- 8 Mart 2012
- 689
- 398
- 303
Mikro gen.daha öncekiler düzen laboratuariydi
nerde yaptırdınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nerde yaptırdınız?
anladım canim.Bizde izmir de ikamet ediyoruz.düzen lab. şubesi analiz laboratuvarı var.burda yaptırmak istiyoruz.Ama kaan hoca bizi ankara ya çağırdı orda yapamazmisiz dedi.Kafam çok karıştı ne yapacağımı bilemiyorum.eşimin işi çok yoğun sizce ne yapmalıyız?Mikro gen.daha öncekiler düzen laboratuariydi
Biz Igdir'dan geldik düşün:) cuma günü ciksaniz, cumartesi de yapılıyor diye biliyorum. Haftasonu girer en azından araya. Merkezi oldugu icin belki diger şubelerinde cok güvenilir değildir.anladım canim.Bizde izmir de ikamet ediyoruz.düzen lab. şubesi analiz laboratuvarı var.burda yaptırmak istiyoruz.Ama kaan hoca bizi ankara ya çağırdı orda yapamazmisiz dedi.Kafam çok karıştı ne yapacağımı bilemiyorum.eşimin işi çok yoğun sizce ne yapmalıyız?
Öncelikle geçmiş olsun canım sayınız 500 bin ve aşılama mı deneyeceksiniz hasarınız olmadığı için aşılama tutma şansı var mıymış bu sayıyla yanlış anlama bizim sayımızda ilk bu şekildeydi tekrar test vereceğiz bu ay eğer öyle bir şans varsa bende aşılama denemek isterim ama bizi direk tüp bebeğe yönlendirdilerKaan hoca gen-artta yapmamızı istedi acaba o da mi bu şekilde düşünüp de artık duzene yollamadi ki. Peki sizin hasar düşmüş müydü?
500bine kaclardan dustu ki? Kaan hoca yukselmesi icin hic mi ilC falan vermedi? Bu böyle mi kalacak? Ben de duzelmistir diyerek klomen başlamıştım. Doktor da aşılama yapilir ancak dedi. Aşılama deneyeceğiz. Bu kadarcik sayiyla nasil olacak bilmiyorum
Canım biz gönderdik 40gune gelecek bizede cevap artık 40gunde cevap veriyor MuşKizlar yakin zamanda test sonucu gönderen var mı? Bize resmen 1.5 ay sonrasına vermis cevap tarihini.
Canım 500bin ben değilim alıntıda karışmış. 500bin olan arkadaş tüp bebek yaptırdı benim 6milyonla asilamaÖncelikle geçmiş olsun canım sayınız 500 bin ve aşılama mı deneyeceksiniz hasarınız olmadığı için aşılama tutma şansı var mıymış bu sayıyla yanlış anlama bizim sayımızda ilk bu şekildeydi tekrar test vereceğiz bu ay eğer öyle bir şans varsa bende aşılama denemek isterim ama bizi direk tüp bebeğe yönlendirdiler
Çok kötü eşime söyleyeceğim arasın pzts. Değerlerimiz düştü desin bize 50gun vermiş rsmennCanım biz gönderdik 40gune gelecek bizede cevap artık 40gunde cevap veriyor Muş
Bence bu konuda sitem edilmeli kaan hocaya yani kendi hastalarıyla dışardan mail atanların bi farkı kalmıyorCanım 500bin ben değilim alıntıda karışmış. 500bin olan arkadaş tüp bebek yaptırdı benim 6milyonla asilama
Çok kötü eşime söyleyeceğim arasın pzts. Değerlerimiz düştü desin bize 50gun vermiş rsmenn
Bence mesaj sayısı arttıkça gun de artıyor. Belki yene gelecek hastaların cevaplandirilma süresi daha kısadır. Arayalim ozaman hepimiz. Bugun eşime aratmayi düşünüyorum benBence bu konuda sitem edilmeli kaan hocaya yani kendi hastalarıyla dışardan mail atanların bi farkı kalmıyor
Yabi bende bunu dile getirdim tepki biraz artsa bi çözüm bulurlar belki.en azından bize ayrı bi buton açsa hasta no ile girebilecegimizBence mesaj sayısı arttıkça gun de artıyor. Belki yene gelecek hastaların cevaplandirilma süresi daha kısadır. Arayalim ozaman hepimiz. Bugun eşime aratmayi düşünüyorum ben
Canım hareket ve sayı az ama vitaminlerle yükselir inşallahmerhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 1 aralık cuma günü kaan beye randevumuz var ve gitmeden test vermek istedi eşimin sonuçları şu şekilde sizce umudumuz var mı?
