- 16 Kasım 2015
- 2.315
- 1.635
- 83
Agzından bal damlıyor cnm inş hamileliklerimizi konusmakta nasip olur bnde senin hamıle olacagına cok inanıyrm bu sefer masallah hersy daha bi yolundaBence bu defa olacak kuzum alacaksin emeklerinin karsiliginj![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Agzından bal damlıyor cnm inş hamileliklerimizi konusmakta nasip olur bnde senin hamıle olacagına cok inanıyrm bu sefer masallah hersy daha bi yolundaBence bu defa olacak kuzum alacaksin emeklerinin karsiliginj![]()
İnşallah canım neredeyse 2ay olacak inşallah kullabdiklarinizin faydası olur canımÇok heyecanlıyım. En azindan 20lerde olsun tam dusmediyse de yaaaa
Valla seninle bende heyecanlıyım inşallah düşmüştürÇok heyecanlıyım. En azindan 20lerde olsun tam dusmediyse de yaaaa
Insallah kuzum yaaaa. Sen herseye dikkat ediyor musun neler yapiyorsunValla seninle bende heyecanlıyım inşallah düşmüştür
canim oksidatif testlerini istedi bizden kaan hoca.bu testin içinde Dna hasar testinde varmi acaba?Dna hasari oksidatif stres yuksekti ve canli spermimiz azdi
Canım dışarda yiyor ama sabahları L carnitine ve zeytinyağında bekletilmiş incir veriyorum sayılı kuruyemiş yiyor impryl kullanıyor ,gün aşırı klomen.aksamlari 3havuc ve 2 bardak ısırgan otu çayı.dik sık nohut yediriyor um şimdilik yaptıklarım bunlar canım.birde artık yemekleri hep zeytin yağlı yapıyorum paketli gıda vermiyorum dikkat ediyoruz Allah'ın izniyle inşallah faydası olur.sen neler yapiyorsunInsallah kuzum yaaaa. Sen herseye dikkat ediyor musun neler yapiyorsun
Ayni seyler hep canim bi de telefonu yatarken odanin disina koyup alarmi orda kuruyoruz. Biz de arada disarda yiyoruz. Bi de kahvenin yaninda cikolata yiyoruz yaa o kadar da kasamiyorum onu da yemezse bunalcak iyiceCanım dışarda yiyor ama sabahları L carnitine ve zeytinyağında bekletilmiş incir veriyorum sayılı kuruyemiş yiyor impryl kullanıyor ,gün aşırı klomen.aksamlari 3havuc ve 2 bardak ısırgan otu çayı.dik sık nohut yediriyor um şimdilik yaptıklarım bunlar canım.birde artık yemekleri hep zeytin yağlı yapıyorum paketli gıda vermiyorum dikkat ediyoruz Allah'ın izniyle inşallah faydası olur.sen neler yapiyorsun
bizimde 6 ayda düştüIyi olmaya calisiyorum sen nasilsin? Ya biz 7sinde yaptircaz dustuyse bize sevinc size de umut olur. Korkuyorum çook. Insallah dusmustur yaaaa. 5 ay sonra duzeldi yazanlari falan gorunce diyorum bizim 58den nasil dusecek
Kaan hoca 1.5 ayda istedi bizden bilmiyorum nedenBiz
bizimde 6 ayda düştü
Bizdende 3 ay sonra istemişti belki bAkacak düzelme fazla olmadıysa direk igneye geçecek ve ayrıca şöyle bişeyde var bundan 3 ay önce kaan hoca 11 günde cvp veriyordu artık 40 günde cvp veriyor bunu düşünerekte istemiş olabilirKaan hoca 1.5 ayda istedi bizden bilmiyorum neden
Ama bize klomeni de biraktirdi. 2 hafta kullandik yeterli dedi. Klomenin etkisi olmadigi durumlarda gecmiyor mu igneyeBizdende 3 ay sonra istemişti belki bAkacak düzelme fazla olmadıysa direk igneye geçecek ve ayrıca şöyle bişeyde var bundan 3 ay önce kaan hoca 11 günde cvp veriyordu artık 40 günde cvp veriyor bunu düşünerekte istemiş olabilir
Dna hasarı düşerse klomeni bıraktırıyor ayrıca fsh çok artarsa bizde fsh da artma olmamıştı sabit kaldı igneden sonra bileAma bize klomeni de biraktirdi. 2 hafta kullandik yeterli dedi. Klomenin etkisi olmadigi durumlarda gecmiyor mu igneye
Sizin ondan mi gec dustu acaba? Biz su an emodex le endol kullaniyoruz. Bizim fsh 7yi gecti diye birakin kasim sonu testi yaptiralim demisDna hasarı düşerse klomeni bıraktırıyor ayrıca fsh çok artarsa bizde fsh da artma olmamıştı sabit kaldı igneden sonra bile
canım tebrikler harika bir sayı. darısı kucağına almayaKizlr bugun 5 tane daha embriyomuz donduruldu. Yani 6. Gunde 5 tane daha 5.gun kalitesinde embriyo donduruldu. Toplam 9 tane blastokist embriyomuz mevcut su an. Bunlar kaan hocanin tedavisinden sonra oldu arkadaslar. Sayi azaldi ama kalitemiz artri daha once ki denemelerde 5. Gune gelen yoktu kaliteleri de dusuktu. Merak edenler icin bilgi olsun. Insallh sonucuuz da boyle guldurur.
Dna hasarınız var mı bizim fsh yükselmedi malesef hasar düştü amaSizin ondan mi gec dustu acaba? Biz su an emodex le endol kullaniyoruz. Bizim fsh 7yi gecti diye birakin kasim sonu testi yaptiralim demis
Dna hasarınız varsa neden klomeni bıraktırdı acaba dna hasarını düzelten klomen diye biliyorum ayrıca iğneler diye acaba yanlış mı biliyorumAma bize klomeni de biraktirdi. 2 hafta kullandik yeterli dedi. Klomenin etkisi olmadigi durumlarda gecmiyor mu igneye
Ben de ondan sordum acaba sizin klomen hic arttirmadi diye hasari dusurmedi mi? Bizim 2 hafta da 7 kusure cikti hoca biraktirdi endol klomen kullandiriyo kasim sonu istedi testi de. Demek klomenin bu kadar yetecegini dusundu.Dna hasarınız varsa neden klomeni bıraktırdı acaba dna hasarını düzelten klomen diye biliyorum ayrıca iğneler diye acaba yanlış mı biliyorum
Sizin fsh kac olmustuDna hasarı düşerse klomeni bıraktırıyor ayrıca fsh çok artarsa bizde fsh da artma olmamıştı sabit kaldı igneden sonra bile
nerde yaptırdınız?Kızlar hasar paneli yaptıran var mı? biz yaptırdık ama ROS, oksidatif stres falan var. Referans değerleri de yok yüksek demiş sadece raporda. Anlayan var mıdır? Bir de canlı sperm yüzdesi referans aralığı nedir?