Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ayy bi de beni bi azarladı. "Siz böyle panik yaparak hastayı da telaslandirip değerlerin düşmesine sebep oluyorsunuzv dedi :KK12:
Sanırım haklı canım ya. Bazen eşim de panikliyor e ne olacak daha çok zaman var diye. Onu ben sakinleştiriyorum. Doktor onu ayarlıyor falan filan diye de, artık ne kadar inandırıcı oluyorum bilemem. Hakbu ki benim içim de daha çok fırtınalar kopuyor haberi yok :110:

Valla eşime 1yıl cvp gelmesede oralı :kahve:bile olmaz.keşke benimkide biraz panik olsaydı.:KK17:

He heee tabi sensin sebep :eek:

Sanırım haklı canım ya. Bazen eşim de panikliyor e ne olacak daha çok zaman var diye. Onu ben sakinleştiriyorum. Doktor onu ayarlıyor falan filan diye de, artık ne kadar inandırıcı oluyorum bilemem. Hakbu ki benim içim de daha çok fırtınalar kopuyor haberi yok :110:

Valla eşime 1yıl cvp gelmesede oralı :kahve:bile olmaz.keşke benimkide biraz panik olsaydı.:KK17:

Yaa benim eşim de hic umrunda değil haa. 10 gündür diyorum ki ara da konuş kadınla. Kadın benle bi ters ters konuşuyor eşim diyor benle esprilesiyor gayet iyi bir kadın. Benim ses tonumu begenmedi galiba:KK47::KK47::KK47: Ona rağmen yine ben aradım dayanamayıp. Benim paniğim fiziksel yollarla eşime bulasiyorsa ancak öyle etkileniyordur yoksa adamın umrunda değil:sinirli:

Yaa benim eşim de hic umrunda değil haa. 10 gündür diyorum ki ara da konuş kadınla. Kadın benle bi ters ters konuşuyor eşim diyor benle esprilesiyor gayet iyi bir kadın. Benim ses tonumu begenmedi galiba:KK47::KK47::KK47: Ona rağmen yine ben aradım dayanamayıp. Benim paniğim fiziksel yollarla eşime bulasiyorsa ancak öyle etkileniyordur yoksa adamın umrunda değil:sinirli:
Fiziksel yolla derken?:KK48::KK48::KK53:

Kizlar sizin varikosel probleminiz var mi?
Bir urolog bize var ameliyat olmalisiniz dedi oyle uyduruk biri degil buda profosor adam ama
Kaan aydos ameliyat olmaniza gerek yok dedi.
Acaba ameliyat olsa esim degerleri duzelir mi?

Kizlar sizin varikosel probleminiz var mi?
Bir urolog bize var ameliyat olmalisiniz dedi oyle uyduruk biri degil buda profosor adam ama
Kaan aydos ameliyat olmaniza gerek yok dedi.
Acaba ameliyat olsa esim degerleri duzelir mi?
Daha önceden vardı oldu düzeldi biraz sayısı falan. Bu ameliyat farklı bir mevzu. Kimisi diyor gerek var kimi yok diyor. Karar vermek için birkaç doktordan fikir almak en iyisi bence

Kızlar hocaya mesaj atmıştım eşimin sonuçlarını. 50 gun sonrasına gun vermişti. Bugun aradım şansa hemen düştü. Ordaki abla dedi ki hoca onumuzdeki hafta cevaplamaya başlayacak. 1-2 hafta içinde cevaplanacak. Sistem o şekilde cevaplamis siz ona bakmayın. Hatta benim telefonumu açtığında diger hatta başkasıyla konuşuyordu ayni şeyleri söylüyordu sanırım herkes şikayetçi bu durumdan. Aramaniza gerek yok kadın çileden çıkmış gibiydi çünkü :duduk::kahve::-)

merhabalar, bizde eşim için ilk kez randevu aldık ta şubat ayına verdi. genetik test sonuçlarımız üç haftaya çıkıcak. randevudan önce mail atalım diyoruz. fakat mail adresini bulamadm bn yardımcı olabilirmisiniz liutfen:(

merhabalar, bizde eşim için ilk kez randevu aldık ta şubat ayına verdi. genetik test sonuçlarımız üç haftaya çıkıcak. randevudan önce mail atalım diyoruz. fakat mail adresini bulamadm bn yardımcı olabilirmisiniz liutfen:KK43:
Kaan aydos die arat google da sitesi cıkıo üye olman gerek ordan üye şifrenle giriş yapıp yolluyosunuz

Öncelikle herkese merhabalar, Dna hasarı kaan hoca tespit etti ve tedaviye başladık.
Proceed, Promen K, Progeny M, Impryl takviye edici gıdalar
kullandık ve hepsinde safra kesesi ödemi meydana geldi. tedaviye tam anlamıyla bağlanamıyoruz ilk 3 ay klomen ve proceedle başladık 5 veya 10 günde safra kessinde şiddetli ağrı oldu iç hastaıkları doktoru ilaçları hemen bırakmamızı söyledi klomen e devam ettik pek sonuç yok
bizim gibi bu durumda olanlar varmı ? kaan hocaya bundan bahsettik ama bi cevap alamadık
lütfen yardım edinm
birde ENDOL kapsül eczanelerde bulamıyorum

arkadaşlar günaydın. kaan hoca bizden reaktif oksijen türevleri (ros) analizi istemişti. 28,57 çıkmış artmış reaktif oksijen türevleri düzeyi yazıyor raporda. hiç bir şey anlamadım :KK43: dna hasar saonucumuzda %12,57 çıkmış. o iyi ama ros değerinin etkisi olur mu bilmiyorum. tabi kaan hocaya mail attık 29/01/2017 cevaplama tarihi yazıyor :KK43:

arkadaşlar günaydın. kaan hoca bizden reaktif oksijen türevleri (ros) analizi istemişti. 28,57 çıkmış artmış reaktif oksijen türevleri düzeyi yazıyor raporda. hiç bir şey anlamadım :KK43: dna hasar saonucumuzda %12,57 çıkmış. o iyi ama ros değerinin etkisi olur mu bilmiyorum. tabi kaan hocaya mail attık 29/01/2017 cevaplama tarihi yazıyor :KK43:
Merhaba oksidatif stres cok da yuksek degil biraz duzgun beslenmeyle hemen duser. Bizimkisi %84 ten %15 u dusmustu 3 ayda.

Arkadaslar kaan aydosa mail attım cevabi 30 ocak 2018 de gelicekmis önceden en gec 20 günde gelirdi cok uzun bi sure bu süre sizlerede boyle gecmi geliyor cevap mailleri

Back
X