sayı : 300 000 (yıkanmış)
ileri hareetli : 2
yerinde hareketli : 25
hareketsiz : 73
lütfen cevap verin![]()
Canım hareket ve sayı az ama vitaminlerle yükselir inşallah
Canım ben bildiğim tecrübe ettiğim kadar yorum yapiyorum ama sanki eşin tedavi olsa daha iyi olur yükselir değerleri ve sperm kaliteside artar.cunku spermler kaliteli olmazsa tüp bebekte çare değil oda olumsuz sonuclanabiliyor. Siz bence Kaan hocaya mutlaka gidin zaten randevunuzda yaklaşmış.m.degerler hız artarsa normalde olur neden olmasın.Allah yeterki ol desin inşallah eşin şifa bulur canimCok teşekkür ederim yorumunuz icin dunden beri paylaşmadığım yer kalmadı kimse cevap vermedi.acaba boşuna mi gitmiş oluruz Dr diye düşünüyoruz çünkü istanbuldan gidecegiz.ama yine de normal yolla olmaz değil mi gebelik?tup bebek icin iyi bir sayi alınır yani
Canım ben bildiğim tecrübe ettiğim kadar yorum yapiyorum ama sanki eşin tedavi olsa daha iyi olur yükselir değerleri ve sperm kaliteside artar.cunku spermler kaliteli olmazsa tüp bebekte çare değil oda olumsuz sonuclanabiliyor. Siz bence Kaan hocaya mutlaka gidin zaten randevunuzda yaklaşmış.m.degerler hız artarsa normalde olur neden olmasın.Allah yeterki ol desin inşallah eşin şifa bulur canimCok teşekkür ederim yorumunuz icin dunden beri paylaşmadığım yer kalmadı kimse cevap vermedi.acaba boşuna mi gitmiş oluruz Dr diye düşünüyoruz çünkü istanbuldan gidecegiz.ama yine de normal yolla olmaz değil mi gebelik?tup bebek icin iyi bir sayi alınır yani
Değer düşük ama Kaan hoca daha iyi yönlendirir bence tüp bebek diyecektir. Ama umutsuzlandirmasin bu durum seni. Genetigi iyi olan spermleri seçerek yapıyorlar şans artıyor. Ama belki de dusuk olmasinin sebebini bulur tedaviyle düzeltir.merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 1 aralık cuma günü kaan beye randevumuz var ve gitmeden test vermek istedi eşimin sonuçları şu şekilde sizce umudumuz var mı?
sayı : 300 000 (yıkanmış)
ileri hareetli : 2
yerinde hareketli : 25
hareketsiz : 73
lütfen cevap verin![]()
Cnm biz Kaan hocanın yanına gittiğimizde eşim hasar çıkarsa ne kullanalım , çıkmazsa ne kullanalım diye sormuştu ki beklemeden tedaviye başlayalım diye. Malum 40 gün sonra cvp veriyor maillere. bizim sperm DNA hasarımız sonuç 13.71 çıktı.yani hasar normal ölçüde. Promen k şase kullanın demişti.kullanıyoruz. 2. Haftamızdayız.Ya ben dna hasar testi yaptırdım.sonuç iyi yani normal çıktı. Acaba kaan hoca bu durumda nasıl bir tedavi uyguluyor.