- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa öylemi bizimde 14.02 çıktı. O zaman bize de demekki öyle bişey dicek. Sayı ve hareketiniz nasıl peki? Bi de ne kadar kullanacaksınız promen k yı canımCnm biz Kaan hocanın yanına gittiğimizde eşim hasar çıkarsa ne kullanalım , çıkmazsa ne kullanalım diye sormuştu ki beklemeden tedaviye başlayalım diye. Malum 40 gün sonra cvp veriyor maillere. bizim sperm DNA hasarımız sonuç 13.71 çıktı.yani hasar normal ölçüde. Promen k şase kullanın demişti.kullanıyoruz. 2. Haftamızdayız.
Aynen ben de ogleden sonra surekli aradım meşgul. Cagri merkezi hikaye ancak para alıyor aramazlar bekleme boşuna. Tamam hoca cok iyi bilgili ama ulasmak imkansız. Bu durum cok kotuArkadaşlar Kaan hocanin sekreterine bile ulaşamıyoruz. sürekli hatlar mesgul çağrı merkezini aradim.bana döneceklerini söylediler.ama donmediler.sizce nasil randevu alacagim?
Aynen canim öyle,çağrı merkezi de dönmedi bana. akşam üzeri aradim ulaştım.kendileri mesgule atmışlar hatları. sözüm ona bir hastadan haber bkliyorlarmis.Randevuyu subat in 3.haftasına verdiler.off çok, çok uzun bir zaman ücret ise 500tl olmuş.ben 450 diye biliyordum.en az bizim rahat 4-5ayi bulur.daha gitcekte esim örnek verecek,sonucu bkliyecegiz sonra Kaan hocaya göndereceğiz.daha cvp gelicek.ohoo ölme eseğim ölme yaz gelicekAynen ben de ogleden sonra surekli aradım meşgul. Cagri merkezi hikaye ancak para alıyor aramazlar bekleme boşuna. Tamam hoca cok iyi bilgili ama ulasmak imkansız. Bu durum cok kotu
Bekleyene kadar sonucu yaz buraya. Nasilsa herkes bi konusa uzmanlasti. Ilac onersinler daha faydalı olur :))Aynen canim öyle,çağrı merkezi de dönmedi bana. akşam üzeri aradim ulaştım.kendileri mesgule atmışlar hatları. sözüm ona bir hastadan haber bkliyorlarmis.Randevuyu subat in 3.haftasına verdiler.off çok, çok uzun bir zaman ücret ise 500tl olmuş.ben 450 diye biliyordum.en az bizim rahat 4-5ayi bulur.daha gitcekte esim örnek verecek,sonucu bkliyecegiz sonra Kaan hocaya göndereceğiz.daha cvp gelicek.ohoo ölme eseğim ölme yaz gelicek![]()
Canım değerlerin nasıl birçok vitamin var gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz olursun bence bu 3ayi boş geçirme .en azından emodex alın beslenmenize dikkat edinAynen canim öyle,çağrı merkezi de dönmedi bana. akşam üzeri aradim ulaştım.kendileri mesgule atmışlar hatları. sözüm ona bir hastadan haber bkliyorlarmis.Randevuyu subat in 3.haftasına verdiler.off çok, çok uzun bir zaman ücret ise 500tl olmuş.ben 450 diye biliyordum.en az bizim rahat 4-5ayi bulur.daha gitcekte esim örnek verecek,sonucu bkliyecegiz sonra Kaan hocaya göndereceğiz.daha cvp gelicek.ohoo ölme eseğim ölme yaz gelicek![]()
Dedigin gibi yapicam.cok sagol canimm...Bekleyene kadar sonucu yaz buraya. Nasilsa herkes bi konusa uzmanlasti. Ilac onersinler daha faydalı olur :))
canim biz tup bebek tedavisi görürken üç ay vitamin takviyesi aldık.ama pek faydasını göremedik.gerçi görünürde sorun yok.Canım değerlerin nasıl birçok vitamin var gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz olursun bence bu 3ayi boş geçirme .en azından emodex alın beslenmenize dikkat edin
Hastadan cevap bekleyene kadar numarasi yok muymus arasinlar hastayı
Beni cağrı merkezinden aramıslardı sekreter ordan aradı yani cnmAynen ben de ogleden sonra surekli aradım meşgul. Cagri merkezi hikaye ancak para alıyor aramazlar bekleme boşuna. Tamam hoca cok iyi bilgili ama ulasmak imkansız. Bu durum cok kotu
Cagri merkezi dedigin bu 850li hatlardan mi? Ben de aradim ne arayan oldu ne soranBeni cağrı merkezinden aramıslardı sekreter ordan aradı yani cnm
Evt o hat bi erkek sekreterle konustum hatta saat kactan sonra arayalım sizi dedi bende 3.30 dan sonra dedim okuldan cıkış saatimdi 4 gibi kıymet abla aramıstı ama bu olay haziranda olmustu cnmCagri merkezi dedigin bu 850li hatlardan mi? Ben de aradim ne arayan oldu ne soran
Benim de ramazan bayrami sonrasiydi. Yarin yine deneyecem olmazsa ben de öyle yapayim bariEvt o hat bi erkek sekreterle konustum hatta saat kactan sonra arayalım sizi dedi bende 3.30 dan sonra dedim okuldan cıkış saatimdi 4 gibi kıymet abla aramıstı ama bu olay haziranda olmustu cnm
Yani sen kaan hocaya gittin mi RamaZandan sonra anlamadım yoksa ilkkez mi gidiceksin canm?Benim de ramazan bayrami sonrasiydi. Yarin yine deneyecem olmazsa ben de öyle yapayim bari
Gittik cnm eylülde. Bayram sonunda almıştım randevuyu.Yani sen kaan hocaya gittin mi RamaZandan sonra anlamadım yoksa ilkkez mi gidiceksin canm?
Bir daha mı gidiceksin canm ?neden tekrar arıyorsun merak ettim kusura bakma cnmGittik cnm eylülde. Bayram sonunda almıştım randevuyu.
Simdi arama sebebim, esimin değerleri cok düştü sayi morf. Ve mesaja cevap da 50 gun sonrasini vermiş. Benim eşim belki 50 gun yanlis tedaviye devam edecek.Yani sen kaan hocaya gittin mi RamaZandan sonra anlamadım yoksa ilkkez mi gidiceksin canm?
Sansını dene aynısı biZimde başımıZa geldi cnm sekreter ilaçlara devam edin dedi sadeceSimdi arama sebebim, esimin değerleri cok düştü sayi morf. Ve mesaja cevap da 50 gun sonrasini vermiş. Benim eşim belki 50 gun yanlis tedaviye devam edecek.
Hangi ilacı kullandınız kactan kaça düştü cnmSimdi arama sebebim, esimin değerleri cok düştü sayi morf. Ve mesaja cevap da 50 gun sonrasini vermiş. Benim eşim belki 50 gun yanlis tedaviye devam edecek.