Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım biz tedaviye başladık tekrar. Sayımız arttı mı bilemiyoruz test yaptırmadık en aon 500 bindi. Ama 24 embriyomuz döllendi. Yarın 5. Gün arayacaklar tekrar hepsi 3. Güne de sağlam geldi ama 5 e giden olur mu mesele o. Bakalım kaan hocanın dediği gibi kalite arttı mı yarın görmüş olucaz. Sizin sayıda artış oldu mu Peki? Bahçecide mi deniyorsunuz yine?
canım güzel haberlerini bekliyoruz Allahım sırayla verelim inşaallah

Canım biz tedaviye başladık tekrar. Sayımız arttı mı bilemiyoruz test yaptırmadık en aon 500 bindi. Ama 24 embriyomuz döllendi. Yarın 5. Gün arayacaklar tekrar hepsi 3. Güne de sağlam geldi ama 5 e giden olur mu mesele o. Bakalım kaan hocanın dediği gibi kalite arttı mı yarın görmüş olucaz. Sizin sayıda artış oldu mu Peki? Bahçecide mi deniyorsunuz yine?
Orda denemeyi düşünüyoruz canm bi kere görüşmeye gittik okadar. Biraz maddiyatimizi toparlamamiz lazım henüz baslamadik anlayacağın. Sayimiz şu an ne durumda bilmiyoruz bi iki ay yapmayalim dedik test. Hadi inşallah kaliteli kaliteli bebekler olur canim. Önceki seferlerde nasıl oluyordu ? Yani 5.güne gelmiyor muydu kaliteleri nasildi ?

Kızlar selam nasılsınız yol arkadaşlarım:KK36: kızlar 2-3 ay önce kaan hoca bize de tüp deneyebilirsiniz demişti biz bu ay tedaviye başladık 27 yumurtam toplandı ve 24 ü döllendi üstelik 3. Gün bugüb ve hepsi sağlıklı duruyor maşallah. Eğer 5. Güne de giden olursa kaan hocanın tedavisi işe yarıyor demektie. Biz zaten buna şülredeceğiz çünkü bizim embriyolarımız 3.günden sonra gelişimleri yavaşlıyordu. Pazartesi belli olacak. İnşallah tedavimiz işe yaramıştır :dua:sizler neler yapıyorsunuz
Maşallah canım inşallah blastokis seviyesine ulaşır ve tüp bebekten olumlu sonuç alırsınız sizde DNA hasarı kaça indi bizde tüp bebeği düşünüyoruz ama Kaan hoca hasar düşerse doğal yolla olur düşmezse tüp bebekte tutmaz yazmış en son mailinde

Orda denemeyi düşünüyoruz canm bi kere görüşmeye gittik okadar. Biraz maddiyatimizi toparlamamiz lazım henüz baslamadik anlayacağın. Sayimiz şu an ne durumda bilmiyoruz bi iki ay yapmayalim dedik test. Hadi inşallah kaliteli kaliteli bebekler olur canim. Önceki seferlerde nasıl oluyordu ? Yani 5.güne gelmiyor muydu kaliteleri nasildi ?

Maşallah canım inşallah blastokis seviyesine ulaşır ve tüp bebekten olumlu sonuç alırsınız sizde DNA hasarı kaça indi bizde tüp bebeği düşünüyoruz ama Kaan hoca hasar düşerse doğal yolla olur düşmezse tüp bebekte tutmaz yazmış en son mailinde

Canim noldu embriyolarinn
Kizlar 4 tane 5. Gun embriyosu donduruldu bugun. 8 tane dHa devam ediyor ama cok iyi degil yani gelisimleri geriden geliyor. 4 taneye de sukur ediyoruz tabiki. Onceki denemelerde 3. Gunden sonra hepsi yavaslamisti 5 e saglikli giden olmamisti. Simdi ilerleme var yani

Kizlr bugun 5 tane daha embriyomuz donduruldu. Yani 6. Gunde 5 tane daha 5.gun kalitesinde embriyo donduruldu. Toplam 9 tane blastokist embriyomuz mevcut su an. Bunlar kaan hocanin tedavisinden sonra oldu arkadaslar. Sayi azaldi ama kalitemiz artri daha once ki denemelerde 5. Gune gelen yoktu kaliteleri de dusuktu. Merak edenler icin bilgi olsun. Insallh sonucuuz da boyle guldurur.

Yaa sizce de hocanin cvp vermesi cook uzun değil mi? Aralikta panel verseniz, 1 aya yakın çıkmıyor. Hocanin da cvp vermesi 1 ay sürüyor artık. 2 ay sonra mi cevapları alacağız? Ozamana kadar belki kesmesi gerekecek ilacı ama bilemiyoruz.. Ne bileyim buna bi çözüm bulsa keşke
Ya ben bundan cok şikayetciyim sekreterine dile getirdim iletcem dedi yani kendi hastalarına özel bi sayfa açsa cvplar daha kısa sürede gelir bence hep birlikte aynı seyi dile getirsek belki dikkate alınırız cnm cok haklısın

Kizlr bugun 5 tane daha embriyomuz donduruldu. Yani 6. Gunde 5 tane daha 5.gun kalitesinde embriyo donduruldu. Toplam 9 tane blastokist embriyomuz mevcut su an. Bunlar kaan hocanin tedavisinden sonra oldu arkadaslar. Sayi azaldi ama kalitemiz artri daha once ki denemelerde 5. Gune gelen yoktu kaliteleri de dusuktu. Merak edenler icin bilgi olsun. Insallh sonucuuz da boyle guldurur.
Harika cnm cok sevindim hadi güzel haberler bekliyorum dua ediyorum cnm

Ayy cok sevindim canim yaaaaa. Super haber. Darisi melegine kavusmaya

Kizlr bugun 5 tane daha embriyomuz donduruldu. Yani 6. Gunde 5 tane daha 5.gun kalitesinde embriyo donduruldu. Toplam 9 tane blastokist embriyomuz mevcut su an. Bunlar kaan hocanin tedavisinden sonra oldu arkadaslar. Sayi azaldi ama kalitemiz artri daha once ki denemelerde 5. Gune gelen yoktu kaliteleri de dusuktu. Merak edenler icin bilgi olsun. Insallh sonucuuzz da boyle guldurur.
Canım çok sevindim sonucunuz da güzel olur inşallah

Sagol kuzum insallah artik bu gruptaki herkesin yuzu gulsun :silah:
Ayyy canim maşallah ne kadar sevindim.bir okadar umutlandim. darisi bizlere olsun inşallah inan hamile kalmayı geçtim.sadece bir tane kaliteli embiri peşindeyiz.canim senin diğer tup tedavisinde embiriyolarinin kalitesi nasıldı? esinde sorun vardı galiba yanlis hatirlamiyorsam tabi

Back
X