Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba bizede aynı ilaçları verdi peki sizde hasar varmı?test sonucu yolladıktan sonra mı endolü kesti acaba?
Bizde hasar cok dusuk cikti canim.canlilik ve ros icin tedavi verdi 15 gunde bir kan veriyorduk 2.ay sonunda kesin dedi hoca endolu araliktada ros testi yaptirin hasara gerek yok dedi yaptirip yolladik bakalim ocakta cvp gelicek

Öncelikle herkese merhabalar, Dna hasarı kaan hoca tespit etti ve tedaviye başladık.
Proceed, Promen K, Progeny M, Impryl takviye edici gıdalar
kullandık ve hepsinde safra kesesi ödemi meydana geldi. tedaviye tam anlamıyla bağlanamıyoruz ilk 3 ay klomen ve proceedle başladık 5 veya 10 günde safra kessinde şiddetli ağrı oldu iç hastaıkları doktoru ilaçları hemen bırakmamızı söyledi klomen e devam ettik pek sonuç yok
bizim gibi bu durumda olanlar varmı ? kaan hocaya bundan bahsettik ama bi cevap alamadık
lütfen yardım edinm
birde ENDOL kapsül eczanelerde bulamıyorum
safra kesesi ameliyatı olsun tüm vücut safranın verdiği zarardan arınsın ilaçlarınıza o şekilde devam edin. önce genel cerrahi doktoruna giderek safra kesesi probleminizden kurtulun safradan kurtulunca ilaçlarınızın faydasını görürsünüz

slm arkadaşlar,Kaan hoca bize oksdatif testlerini önerdi,msjda hiç dna hasar testi yoktu.Şubat ayına randevu verdiler.acaba testleri yapıp oyle mi hocanin yanına gidelim?birde dediğim gibi sadece oksidatif testini tek yazmış.Dna hasar testi yapmamızı önerir mi?

slm arkadaşlar,Kaan hoca bize oksdatif testlerini önerdi,msjda hiç dna hasar testi yoktu.Şubat ayına randevu verdiler.acaba testleri yapıp oyle mi hocanin yanına gidelim?birde dediğim gibi sadece oksidatif testini tek yazmış.Dna hasar testi yapmamızı önerir mi?
Maraba canım problem ne idi ona göre test istiyor mesela bizim tekrarlayan düşükler var muayene oldu eşim kaan hocaya testleride yaptırdık hasarda var içinde canlılık testi vs de ros deniliyor sanırım

Bizde hasar cok dusuk cikti canim.canlilik ve ros icin tedavi verdi 15 gunde bir kan veriyorduk 2.ay sonunda kesin dedi hoca endolu araliktada ros testi yaptirin hasara gerek yok dedi yaptirip yolladik bakalim ocakta cvp gelicek
Anladım cnm inşallah o da iyidir.biz hasar tedavisindeyiz emodexle düşüremedik vitamini degişti endol trentalde verdi sizinkilerle aynı yani bu 2 hafta sonra bizde test vericeZ panel istedi bizden cnm bakalım n cıkıcak

Maraba canım problem ne idi ona göre test istiyor mesela bizim tekrarlayan düşükler var muayene oldu eşim kaan hocaya testleride yaptırdık hasarda var içinde canlılık testi vs de ros deniliyor sanırım
Canim kac dusuk yaptin hasar kac cikti

Canim kac dusuk yaptin hasar kac cikti
Benm 2 düşük oldu kalp atışı durdu spermler hasarlı olabilir dedi morfoloji 0 idi ileri hız 0idi ama şuan yükseldi.morfoloji 4oldu ileri hız 50 oldu.ama hala çıkmadı hasar testi bir hafta oldu yaptıralı düzen lab.da

Eğer maddi anlamda problem degil diyorsanız hepsini yaptırın kesin lık kazanır.içinde rahat eder kaan hocanın gönderdiğini söyleyince indirim yapılıyor
Benim 5 dusugum var bizim hasar 58 tedavi goruyoruz pazartesi yenilicez testi bakalim ne cikcak insallah dusmustur. Siz ankarafa mi yaptirdiniz istanbul mu

Benm 2 düşük oldu kalp atışı durdu spermler hasarlı olabilir dedi morfoloji 0 idi ileri hız 0idi ama şuan yükseldi.morfoloji 4oldu ileri hız 50 oldu.ama hala çıkmadı hasar testi bir hafta oldu yaptıralı düzen lab.da
Morfoloji ve hiz nasil artti canim

Morfoloji ve hiz nasil artti canim
Morfoloji hız bir senede anca arttı bu kadar yeni cevap verdi vücut proxed plus e vitamini üzüm çekirdeği yagı içiyor.şuan sadece kaan hoca emodex al dedi.onu içiyor keçi boynuzu kürü uyguladık böylece yükseldi ama hamile kalıyrm düşüyor.ne yazıkki artık korunun dedi.hasar varsa düşene kadar bekleyeceğiz

Morfoloji hız bir senede anca arttı bu kadar yeni cevap verdi vücut proxed plus e vitamini üzüm çekirdeği yagı içiyor.şuan sadece kaan hoca emodex al dedi.onu içiyor keçi boynuzu kürü uyguladık böylece yükseldi ama hamile kalıyrm düşüyor.ne yazıkki artık korunun dedi.hasar varsa düşene kadar bekleyeceğiz
Benim de 1 2 diye diye 5 oldu malesef. Hasar dusmeden korunmayi birakmiyorum ben de

Ankara duzende hasar oksidatif stres mi yaotirdiniz sadece toplam kaca mal oldu?
Spermiyogram ve morfoloji ayrı ücretlendirildi hasar oksidatif başka bişey daha vardı adını unuttum inanın 600e yakın bişey tuttu.kaan hoca DNA hasar paneli diye adlandırıyor bunları.800demişlerdi buralarda ama 600lü bişey hatırlıyorum.o an kürtajın 3. Günü idi soğuk aldım sancı aldı başını gitti düzen de hiçbişey hatırlamıyrm kötü bir gündü

Spermiyogram ve morfoloji ayrı ücretlendirildi hasar oksidatif başka bişey daha vardı adını unuttum inanın 600e yakın bişey tuttu.kaan hoca DNA hasar paneli diye adlandırıyor bunları.800demişlerdi buralarda ama 600lü bişey hatırlıyorum.o an kürtajın 3. Günü idi soğuk aldım sancı aldı başını gitti düzen de hiçbişey hatırlamıyrm kötü bir gündü
Anladim cok gecmis olsun. Cok zor surec dusuk vr kurtaj. Yasayan anlar. Allah yardimcimiz olsun.

Back
X