendisine sadece bir kere muayene ücreti ödedim. Tüp bebek öncesinde eşimin değerleri oldukça düzelmişti zaten. Çok şükür bu sefer dualarımız kabul oldu. Şu anda gebeyim. Eşi azospermi olan arkadaşlar, Kaan hocaya güvenin ve ne derse yapın. İçiniz rahat olsun. Azospermi tedavi edilemez bir rahatsızlık değil. Tamamen düzeltilemese de durumunuzda gelişmeler olabiliyor ve tek bir sperm bile sizin hayallerinize kavuşmanız için yeterli. Allah herkese gönlünden geçeni nasip etsin.

Back
X